Магазини Pepco 13

• 67 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много се чудя за какво са тези печати за дрехи,не си ли познавате нещата на децата(не е заяждане,просто ми е странно).С баткото не съм ползвала и сега не мисля да вземам.
В Лидл уж трябваше да ги има тази или миналата седмица,но поне в нашия не видях.

О, в яслата е ужас, вчера се прибра с чужди обувки даже...

# 196
  • София
За детската градина са, предупредиха ни, че трябва да са надписани, защото госпожата, излизайки да вземе нещата от гардеробчетата, на връщане се случвало да я залиса някое дете и да забрави коя дреха от кое гардеробче е.  Разбираемо е и подкрепям. Нямам време да бродирам и пиша. Ако има печатчета с букви или калинки, или нещо друго по-различно, ще ми е чудесно.

# 197
Аз си поръчах етикети , които се слагат с ютия. И хем е с етикет, вчера го взех с чужди панталони Wink
В Офис 1 има маркер за дрехи , много е удобно с него. След пране не се изтрива

# 198
Ако купите всички от Лидл например печати, няма ли да има повтаряне?

# 199
Всеки сам си прави надписа какъвто иска на печатите от Лидл

# 200
  • София/Севлиево
Много се чудя за какво са тези печати за дрехи,не си ли познавате нещата на децата(не е заяждане,просто ми е странно).С баткото не съм ползвала и сега не мисля да вземам.
В Лидл уж трябваше да ги има тази или миналата седмица,но поне в нашия не видях.

О, в яслата е ужас, вчера се прибра с чужди обувки даже...

Леле...Едно време като вземах големия ни пускаха вътре и никога не е имало объркване.Сега ще видим от 1 ноември като тръгне малкия как ще е.Най-много и аз да тръгна да търся печати(защото не ми се занимава да ги изписвам по начина на Долче).

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:52 от Елислава

# 201
Аз наскоро си купих от Лидъл. Той е със сменяеми цифри и букви, самонареждащ се.
Не че ние не си ги познаваме, а в яслата често засилват дрехи в чужда раница или в някакъв общ кош и до там.
Вижте, намират се и в гугъл разни, лидълския беше 7лв.

# 202
О, с маркер е много лесно и бързо. Като с печат. Вече бродирането отнема малко време, ама не чак толкова. Повече опира до умения и най-вече желание човек да се занимава. Ама аз дори не знаех тогава, че съществуват печати за дрехи, та се занимавах...😆

# 203
Сладкодъвка кажи къде си и аз издирвам чашата ?
Калифорния. Петрич, Калифорния Joy
Ако искаш, мога да ти купя и да ти пратя Simple Smile

# 204
  • София
А каква е цената на чашата?

# 205
На моето детенце надписвах дрехите с обикновен миещ се флумастер от Джъмбо. След пране повтарях надписа и нямах проблеми.

# 206
Сладкодъвка благодаря за предложението случайно днес открих 2 в кварталния ми пепко ,цената е 6 лв

# 207
Моля, моля! Да, 6 лв е цената, ако някой има нужда да пише
Сладкодъвка благодаря за предложението случайно днес открих 2 в кварталния ми пепко ,цената е 6 лв

# 208
На моето детенце надписвах дрехите с обикновен миещ се флумастер от Джъмбо. След пране повтарях надписа и нямах проблеми.
Тъкмо прибрах 8кг пералня с деетски дрехи и си представям, ако освен събирането, разпределянето, сгъването и прибирането, трябваше и да ги надпиша и това 4 пъти седмично 🤪🤣
Всеки си намира начин, който го устройва, въпросът беше за печата конкретно.

# 209
Самия печат за дрехи не съм го виждала скоро. Мисля, че имаше стандартен печат , но нямаше картинката за дрехи

Общи условия

Активация на акаунт