Магазини Pepco 13

• 67 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
а филтри за тези шишета Дафи от къде се купуват после?

# 121
  • Пловдив
Ориндж и Грийн мастър

# 122
  • София
Ходих за бутилки с филтър. В Парк Център нямаше Rolling Eyes

# 123
В мега мол бяха наредени при метлите - изобщо не би ми хрумнало да ги търся там Rolling Eyes

# 124
  • Пловдив
В "нашето" Пепко бяха точно пред играчките

# 125
А пък минах днес за чашките за деца, които обсъждахме вчера, но не намерих. Бързах и нямах време да се занимавам да търся и питам служителите, а и в магазина беше пълно с народ. Утре може би ще мина отново. Някой купи ли от тях? Отзиви?

# 126
Загледах и аз тази бутилка с филтъра за себе си. За детето със сламка май ще взема. Харесах си доста неща, но ще видя кога ще ида и дали изобщо ще ги има.

# 127
Колко струват тези филтри, колко често се сменят? Интересува ме и после от другите места на каква цена са?

# 128
  • Пловдив
20-25 лв за 2 филтъра и капачка (вървят в комплект). Сменят се на 150 литра (аз на месец горе-долу ги сменям)

# 129
Знаете ли кога ще отвори магазина в кв.Дървеница?

# 130
Ходихме вчера, загледах ги бутилките, но аз по принцип си наливам вода от един извор и няма нужда от филтрация, та се отказах.
Купих на детето тюлена поличка, чорапи, детски грим, за мен едно спортно бюстие и ММ си взе от миниатюрните тиганчета за 1 яйце. Кой яде 1 яйце, какво точно ще го прави, не знам. 😂

# 131
Тиганчето е много нефелно. Едвам пази баланс, от към дръжката се накланя лесно. Кауфландските и лидълските са много по-качествени.

# 132
Знаете ли кога ще отвори магазина в кв.Дървеница?
А къде ще е , че ми е в района?

# 133
Срещу ХТМУ, на Климент Охридски, където последно беше китайски магазин.

# 134
  • София
О, това ми е по маршрута Simple Smile
Как е с паркирането в този район?
Имам предвид магазинът има ли паркинг или ще трябва да се обикаля из квартала.

Общи условия

Активация на акаунт