Магазини Pepco 13

• 67 202
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ооо, да Simple Smile
Предполагам, че за голям бюст няма да е никак удобно, ама опита ми е само с моите печени чушки Joy

# 151
Тук съм с необичаен въпрос 😅 Често коментирате, че специално бебешките дрехи се свиват.. та днес взех едни дънки за бебето, които са за повод, обаче се оказа, че са му сравнително големи, а в нашият град няма магазин, за да ги сменя. Хайде кажете сега дали и как да ги свия малко 😂

# 152
Тук съм с необичаен въпрос 😅 Често коментирате, че специално бебешките дрехи се свиват.. та днес взех едни дънки за бебето, които са за повод, обаче се оказа, че са му сравнително големи, а в нашият град няма магазин, за да ги сменя. Хайде кажете сега дали и как да ги свия малко 😂
Еее, ти си нацелила точно това което не се свива 😅 .. Детето имаше един , два чифта.. не са мръднали ! 😒😅

# 153
Търся дълга табуретка за съхранение, някой виждал ли е скоро в магазините,

# 154
Търся дълга табуретка за съхранение, някой виждал ли е скоро в магазините,
Покажи снимка Simple Smile

# 155

Нещо такова …

# 156
Еее, ти си нацелила точно това което не се свива 😅 .. Детето имаше един , два чифта.. не са мръднали ! 😒😅
Е честно ли 😂 дори и в сушилнята ли няма да мръднат… добре, че баба му е има шивашко ателие, явно ще трябва да удари 1 рамо 😅

# 157
При нас никога не съм виждала подобни табуретки.

# 158
  • София
Такива табуретки съм виждала в Лидл и Кауфланд.
Може да има изостанали по филиалите от някоя тематична седмица.
Във магазините за мебели също има.
Аз си купувам от единичните, често са на прИмоция в Кауфланд . около 20 лв.

# 159
Миналата година взех много хубави единични от Пеппко, но сега ми трябва по-голяма, двойна.  Има в хоумакс ама са над 70 лв , малко множко ми се виждат.

# 160
  • Пловдив
Изперете дънките на 60 градуса. Аз след едно такова пране не мога да се пъхна в моите.(не са купувани от Пепко, еластични са)

# 161
Моите дънки ги пера на 60, нищо не ми се е свило. Без сушилня, ако има значение. И не от Пепко.

# 162
От юск си взех такава табуретка беше на промоция ..

# 163
За тия сутиени без презрамки да кажа , че преди няколко месеца си поръчах такъв тип от интернет в черен цвят . Ами не го нося , че ме е страх да не стане някой фал на работа . Нямам много големи гърди , нормални са си и като го сложа държи . Вътре е нещо като силикон и залепва на гърдата . Само трябва да се внимава къде точно се лепи , ако залепите З после боли и е неприятно . Като цяло не ми пада , доволна съм си . Аз мразя да нося сутиени ..

# 164
Аз имам такива самозалепващи, мисля че два чифта, не съм ги носила никога, ако ги намеря къде съм ги навряла мога да ги подаря на някой.

Общи условия

Активация на акаунт