1-ва АЕГ - тема 5

• 85 840
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
От това което съм видяла в първа, спрямо втора, втора води определено -кабинети, чинове, оборудване. Но наистина съм видяла твърде малко в първа. Във втора за една година съм ходила 4 пъти (едни отворени врати +родителските), а тук 2 пъти за 2 учебни тотал.
Мен повече ми се набива на очи леката хаотичност (класния ръководител трябва да бъде побутван от децата да провери кога ще се подават док да стипендии например, вместо да е водещата страна), както и това което по-горе споменах за сайта. Иначе и моето чаве е доволно, и как да не е като от коледната ваканция насам мисля е отварял учебник броени пъти, което мен ме скандализира.

# 721
Съгласявам се със Second. Базата не ме впечатлява нито в положителна, нито в отрицателна посока. Младежът в 8 клас беше шокиран от тоалетните, но сега или е свикнал , или са ги ремонтирали. Доколкото разбирам , миналото лято са правили ремонти и това лято ще продължат.

Той е доволен, от някои учители повече, от други не толкова.

На мен също ми е хаотично, връзката с родителите е под минимума : една родителска среща в началото на годината и това е. Не знам ако реша да говоря с даден учител и отида в часовете за консултации дали наистина ще са там. Когато ми се е налагало да пиша в школо, отговор не съм получавала.

За сравнение, в 35то, където е дъщеря ми в гимназиален етап, всичко се комуникира, дори ако ще имат свободен час. Има няколко родителски срещи. А по отношение на базата, с която 35то е известно , че е зле, ами не виждам особена разлика.

# 722
На мен една родителска среща на година ми стига честно казано. С учителите и класната общувам чудесно в Школо при необходимост. За базата знам, че се продължава с ремонтите и от миналата година има доста подобрения. Сайтът ми харесва, макар и някои секции все още да са празни (като клубовете), изглежда изчерпателен.

# 723
Здравейте! Наскоро щерката ми сподели за някакво военно обучение по време на час на класа и съм меко казано притеснена от нещата, които ми разказа. Въпросът ми е някой знае ли на какво основание се провежда/ описано ли е някъде из сайта на МОН... Знаете ли дали съществува в другите училища? *

# 724
Преди 10 години го имаше и при голямата ми дъщеря. Ако има земетресение как да излязат, ако има пожар, такива неща.

# 725
Здравейте! Наскоро щерката ми сподели за някакво военно обучение по време на час на класа и съм меко казано притеснена от нещата, които ми разказа. Въпросът ми е някой знае ли на какво основание се провежда/ описано ли е някъде из сайта на МОН... Знаете ли дали съществува в другите училища? *
За кой клас става на въпрос?
Моята сега завършва, но имаха мисля миналата година на няколко пъти, но не точно военно обучение, а под формата на кариерно ориентиране, идвали едни млади хора, обучаващи се за военни, да ги агитират и да им разясняват за възможностите за военна кариера. Сподели за младо момиче, което точно в часа на класа, им разказвала как е във военното училище и прочие. Нищо на практика не са правили.

Общи условия

Активация на акаунт