1-ва АЕГ - тема 5

• 81 272
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
Зависи в каква специалност иска да се развива, всеки университет е добър в своята област. Иначе отидоха една част в Холандия, повечето са тук - право, психология, медицина.

# 601
Дъщеря ми завърши миналата година и моите наблюдения са такива - няколко деца в Нидерландия, останалите са си тук - СУ, МУ, УАСГ.

# 602
  • София
Здравейте на всички в групата! Цопваме и ние с един новозаписан вчера официално осмокласник!  - момче в паралелката с френски 🎉 Беше много напрегната кампания, но си заслужаваше всяка минута.  Искрено благодаря на всички, които споделяха толкова ценна и навременна информация тук. Помогнахте ми изключително много в ориентирането и тайминга през целия 7. клас🙏 Надявам се да се включим активно в групата и да продължим да обменяме полезна информация и опит. Няколко думи за записването от вчера: на втория етаж, стая 220 (ако не се лъжа), нужно е копие на акта за раждане (носехме оригинал, но не го поискаха) и оригинала на свидетелството за 7.клас, на място се попълват заявление и декларация. Казаха ни, че ще сме „е“ или „ж“ клас, руската паралелка са винаги „а“. Потвърдиха ни, че през първия срок ще бъдат първа смяна, с начало на учебния ден в 8:30 ч. За останалите детайли ни насочиха към сайта и към информация "когато му дойде времето" – явно ще си чакаме с нетърпение Simple Smile Замислих се след като се записахме и си бяхме тръгнали, че не попитахме за униформени тениски, останах с впечатлението, че родителите тук препоръчват най -много това да се закупи. Ако някой се е сетил да попита нека сподели.
Ако има и други родители на "зайци", ще се радвам да се "преброим" виртуално! Назад в темите ми попадна информация, че понякога се сформира някаква обща група или чат за новоприетите в инстаграм, дали децата са се организирали вече?

# 603
Ginger45-включвам се-момиче в паралелка АЕ+РЕ

# 604
  • София
Тениски не сме купували и нямаше изискване, настояща деветокласничка имам. Препоръчително беше облеклото да е прилично, т.е без голи кръстове и къси панталонки. Долу-горе спазвахме през годината, но юни беше невъзможно

# 605
  • София
Привет и от мен! Вчера записах моето момиче в паралелка с френски. Попитах за униформа - казаха, че няма.

# 606
Няма униформа

# 607
Привет,
Записано момче с АЕ/ФЕ. Успех и късмет на децата!

# 608
  • София
Здравейте, записвам се и аз с осмокласничка: момиче АЕ-РЕ

# 609
📣 Стартира новият официален сайт на гимназията, проектиран с мисъл за учениците, родителите и учителите.
В него ще откриете:
🔹 актуална информация за приема и обучението;
🔹 новини, събития и графици;
🔹 профили на преподавателите и ръководството;
🔹 информация за клубове, проекти и постижения.

🖥️ https://fels-sofia.org

Новият сайт е част от визията за модерно, достъпно и подредено дигитално присъствие на Първа английска.

# 610
  • sofia
Завиждам малко на децата, които започват да учат сега в гимназията😊 Последният завършил випуск трябваше да мине обучение в ковид и забвението на една отиваща си директорка, която беше забравила напълно за децата. Освен за някои с подходящи родители. Виждам, че сега и учителският състав е запълнен, само да им се учи на децата.

# 611
Тази година се пенсионираха двама учители по математика, които бяха емблема на училището -Иван Георгиев и Кокинова. Дали са им намерили заместници?

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:15 от jennyb

# 612
  • sofia
Намерили са, има ги в новия сайт. И двамата са изключителни, от хората, които помниш винаги. Чувала съм, че те самите са искали да се оттеглят и по-рано, но не са го правили от отговорност към децата и липсата на други учители. За което, деца и родители, сме им безкрайно благодарни.

# 613
Сайтът нещо не работи, явно са прибързали с пускането му.
Надявам се новите учители да не разочароват децата! Имахме честта, макар и за кратко, да се докоснем до легендарния Иван Георгиев! Благодарим му от сърце за всичко!

# 614
  • София
На сайта са качени класните ръководители за 25/26 г.

Общи условия

Активация на акаунт