Магазини Pepco 13

• 67 198
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,този термос дали ще е ок,за детето на 1,8г ми трябва(че е със сламка),за зимата...И в момента има ли комплекти с пластелин за игра,мерси!

# 106
Ако може да пие от малък отвор, си е ок.

# 107
Ако може да пие от малък отвор, си е ок.
Те са със сламка...Но малко по-назад видях,че са коментирани термосите като цяло и са добри като качество...Взех,дано и този е сполучлив.

# 108
Моето дете пие от едно шише , купено от Уайкики, със сламка е.
Пластелина е постоянен асортимент

# 109
За пиенето от термоса едва ли ще е проблем. Но не знам дали миенето няма да е проблематично...🤔 Сламката от какъв материал е?

# 110
За пиенето от термоса едва ли ще е проблем. Но не знам дали миенето няма да е проблематично...🤔 Сламката от какъв материал е?
Силикон

# 111
Извинявай, видяла съм термобутилката. А на това със сламката съвсем не виждам защо да не е ок. За голямата дъщеря бях купувала подобно преди време, но не държеше кой знае колко.
Има малки четки за сламки(обикновено се продават в комплект със сламки).

# 112
Извинявай, видяла съм термобутилката. А на това със сламката съвсем не виждам защо да не е ок. За голямата дъщеря бях купувала подобно преди време, но не държеше кой знае колко.
Има малки четки за сламки(обикновено се продават в комплект със сламки).
Няма нужда от извинение,просто и двата вида се виждат на снимката,а този със сламка изглежда като чаша,че е много малък 🙂.Ако не се зачете човек няма да разбере изобщо...
От кой магазин да се снабдя с такава четка за сламки? 🤔

# 113
  • София
Четка за почистване и сламки има на същата страница, под термоса.
Предполагам, че и в магазина ще има.

# 114
В Пепко има редовно сламки за многократна употреба, обикновено са си в комплект с четчица за почистване.
С каква вместимост е термобутилката със сламка? Дали е подходяща за по-голямо дете?

# 115
  • Пловдив
Препоръчвам бутилките с филтър Dafi и кутиите за храна Curver.
Днес сутринта купих и от двете - ползваме такива вече 4-5 години като бутилките подменям всяка учебна година с нови, но ги взимам на цена 20+ лева Rolling Eyes
Освен това взех и купи на ХП тематика - нямаше ги в брошурата и днес случайно ги видях

# 116
Dafi е популярна марка ли? Мислех, че е тяхна си.

# 117
  • Пловдив
Green master ги предлагат, има ги и е Orange, но както казах - на двойна, че даже и отгоре цена.

# 118
Четка за почистване и сламки има на същата страница, под термоса.
Предполагам, че и в магазина ще има.

Леле,хич ме няма 🤦‍♀️,изобщо не съм видяла,благодаря! 😍

Термосчето със сламка събира 350мл.

# 119
Четки за почистване на бебешки чаши със сламка съм купувала от магазин за детски стоки. Загледах и аз тези чашки и сигурно ще купя за дъщеря ми. Тя е на 1г. и 10 м. Мисля, че е подходяща и за тази възраст и за по-големите.

Общи условия

Активация на акаунт