1-ва АЕГ - тема 5

• 76 832
  • 671
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Новият сайт е все така труден за ориентиране, както беше и старият. Тъкмо му бях свикнала къде да търся програма, бланки и документи и сега отново нищо не откривам Close
Синът ми е 10 клас тази година. Почти всичките им учители са нови, което доста ме изненада. Програмата на часовете също е много странна - един ден в седмицата са от 15.00 до 18.00ч. на училище Rolling Eyes

# 646
  • София
Подкрепям мненията за сайта, наистина е труден за ориентиране, има повтаряща се информация, но пък за сметка на това липсва друга..
Има ли програма за учебната година?
Аз не успях да открия, а се интересувам, за да наместя едни курсове.

Иначе имаме информация за учителите, дъщеря ми ще е 9 клас, показа ми, но незнам от къде е взета.

# 647
Подкрепям мненията за сайта, наистина е труден за ориентиране, има повтаряща се информация, но пък за сметка на това липсва друга..
Има ли програма за учебната година?
Аз не успях да открия, а се интересувам, за да наместя едни курсове.

Иначе имаме информация за учителите, дъщеря ми ще е 9 клас, показа ми, но незнам от къде е взета.

За учителите информацията е налична в дигиталната разница. Програма и аз не съм открила до момента. АКо някой е намерил, ще съм благодарна да сподели къде е.

В хорариума с часове са публикували само задължителните часове и няма нищо за факултативните. Не ми стана ясно 9 и 10 клас колко часа допълнително ще имат по езиците.

# 648
  • София
И аз не открих програма за новата учебна година.

Това ми беше полезна информация:

# 649
На мен ми харесва новия сайт, той е и в процес на ъпдейт все още, така че и доста информация тепърва ще се появи и доподреди.

# 650
  • София
Новият сайт е по-добър от стария. Остава да допълнят липсващата информация и да го актуализират.

# 651
Някой има ли информация дали остават блоковете в учебната програма или ще се мине към нормални учебни часове, както бе обещано на родителската среща миналата година?

# 652
На нас никой нищо такова не ни е обещавал:-)

# 653
  • София
Някой има ли информация дали остават блоковете в учебната програма или ще се мине към нормални учебни часове, както бе обещано на родителската среща миналата година?

В нашата програма (за 10 клас) са си блокове пак.

# 654
Къде виждате програмата?

# 655
  • София
Здравейте, ние сме от новото попълнение и аз разглеждам само новия сайт. Не намирам програма, само класните ръководители, учебни планове и тн. Къде я виждате?

# 656
  • София
И аз не виждам никъде програма. Ако може да кажете къде да я търсим.

# 657
  • София
На нашия клас им я е изпратила класната във вайбър групата. Но ги е предупредила, че още не е официална и може да има размествания в часовете. Затова вероятно не са качени още в сайта.

# 658
  • София
Тъй като гледам разпределението на класните ръководители и стаи на всеки клас, да разбирам ли, ме учителите идват при тях, и няма кабинетна система? За 8 клас е по разбираемо, въпреки че са отделени паралелките по етажите и така по- трудно ще се опознае випуска

# 659
  • София
8 клас миналата година си седяха в стаята. Има вече програма.

Общи условия

Активация на акаунт