Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 23 092
  • 533
  •   1
Отговори
# 270
Ако ги цени... Аз вярвам в приемствеността. Единици са тези, които надскачат джинса си. Искам да кажа, ако родителите ти са били неуки, консуматори и не много лоялни един спрямо друг, няма как да искаме от отрочето чудеса от героизъм, нали? 
Той е същата мързелива, нелоялна круша, която е със сбъркани гени, отгоре на всичко, пафка Мама Жуана, пада си по фъна, необразован и безперспективен.
Дъщеря ми е лекарка, за бога! Толкова ли много искам като си пожелавам нормален зет?
И какви деца биха излезли от такъв съюз, когато майката изнася цялата тежест на плещите си и няма подкрепа от другата страна? По-добре, бих казала, да не се раждат!

# 271
Права си Равенна. Не искаш много.
Но на мен тези неща са ми набити в главата като дете от майка и дядо, че изборът на партньор е важен и може както да те тегли напред, така и да те потопи.
Сега го повтарям на моите деца от малки, защото поне при мен имаше ефект. И колкото повече стоя в бг-мамма, толково повече се убеждавам, че в някои неща е тото и че хората не мислят с главата си. И не разбирам защо.

# 272
Огромно значение. С комуняги не се сродявам.

Ама някой предлага ли ви?
Или за всеки случай да предупредите?
Нямаше нужда, май Trollface

# 273
Аз си представях нещо по-страшно. Не че ще се зарадвам зетя да пуши марихуана, ама и не мисля да преследвам за подобно поведение. Бащи, майки какви са по-слабо ме интересуват. Щом е безперспективен мъжът, дъщерята е щяла сама да го зареже все някога. По-спокойно да гледаме, че какво ли ни чака, чук чук на дървото Simple Smile

Имам предчувствие, че ще имам нормални зетьове и снахи. Ще пиша пак след 30 години Simple Smile

# 274
Човек като чете темата и ще си помисли, че само видни аристократи са се събрали.

# 275
  • София
Сме. Дей проблема?

О, мен все ме бяха налапали, ама аз не съм сгодна, тоест покорна.
Бе, голяма калпазанка съм Laughing

# 276

Джеймси, да ти кажа честно има много изпаднали отрочета с комунистически джинс в чужбина, които след като са изяли и изпили фамилните апартаменти в България се натискат завалиите, особено ако намерят някой/някоя добре реализирал/а се. Ама ти го знаеш по-добре от мен.
Предполагам контактуваш с повече българи в Монтреала от мен?Laughing

# 277
Като погледнеш този подфорум и темата и разбираш идеята на темата.
Ако не схващаш, то след време пускаш тема.

# 278
Човек предполага, господ разполага.

# 279
  • София
Фрау обясни квинт есенцията на мисълта ми.
Пак да кажа, че май не се разбира. Не за аристократизъм говорим. Не, изобщо.

# 280
Не се говори за това, но някои май искрено си вярват, че са. Няма лошо.

# 281
  • пустинята Гоби
Моето мнение е че родителите имат влияние над децата си, но не трябва да влизат с бутонките. Всеки търси одобрение от най-близките, но докато е млад си въобразява, че то не е важно. В един момент, ако вече не е късно, ще прогледне. Но има една порода родители, за които няма достоен за тяхното гардже. Там вече няма оправия.

# 282
Има, има отрочета на комунистическия джинс в чужбина, потвърждавам.
Обикновено, уредени от тати на хубава работа директно от България, те дори и за това не са си направили труда.
И се слагат, да.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 06:39 от Анонимен

# 283
Според вас едно сплотено, обичащо и разбиращо се семейство, на обикновени работещи хора добър джин ли е?
Явно за повечето не, но за мен е важно децата в каква среда са израстнали,  а не баща им да е крупен бизнесмен, незачитащ и неуважаващ майка им.

# 284
  • София
Добър е джина, само малко тоник Laughing

Това го казах още в началото, да, съвсем добър е.

Общи условия

Активация на акаунт