Магазини Pepco 13

• 67 061
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Да се оплача и аз от "невероятната" промоция, никъде не е описано, на касата също не знаят точно как работи, уж ми казаха за 3 еднакви коледни артикула, а то било най-евтиния от различните артикули. Така една хартия за 1 лев ми излезе "безплатното"..
На табелите е описано!

# 676
Здравейте, някой дали е взимал от мастършеф ножовете в пепко, как ви се струват като качество?

# 677
Днес имаше от бурканите за мед при нас. Погледнах ги, но не взех, исках да се върна да ги погледна хубаво, защото имаше много хора около тях и накрая забравих Joy

# 678
  • София
Такъв буркан за мед видях в един сериала, който следя. Камерата два пъти го показа. Та явно са хит. Simple Smile
Колко струва този буркан?

# 679
Такъв буркан за мед видях в един сериала, който следя. Камерата два пъти го показа. Та явно са хит. Simple Smile
Колко струва този буркан?

6 лв

# 680
Бурканът е много хубав и аз го купих, вдъхновена от коментарите ви за него тук. И преди го бях загледала, но не му обърнах особено внимание.
Скрит текст:
Но много е хубав:

# 681
Със слабия ми ангел няма да издържа явно ще купувам буркан 😁😊

# 682
И аз в отбора с бурканчетата. Много е сладко.

# 683
  • София
С оглед на това, че медът се захаросва, не ми се вижда удобен тоя буркан.

# 684
При нас няма и няма от бурканчетата за мед ☹
Минавам често тъй като ми е на път, но без успех.

# 685
Идвам и аз да се оплача от промоцията в Пепко. Явно персонала не е запознат добре и сега ще трябва да се разхождам да връщам неща и да ми ги калкулират наново. Сметката ми е почти 300 лева, отстъпката е 17 лева ...... На касовия бон имам отстъпки в стотинки ... Утре ще трябва да се разходя и да видя защо така се е получило, но ще нося и нещата с мен, ако трябва да ми ги пуснат на отделни бонове или да върна някои неща, които взех заради промоцията.

# 686
  • София
Персоналът в Пепко за много неща не е запознат.

# 687
Има ли в Пепко някакви материали да изработим нещо за Коледния базар с детето? Че ако не, да ходя направо другаде.

# 688
Исках да взема някаква блуза за детето, но нищо не ми хареса. Не открих и бурканчетата за мед. Питах за тях една от служителките. Каза ми, че не са зареждали такова нещо.
За да не съм с празни ръце, грабнах едно коледно преспапие и къщичка за декорация.

# 689
С оглед на това, че медът се захаросва, не ми се вижда удобен тоя буркан.

Плюс, че е гъст и трудно се пресипва/губи се количество.
Аз съм практична и не ме привлича този буркан.

Общи условия

Активация на акаунт