Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 23 013
  • 533
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За възрастни хора е абсурдно да се коментира, че финансовия статус, потенциал и перспективи са без значение.
Напротив, абсолютен фундамент е всичко, свързано с финанси и активи и при липса на такъв, считам, че изобщо е безпредметно да се мисли в перспектива за каквото и да било, освен ако не кандидатства за служител.

# 331
важен е според мен,как да не е,
но най-значима според мен е динамиката в отношенията между членовете на фамилията и така наречените семейни ценности, които са формирани в партньора..
може да си приличате по образование и финансово положение, но има ли сериозно разминаване в ценностите, не е оптимистична прогнозата за дългосрочно развитие..

# 332
Именно. Ако не може почти нищо друго да предложи освен стабилно финансово състояние, не бих стояла с такъв партньор.

# 333
Мен ме е страх от истински заможни мъже (не съм в ред явно). Вкл. мога да изгледам с интерес 50-те нюанса и 365 дни, ама за нищо не света не бих искала да ми се случат лично в никакъв период от живота ми Simple Smile

# 334
Е те тия са перковци, от нюансите и прочие, как няма да те е страх.

Истински заможни мъже, във времето в което съм била в кондиция да съм с такъв, бяха някакви червени куфарчета, или мутри, от които трябваше да се бяга, сега, с някакъв дядо с яхта и ишиас може да е по-безопасно.

# 335
Така де, сигурно аз затова имам такъв стрес. Свалки съм получавала само от доста притеснителни за мен мъже с големи финанси. Така се е случило, ама стига ми.

# 336
  • София
А мен ме е страх от бедността във всичките и проявления и всички придружаващи я реквизити.
Според мен е абсолютно невъзможно да се конфигурират бедност и любов, семейство, добруване, благоденствие и прочее.
Също да спомена и разликата между хора с пари и богати хора /Коко Шанел/.
Благосъстояние от едно поколение - включително и висше образование, често съвсем не е достатъчно, за да се трансформира в ценност.
А, когато говорим за три поколения, вече може да се счита, че моралните и материални ценности вървят в синхрон и материалното благосъстояние е придружено от съотвените морални ценности- освен образование, възпитание, широта на мирогледа и прочее, говорим за благородство, доброта, изисканост, финес и прочее.

Разбира се, ние тук имаме доста тежка картина от близкото минало и повечето носители на благосъстояние не са с такава история, все пак смятам, че не е съвсем невъзможно или чак толкова трудно да се срещне такъв формат.

# 337
Само хора,които не са преживявали кошмара да нямат пари за ток,вода и др.основни необходимости,могат да говорят,че парите не са важни за семейството.
Семейството е дългосрочен проект,особено отглеждането на деца и парите са едно от важните неща.Другото е да имате еднакви ценности и да гледате в една посока.
Разбира се ,че и чувствата са важни,без тях не може,ама и без пари не може.

# 338
Никой не е казал, че може или иска да живее без пари.

# 339
Само хора,които не са преживявали кошмара да нямат пари за ток,вода и др.основни необходимости,могат да говорят,че парите не са важни за семейството.
Семейството е дългосрочен проект,особено отглеждането на деца и парите са едно от важните неща.Другото е да имате еднакви ценности и да гледате в една посока.
Разбира се ,че и чувствата са важни,без тях не може,ама и без пари не може.
Никой не твърди, че може да се живее без пари. Обаче и само с тях животът не е съвсем пълноценен.

# 340
Запознаваш се, опознаваш, пеперуди хвъркат като бесни... но започне ли да става вериозно, способността и желанието да се изкарват пари минава от 117-то на трето място в класацията, веднага след големите сини очи и големия... багаж.

# 341
  • Paris, France
Така де, сигурно аз затова имам такъв стрес. Свалки съм получавала само от доста притеснителни за мен мъже с големи финанси. Така се е случило, ама стига ми.

За мене големите финанси не са пречка за връзка, напротив, но ми е ясно, че при евентуален развод този с големите финанси може да бъде предпочетен от децата и затова не бих се оженила за много богат мъж.

С потомствен аристократ изобщо не ми е интересно, защото те имат коренно различни занимания и забавления и очакват жената да знае как да се държи на лов, риболов, в Аскот или където я водят.

На мене не ми се харесваше децата да бъдат пращани в интернат от 8 годишни, да бъдат гледани основно от детегледачки, обаче така са гледани и деца от средна класа тук, освен аристократските.

Не понасям и религиозности, а при повечето богати хора те са уважавани и практикувани, поне от кумова срама.

Чувствам се комфортно с мъж, отгледан от средна класа родители, каквито са моите. Важно ми е да живеят на хиляди километри от нас, като моите родители 💃.

# 342
Не са важни ли? Моооре, че не сте попадали на мъж, който ви гледа в портфейла и тропа ядно с краче, че неговите пари не ги бил спечелил на лотария. Като че ли аз моите - съм.🙄
И често разбирате важността им като тръгнете да се развеждате. В Канада, ако мъжът ви е бил цървул не само, че нищо не можете да му вземете, ами трябва да му плащате и издръжка, след развод, ако той е по-беден.

# 343
Ей, един плюс да има и в България значи.

# 344
  • Paris, France
И често разбирате важността им като тръгнете да се развеждате. В Канада, ако мъжът ви е бил цървул не само, че нищо не можете да му вземете, ами трябва да му плащате и издръжка, след развод, ако той е по-беден.

Е, браковете в днешно време не са задължителни, даже и в Канада. Канадският цървул вероятно се жени в третия свят и така съпругата си устройва безплатен билет и виза за Канада. После шут. Ако и тя е цървул си имате социални помощи и за двата цървула. Ако е работеща и млада, може да си намери себеподобен без проблем. Доколкото виждам, зад океана местните жени рядко са склонни към хипогамия.

А за гледането в портфейла - ами да си гледа! Остави ли ме мъж да платя на първа среща - плащам чинно, даже и неговата консумация и втора среща няма 🌞. Ти държиш да се доказваш и буташ и блъскаш и когато е ясно, че мъжът не ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт