Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 208
  • 837
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който гледа на Таро?

# 46

Марина от  Изпратено с любов в ютуб. Пишете и 🤗

# 47
Здравейте, днес докато се мотаех из двора на дома ни, открих навряна в една дупка жаба с пера, лукова глава, клечки и кафеви камачета ... И ме обзе една мисъл,която притеснява всички, дали случайно това не е вид магия или нещо подобно прилагам снимка и Ви моля за обратна връзка и съвети ❤️🍀☀️

# 48
Момичета, някоя от вас ходила ли е при Роси на Пиротска и има ли познаваемост?
Не познавам по-лъжлив и по-долен човек от тая дебела свиня... не се лъжи, за нищо не става гарантирам ти го не на 100 а на 100000%.

# 49
Толкова пари профуках по чужбински гледачки и никоя не можа да ми даде поне фамилията на човека, който търсим. ПОне да го търсим по имена в социалните мрежи. Имам първо име, дата на раждане,година на раждане, град на раждане, завършено училище. Чудя се дали мога да намеря някой от ГРАО или да в родилното отделение - в малък град, в който са се раждали по 10-20 човека на ден, с едно конкретно име едва ли има много. Но как ще ми дадат лични данни? Споделянето на лични данни е забранено. Как да намеря такъв човек, който да ми даде въпросната фамилия?

# 50
Толкова пари профуках по чужбински гледачки и никоя не можа да ми даде поне фамилията на човека, който търсим. ПОне да го търсим по имена в социалните мрежи. Имам първо име, дата на раждане,година на раждане, град на раждане, завършено училище. Чудя се дали мога да намеря някой от ГРАО или да в родилното отделение - в малък град, в който са се раждали по 10-20 човека на ден, с едно конкретно име едва ли има много. Но как ще ми дадат лични данни? Споделянето на лични данни е забранено. Как да намеря такъв човек, който да ми даде въпросната фамилия?

В училището май имате най-голям шанс. Освен ако не е завършил преди хиляди ходини. Пробвайте навсякъде, където можете.
Досега не съм чувала за гледачка, която да назовава имена, особено пък фамилии Grinning

# 51
Ами серионо се замислих, те ако нямат видения за едно име от 8 букви, как имат самочувствие да дават житейски съвети за важни ситуации? Така могат да навредят на някого. Стигнах до заключението, че само гадаят и налучвкат. Всички са гола вода явно.

# 52

Мисля да се допитам до нея. Познала ли ви е нещо?

# 53

Винаги ми познава

# 54
Здравейте, някой дали е ходил при маг Мирена от Русе, може ли мнение, помага ли наистина или само рекламата е голяма.

# 55
  • София

Каква й е таксата?

# 56

Каква й е таксата?

20лв,но някой в предишен коментар казва 35лв. Беше споменала че ще вдига таксата. Пишете и тя ще ви каже🤗

# 57
Да дам положителен отзив, може и да съм полезна на някой.
Ходих преди няколко дни при Мишел от Розово, без да имам кой знае какви очаквания, но учудващо ми позна много от миналото и от моментното ми състояние (като се замисля май никой друг не е успявал). Ще видим, дали ще се случи и това, което ми каза за бъдещето. Доколкото разбрах, тя се свързва и с починали близки, ако някой търси това. Гледа само на място.

# 58
  • София
Ходих преди няколко дни при Мишел от Розово, без да имам кой знае какви очаквания, но учудващо ми позна много от миналото и от моментното ми състояние (като се замисля май никой друг не е успявал). Ще видим, дали ще се случи и това, което ми каза за бъдещето. Доколкото разбрах, тя се свързва и с починали близки, ако някой търси това. Гледа само на място.

Къде се намира Розово? Такса? Със записване ли е? Телефон?

# 59

Къде се намира Розово? Такса? Със записване ли е? Телефон?
Село Розово, до Казанлък. Таксата е 35 лв, но ми отдели около 1 час, като аз не съм споделяла почти нищо, тя говореше през цялото време, какво вижда.
Телефонът й е  0877 897 071. С предварително записване е, но мен ме прие веднага, може би защото нямаше други хора.
п.с. Междудругото, потвърждавам, че едно от нещата, които ми каза, свързано с мой близък, вече е факт, случайност или не...

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 11:17 от sugar_baby

Общи условия

Активация на акаунт