Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 992
  • 533
  •   1
Отговори
# 345
Беше ми нужен...временно. Не съм се бутала без нищо.
Аз бих казала, че не е важен номерът на срещата.  Някои се стараят на първите и после като те приемат за даденост, какво? Уйде конят у ряката!

# 346
Пак ли темата се обърна в колко пари НЕ иска да дава Равена за мъжете си.
Как пък аз попадам само на такива дето искат да си дават парите за мен, не знам.

# 347
Пак ли темата се обърна в колко пари НЕ иска да дава Равена за мъжете си.
Как пък аз попадам само на такива дето искат да си дават парите за мен, не знам.
Ти ги каниш да живеят у вас. Храниш ги, спестяват от квартира. Чак си мечтаят , че ще продължи вечно... Затова са мераклии да те заплождат.😂

# 348
Аз изпитвам ужас да живея в недостиг… не че съм богата, но в момента нищо не ми липсва.
На тази възраст, 30+ не бих имала деца от мъж, който е прахосник и е затънал в кредити.
Ей това може би е добро нещо, което да се гледа у родата… дали има тази прекрасна връзка семейство пиявици, и син , който дава всичките си пари да оправя живота им, бизнеса им, апартамента им…
Май дори имаше теми за такива случаи…

# 349
  • Варна
Абе, не изпадайте в ужас толкоз лесно. Баба знае 2 и 200. На 25 г. бяхме с голям апартамент, кола, добри фин.възможности и т.н
На 35 г по разни причини влязохме в дупка и имахме бая труден период - наложи се джинса да удари рамо за 1 г. Е, слава богу, сега ние сме рамо...
За моето семейство много вярна излезе поговорката "Род рода не храни, тежко му който го няма".

# 350
  • София
Ама на 25 не си виснала на джинса, Плясък.
Че всеки удря колая в тоя живот - така е. Не всичко е цветя, рози и пари. Всеки е виждал от всичко, но и аз да изляза едни гърди напред, че - където е текло, пак ще тече.

# 351
Абе, не изпадайте в ужас толкоз лесно. Баба знае 2 и 200. На 25 г. бяхме с голям апартамент, кола, добри фин.възможности и т.н
На 35 г по разни причини влязохме в дупка и имахме бая труден период - наложи се джинса да удари рамо за 1 г. Е, слава богу, сега ние сме рамо...
За моето семейство много вярна излезе поговорката "Род рода не храни, тежко му който го няма".
.....което потвръждава важността на джинса. ☺️

# 352
  • Варна
Абсолютно, ама както рекох в първото си включване, по-късно го разбрах. В началото влюбена, кой ти го мисли. Просто късмет изкарахме и двамата.

# 353
  • София
И късмет е, и късмет е.

# 354
Парите са важни, но при мен в смисъл аз да ги печеля, не да търся мъж, който да печели и да разчитам на неговите пари. Така съм възпитана да съм самостоятелна. Никога не съм държала мъжът да има пари и богатства, държала съм всичко, което има да иска да го сподели с мен.

# 355
Парите са важни, но при мен в смисъл аз да ги печеля, не да търся мъж, който да печели и да разчитам на неговите пари. Така съм възпитана да съм самостоятелна. Никога не съм държала мъжът да има пари и богатства, държала съм всичко, което има да иска да го сподели с мен.

И моето мнение е такова, мога да добавя, че много жени се трепят да учат 4г бакалавър, после 2г магистър, постоянно се усъвършенстват с нови умения, решителни са, сменят си работата за по-добра. Мъжете са по-несигурни и колебливи, докато жените, които познавам действат със замах, точно защото са научени на самостоятелност и да не разчитат някой друг да ги храни.

# 356
  • София
Пари си имам, отношението на чуждите ми е важно. Никога, абсолютно никога не съм разчитала и искала, но винаги ми е давано доволно.
Ма, ням се дърпам, са̀ Laughing

# 357
Никога не съм държала мъжът да има пари и богатства, държала съм всичко, което има да иска да го сподели с мен.
А той ако няма, какво точно ще иска да споделя с теб?😄

Няма нужда от такива гръмки фрази. Само с една гола любов не се живее.

# 358
В една тема една плаши с менопаузи и оргазми през крив макарон. В друга тема, друга плаши с болести и надупчени презервативи. Тук няколко плашат с безпарични мъже и семеен живот в детската стая на апартамента на бабата и дядото.
Е-е-ей, тежка е съдбата на бгмамата, от всякъде я дебнат да я... абе опасности разни я дебнат. Добре, че се намират умни съфорумнички, да ги разкриват в детайли тия ми ти опасности, да знае бгмамата как да се опази.
Знаете ли кое е най-тъжно - най-тъжно е човек да доживее до дълбока старост в отлично здраве, защото цял живот се е пазил от всичко възможно и невъзможно.

# 359
А, споко, те тия дето много плашат и оргазмите са им химера.

Общи условия

Активация на акаунт