1-ва АЕГ - тема 5

• 76 863
  • 671
  •   1
Отговори
# 615
Оф да не бях отваряла

# 616
Някой има ли отзиви за класната на 8а-Д.Илиева?

# 617
  • София
Не съм сигурна, но мисля, че е нова. Миналата година "а" клас бяха с друга. На останалите осмокласници май са същите.
Аз съжалявам, че ни смениха Никифорова по математика, дъщеря ми много я харесваше. Сега ще видим новата, която ще ни е и класна.

# 618
Правилно ли разбирам, че в девети клас се сменят класните ръководители?

# 619
  • София
И аз така разбирам. Всички класни на 8-ми клас са по АЕ.
Това е практика в някои езикови, явно и тук

# 620
  • София-Младост
На мен имената на класните на 8 клас не ми говорят нищо Sad  Всичките ли да са нови...

# 621
  • sofia
Има много нови учители, в сайта  не са качени още всички в списъка на преподавателите. В девети клас класните ръководители се сменят, някои може да останат, но по-скоро е изключение.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 15:16 от googlish

# 622
  • София
Сменят се в 9 клас. В 8 ги водят учителите по английски А и те имат с тях май по 18 часа седмично. В дигиталната раница също започнаха да се появяват преподавателите по отделните предмети.

# 623
В 8 кл какви предмети се учат?

# 624
  • София
Английски А,В,С, философия, музика, физическо, ИИ, ИТ, математика и БЕЛ.

# 625
Аз в тзи дигитална раница така и не можах да вляза и вече съм загубила паролите на децата. Влязох в НЕИСПУО , но там още няма нищо. Стана ми интересно дали ще сменят и нашия учител по математика. Явно има промени в учителския състав тази година. Не виждам и г-жа Божинова, която беше класна на 8а.

# 626
Koriandar25, учителят по ИТ би трябвало да може да ти даде нова парола до профила или да поиска нов профил. Пиша по спомени от разговора, който водих миналата година. Накрая намерих паролата на детето и влизам с нейния профил, родителският ми е тотално загубен.

# 627
Аз в тзи дигитална раница така и не можах да вляза и вече съм загубила паролите на децата. Влязох в НЕИСПУО , но там още няма нищо. Стана ми интересно дали ще сменят и нашия учител по математика. Явно има промени в учителския състав тази година. Не виждам и г-жа Божинова, която беше класна на 8а.
Още не са качени всички, конкретно математиката засега не е посочена.

# 628
  • софия
Ние никога не сме имали профили в дигиталната раница ( до колкото виждам това е платформата на МОН) Училището ползваше Школо. Дали трябва да искам от старото училище мейл/код за достъп или и от тук ще могат да дадат?

# 629
Влиза се с мон-ските профили от времето на ковида

Общи условия

Активация на акаунт