1-ва АЕГ - тема 5

• 80 077
  • 700
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте,
Някой има ли впечатления от г-жа Мария Палаханова? Моля ако имате желание да ми споделите на лично!

# 691
Много скромни и много отскоро. Не става е кратката версия.

# 692
  • София
Дъщеря ми не е споделила засега да има проблем. Справя се със задачите без друга помощ. Но е още рано според мен за преценка.

# 693
  • София
Линия не, 8 клас сме. Близки наши приятели се оплакваха много от нея, преподаваше миналата година в 9 клас.на дъщеря им.

# 694
Pouh ,с какъв език сте в 8кл?И моето дете е  8кл и май преподава Петрова..не обяснявала много,налага се помощ в къщи.

# 695
  • София
Pouh ,с какъв език сте в 8кл?И моето дете е  8кл и май преподава Петрова..не обяснявала много,налага се помощ в къщи.
С руски сме. имам подозрения, че сме в един клас Simple Smile.
Да, Петрова ни преподава.
Дъщеря ми твърди, че уж разбира. Обаче май не съвсем. Не иска помощ. Чакам контролното, което май е следващата седмица или по- следващата, за да стане ясно по- тежкия начин.

# 696
Не знам какво става с учителите по математика и английски в това училище,  жалко!

# 697
Да,в един клас са децата ни:blush:

# 698
  • София
Не знам какво става с учителите по математика и английски в това училище,  жалко!

И аз това се чудя от известно време... то и с учителите по английски не е цветущо положението Rolling Eyes

# 699
# 700
По повод екскурзиите-до 12 кл всяка година ли има и има ли обиколки в Европа с автобус?

Общи условия

Активация на акаунт