Магазини Pepco 13

• 67 253
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Тъкмо това и аз щях да кажа-намерих печата,но пишеше,че е за хартия.Може би това не пречи да се ползва и за дрехи.

Ето едни калинки от Алиекспрес,поставят се с ютия.

# 211
  • София
Имам спомен, че в Пепко съм виждала малки печатчета с единични букви (латинската азбука) и други - с картинки (калинка, цвете и др.). В кутия са и по спомен седяха до пластилините и книжките. Нямам възможност да отида да проверя. Някой ако види някъде, моля да пише. Мисля, че картинка или буква също би свършила работа.

# 212
Ето ги тези печати. В Ямбол ги има, но не знам стават ли за дрехи. Дъщеря ми ги слага по листи/книжки и по себе си 😆 По много бройки в кутия са.

# 213
Здравейте! Да знае случайно някой,дали в Пепко в Парадайс има чаша във формата на тиква? Благодаря предварително ✌🏻

# 214
Как изглеждат тези чаши?

# 215
Здравейте! Да знае случайно някой,дали в Пепко в Парадайс има чаша във формата на тиква? Благодаря предварително ✌🏻
Чашата тиква не ли Starbucks? И Пепко ли имат такава чаша? Ще е чудесно, ако имат и е красива?

# 216
Чашата тиква не ли Starbucks? И Пепко ли имат такава чаша? Ще е чудесно, ако имат и е красива?

# 217
Ооо, супер 😊. Не бях я виждала, мерси,
ще я купя и аз. Подобна е на тази от Starbucks поне няма да е 35 лв 🤣🤣 и да го е яд човек, ако я счупи.

# 218
А каква е цената на пепковската чаша?

# 219
6-7 лв сигурно,  кактуса май беше 6. Тази е подобна, не вярвам да е повече от 8лв.

# 220
Вчера ходих, но не видях такава чаша. Доста беше обрана декорацията за Хелоуин, взехме една тиква фенер, едни дяволски рогца и една маска. На детето шише със сламка, едно поларено мекичко якенце, легло за кучето и някакви брокати с детски лак за нокти.

# 221
А каква е цената на пепковската чаша?
Мисля,че съм 5,50 лв

# 222
Вчера ходих, но не видях такава чаша. Доста беше обрана декорацията за Хелоуин, взехме една тиква фенер, едни дяволски рогца и една маска. На детето шише със сламка, едно поларено мекичко якенце, легло за кучето и някакви брокати с детски лак за нокти.
Леглото за куче на каква цена е?

# 223
Тези чаши може сега тепърва да ги зареждат или вече да са свършили 😕.

# 224
  • На изток от Ада
Тези чаши може сега тепърва да ги зареждат или вече да са свършили 😕.
ще погледна утре

Общи условия

Активация на акаунт