1-ва АЕГ - тема 5

• 80 089
  • 700
  •   1
Отговори
# 630
Много ще съм благодарна да споделите мнения за класните ръководители на 8-ми клас. Мен конкретно ме интересуват тези на испанските паралелки(г-жа Михайлова и г-жа Карапеева), но предполагам други майки ще ги интересуват и от другите.

# 631
  • sofia
Аз в тзи дигитална раница така и не можах да вляза и вече съм загубила паролите на децата. Влязох в НЕИСПУО , но там още няма нищо. Стана ми интересно дали ще сменят и нашия учител по математика. Явно има промени в учителския състав тази година. Не виждам и г-жа Божинова, която беше класна на 8а.
Възможно е да е пенсионирана.

# 632
На мен имената на класните на 8 клас не ми говорят нищо Sad  Всичките ли да са нови...
Не, не са, виждам класната на моето дете от 8 клас в списъка.

# 633
Някой чувал ли е нещо за Севда Димитрова по математика? Намерих само отзиви от НГДЕК, а те са меко казано отчайващи, даже и подписка до РУО са правили. Сега разбрах, че ще бъде на нашите в 12 клас
 Голям шок след Иван Георгиев!

# 634
Извинявам се за невежеството, каква е тази дигитална раница?
Сменят се в 9 клас. В 8 ги водят учителите по английски А и те имат с тях май по 18 часа седмично. В дигиталната раница също започнаха да се появяват преподавателите по отделните предмети.

# 635
  • София
Много ще съм благодарна да споделите мнения за класните ръководители на 8-ми клас. Мен конкретно ме интересуват тези на испанските паралелки(г-жа Михайлова и г-жа Карапеева), но предполагам други майки ще ги интересуват и от другите.
Мога да отговоря на въпроси свързани с г-жа Карапеева ако искате в личен контакт

# 636
Здравейте, организира ли се еднодневна екскурзия за осмокласниците преди учебната година или в началото, с цел да се опознаят? Чета за такава практика в някои гимназии.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 09:31 от KaliAna7

# 637
  • София
За нас не е имало миналата година. Но март месец ходиха всички 8 класове до Лондон, добра беше организацията.

# 638
KaliAna, моят ще е в 9-ти клас. Не ми е известна такава практика, но децата от нашия клас миналата година се запознаха виртуално в разни приложения като instagram. Не ги разбирам аз лично тези неща, но, там създаваха нещо като групи, които се намираха с търсачка по 1 АЕГ.

# 639
  • София
Тази практика е в 32- ро, доколкото знам. “Старите” ЕГ я нямат. Иначе е хубава идея. А дъщеря ми вече чака екскурзията в Лондон 😀😀😀

# 640
Дъщеря ми е профил география и икономика. Възхитена е от преподавателя. Според нея този профил й е дал толкова много - обща култура, разбиране за исторически събития, международни организации, колкото нищо друго до този момент. Дори историята започна да й се струва доста по - интересна през погледа на географията. Но всичко идва от преподавателя доцент е от СУ, Николай Попов. За мен той е попадение в десетката.
Супер е доц. Николай Попов. Много знае и е много начетен, има невероятен подход (и е страшно секси) Heart Eyes

# 641
  • sofia
За да запазим добрия тон, нека оценяваме учителите само по тяхната компетентност и професионални качества. Това дали е секси, не е работа на учениците и/ или родителите. Още по-малко в публичен форум.

# 642
За да запазим добрия тон, нека оценяваме учителите само по тяхната компетентност и професионални качества. Това дали е секси, не е работа на учениците и/ или родителите. Още по-малко в публичен форум.
Ами не е работа, но точно ученички му налитаха и точеха лиги. Аз от тях разбрах.

# 643
  • sofia
Жалко, че темата на разговорите ви за училище е на такова ниво. Ако изобщо сте родител.

# 644
Новият сайт е чудесна инициатива, обаче има твърде много подкатегории/страници, съдържащи дублирана информация. Има предпоставка за проблеми при актуализиране.
Началната страница също е претрупана и с повторение на информация.
От престараване и разкрасяване започва да се губи основната цел на един сайт, а именно кратко представяне и лесен достъп до важна информация.

📣 Стартира новият официален сайт на гимназията, проектиран с мисъл за учениците, родителите и учителите.
В него ще откриете:
🔹 актуална информация за приема и обучението;
🔹 новини, събития и графици;
🔹 профили на преподавателите и ръководството;
🔹 информация за клубове, проекти и постижения.

🖥️ https://fels-sofia.org

Новият сайт е част от визията за модерно, достъпно и подредено дигитално присъствие на Първа английска.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 23:51 от d-e-a

Общи условия

Активация на акаунт