Магазини Pepco 13

• 67 187
  • 752
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте , някой да има това якенце , дали се свива ? 🤔

# 136
Тиганчето е много нефелно. Едвам пази баланс, от към дръжката се накланя лесно. Кауфландските и лидълските са много по-качествени.
Сигурно, а и е толкова малко, че дори не се сещам какво мога да направя в него, обаче било "много сладко" и го взе. 😆

# 137
Тиганчето е много нефелно. Едвам пази баланс, от към дръжката се накланя лесно. Кауфландските и лидълските са много по-качествени.
Сигурно, а и е толкова малко, че дори не се сещам какво мога да направя в него, обаче било "много сладко" и го взе. 😆

Ти пази бележката пък, и си вземи кауфландското същото сладурче е. Днес ги загледах пак, явно има останали бройки и се подвъртат до изчерпване на количествата.

# 138
Има ли в Пепко от тази хартиена трева, която искам да ползвам за подложка и уплътнение на подарък?

# 139
Не съм виждала.

# 140
  • София
О, това ми е по маршрута Simple Smile
Как е с паркирането в този район?
Имам предвид магазинът има ли паркинг или ще трябва да се обикаля из квартала.

Пред самия магазин има 9 - 10 места за паркиране.
Но в този район няма зона и може да се спре навсякъде.
Преди малко минах от там с рейса - вътре светеше,  след входа една жена разглеждаше закаченото на щендерите. Имаше вид на купувач, това докато 88  минаваше бавно.
Предполагам, че е отворен, не съм гледала сайта.

# 141
Здравейте. В пепко може ли да се намерят сутиени за големи гърди. Нося 100D , но не знам дали там имат. Дори ако трябва размер и чашка надолу няма да е проблем. Благодаря предварително.

# 142
  • София
Аз пък търся отзиви за силиконовите сутиени, лепящи - без гръб и презрамки. Видях вчера, че има, но ми се виждат много нестабилни.
Апропо, от месеци търся сутиен с прозрачен гръб и прегледах доста сайтове - основно се предлагат такива, явно това е новата мода.

# 143
Ако се изпотиш се плъзгат от гърдата - това по мнение на приятелка аз се потя лято ,зима за това се отказах

# 144
Здравейте. В пепко може ли да се намерят сутиени за големи гърди. Нося 100D , но не знам дали там имат. Дори ако трябва размер и чашка надолу няма да е проблем. Благодаря предварително.

По-скоро не или е изключение да се намери.

# 145
Кои са тези лепящи сутиени? И там ли има вече, не съм виждала? Всички такива ли се свличат или само евтините?

# 146
За тези на Пепко нямам мнение, но на НМ пише, че много трудно/леко болезнено се отлепват.
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=%D1%81%D0%B0%D0% … D0%B8%D0%B5%D0%BD

# 147
Аз никога не съм си взимала  такива струват ми се неудобни. Вчера гледах видео на влогърка, която оплю евтините от китайските магазини и затова питам за тези от Пепко. На мен много ми хвалят тези на Oysho. И само се чудя да се набутвам ли 😁

# 148
  • Пловдив
И евтините, и скъпите се свличат като се изпотиш Rolling Eyes И хич не е приятно, да си в центъра на купона, с рокля с гол гръб и да усетиш, че от едната страна "лепенката" пада, повличайки неимоверно и другата със себе си Scream
Иначе за удобство - удобни са много, но само ако си на коктейл примерно или на статично парти

# 149
Аз съм имала такъв сутиен купуван преди от Финес-Русе. Ами на мен не ми е удобен. Нося 75В и честно казано този тип сутиени са за малки гърди, но като се изпотиш се отлепя. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт