Магазини Pepco 13

• 67 179
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм си слагала хартиена подложка, за да не е болезнено при отлепването.

# 166
Като цяло тоя който имам държи добре . Не ми се е отлепвал . Но не ми харесва как стоят гърдите с него . Някак си изпъкват от горе. Бих го носила ако тоалета ми го изисква, но иначе бодито си е боди и нищо не може да го замени .

# 167
Търся дълга табуретка за съхранение, някой виждал ли е скоро в магазините,

Следващата седмица, от четвъртък в Лидл.

# 168
Оф, счупих любимата си чаша и развалих комплекта Disappointed Relieved Някой виждал ли я е в някое варненско Пепко?

# 169
Същата би трябвало да я има в Джъмбо. В пепко не съм я виждала.

# 170

Скрит текст:

Суперр, много благодаря ще отида да погледна.

# 171
  • Русе

Скрит текст:

Суперр, много благодаря ще отида да погледна.
И в Кауфланд ще я има май, че от понеделник

# 172
  • София
Има ли гумени ботуши в момента, 23 номер търся.

# 173
  • Сливен
Да

# 174
Ааа,верно е голяма занимавка този тетрис 😂.Вчера го купих,баткото отдавна искаше,че го видя при една негова приятелка. Е,с брат му на почти 2 не успяха да го разделят 😂.

# 175
Ааа,верно е голяма занимавка този тетрис 😂.Вчера го купих,баткото отдавна искаше,че го видя при една негова приятелка. Е,с брат му на почти 2 не успяха да го разделят 😂.

И ние го имаме. Купихме го преди две години, когато каката беше на 4. Много се занимаваше с него. Едно от малкото неща, на които до скоро обръщаше внимание. Малкият също го иска и не й дава възможност да го реди, разхвърля всичко.
За да си го върна  в кутията ( която вече е наполовина скъсана), се налага и аз да си играя Simple Smile

За бельото  - не.

# 176

И ние с татко им чак го редихме днес! Тотално попадение за семейството ни! 😂

# 177
Ибаз бих го взела, но все не го намирам сред пловдивските м-ни.

# 178
Аз се колебаех между него и една игра със звънец и карти кучета, котки...взех второто и съжалих да ви кажа честно,почти на 4 и изобщо не зацепва и си измисляме по-лесни правила😁

# 179
И моето дете на почти 3 го редеше този тетрис. Много бяха зарибени с брат му ама после им мина. Сега съм го прибрала , за да го забравят за малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт