Магазини Pepco 13

• 67 080
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Не всички продукти участват в промоцията. На сайта са написали следното:
Приложение №1 – Промоционални продукти, участващи в Кампанията
1. Играчки
2. Играчки за домашни любимци
3. Коледни продукти за дома (продукти, различни от облекло, маркирани по следния начин на ценовия етикет - STYLE XX или STYLE X)

Приложение №2 – Продукти, изключени от Кампанията
Коледни облекла и аксесоари за дрехи

# 646
Моите бяха от трета категория.
Така или иначе, няма да правя втори опит. 

# 647
При мен на долния етаж е Синсей, на горния - Пепко, най-отдолу - Юск. Каквото и да правя, все си харесвам по нещо отнякъде.

# 648
И аз онзи ден така едва минавах от кашони , стълби сложени за зареждане, хора. Излязох с празни ръце

На всякъде се получава  двойно повече стока от 02.11до 16.12 ! Затова персонала бърза да си подрежда за да не си затрупат склада! А, и ако останат много коледни артикули после ще трябва да я прибират и пак склада се трупа с неактивен сезон.
Затова имайте търпение  всички по коледа бързат, разхвърлят и персонала не може да смогне!

# 649
Дами, имам тъп въпрос за шалтетата/пухените одеала на Пепко. Та, ясно, че на етикета пише без сушилня, но някой да си е правил експеримент? Grinning (нова съм със сушилните, не ме съдете). Понеже доста ми харесват, но в нас зимата е абсолютно невъзможно нещо да изсъхне на затворената тераса, единственият резултат е неприятен мирис на влага/спарено.

# 650
Аз суша в сушилня всичко, включително едно поларено от Пепко - не се е деформирало или нещо да се е повредило, но и за парите си не го жаля хич.

# 651
  • Варна
На чашите с подобни рисунки дали бързо им пада това златистото?

# 652
На чашите с подобни рисунки дали бързо им пада това златистото?

Ако се пускат в миялна най-вероятно да, но ако се мият на ръка, не мисля, че ще паднат! Simple Smile

# 653
Поларени одеяла -  смело в сушилнята, никакъв проблем - напротив! Без сушилня не мисля, че ще станат така пухкавки отново.
А одеялата включени ли са в офертата 3 за 2?

# 654
На ръка мия подобна чаша от миналата Коледа, не пада златното.

# 655
Не разбрах, по другите магазини клинове и а ли, няма ли?🙃 Дали просто са ги прибрали?🤔

# 656
Не разбрах, по другите магазини клинове и а ли, няма ли?🙃 Дали просто са ги прибрали?🤔
Скоро си купувах от някъде, ама от къде беше 🤔 😁 А са, де! Иначе между другото и аз не ги виждам често, взимам от тези с по-широкия колан, направили са ги 9лв. Ако видя някъде ще пиша!

# 657
Да се оплача и аз от "невероятната" промоция, никъде не е описано, на касата също не знаят точно как работи, уж ми казаха за 3 еднакви коледни артикула, а то било най-евтиния от различните артикули. Така една хартия за 1 лев ми излезе "безплатното"..

# 658
  • Варна

Нямам нужда от яке, но това ми стори симпатично, лекичко едно такова - предполагам за майки, тичащи след децата си по площадките ще е ок 😆
Но не е дебело. 40лв е цената.

Това дълго яке също ми се стори симпатично, но нямах вееме да пробвам.

Пускам всичко, което съм снимала в Пепко докато не съм изтрила снимките от телефона 😁

# 659
Да се оплача и аз от "невероятната" промоция, никъде не е описано, на касата също не знаят точно как работи, уж ми казаха за 3 еднакви коледни артикула, а то било най-евтиния от различните артикули. Така една хартия за 1 лев ми излезе "безплатното"..
Явно не са наясно,на мен в магазина,в който ходя,момичетата винаги ме уведомяват за текущите промоции,за тази съответно предварително ми казаха,че най-евтиният от трите артикула е подаръка.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:18 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт