Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 991
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тук няма такива, дарлинг.
Всяка от опит говори, нот со бед, но со гуд, но пък реален.
Непохарчени тук няма.

# 361
Ни се живее с гола любов, ни се живее без любов. За нищо и никой не съм се пазила.
Каквото мога, с шепи съм гребала и вземала в тоя живот. За кога да се пазим?
Да вземе да ни секне либидото на 50 ( според Невена) да ни споходи още някоя криза и то живота свършил.

# 362
А той ако няма, какво точно ще иска да споделя с теб?😄
Еми, как какво? Дълговете.😆

# 363
Има и непохарчени тук. Ма не са женски.
 Док, какво пак съм изпуснала от Невена аз, хем за либидото? Срамота!😁

# 364
Така де, сигурно аз затова имам такъв стрес. Свалки съм получавала само от доста притеснителни за мен мъже с големи финанси. Така се е случило, ама стига ми.

За мене големите финанси не са пречка за връзка, напротив, но ми е ясно, че при евентуален развод този с големите финанси може да бъде предпочетен от децата и затова не бих се оженила за много богат мъж.

С потомствен аристократ изобщо не ми е интересно, защото те имат коренно различни занимания и забавления и очакват жената да знае как да се държи на лов, риболов, в Аскот или където я водят.

На мене не ми се харесваше децата да бъдат пращани в интернат от 8 годишни, да бъдат гледани основно от детегледачки, обаче така са гледани и деца от средна класа тук, освен аристократските.

Не понасям и религиозности, а при повечето богати хора те са уважавани и практикувани, поне от кумова срама.

Чувствам се комфортно с мъж, отгледан от средна класа родители, каквито са моите. Важно ми е да живеят на хиляди километри от нас, като моите родители 💃.
Ами тук съм едно към едно.

# 365
Че след 50г., либидото на жените и секса били мираж.

# 366
Май и туй ще да е от джинса.

# 367
  • София
Равена е тук да обори Laughing

# 368
  • Paris, France

Не съм писала, че са мираж и абсолютно невъзможни на 50г. Писах, че след менопауза либидото стремглаво пада и трудно се стига до оргазъм, като с напредване на възрастта става все по-трудно. Това си е биология и няма как да я пренапишем в бг-мамма.

Ами не, не го оборва Равена, а и с нея сме в началото на менопауза, все пак. След 10г ще пишем как е.. ....... ако сме живи 😻.

Наживях се до дупка и си ми е добре. Не щях, дето James42 вика, да се събудя в прекрасно здраве, а животът да ме е подминал.

# 369
Е как до 50 се наживяхте? А следващите 50 години?

# 370
  • София
И тя не се чува с щерка пубер.
Не я оставил живота, колкото и да го е оставила тя.
Начало на МП и за какво е драмата тогаз? Или не е началото или не сте разбрали края.
Има още, споко.

# 371
Кое по-точно? Естествено от прости хора няма как да излезе добър материал. Ако има псих. заболявания, серийни убийци, да важно е,но и генът не е определящ а моделът и личния пример. И аз така не гледах та си изпатих.То как да стане в родата изнасилвачи, затворници, алкохолици, комарджии, зарязани деца, а пък поколението да е цвете. То какво да види? Нищо хубаво, все пак човек не си избира родата, но и проятелския кръг е важен. Ако видите някой заобграден от пропадняци бягайте.

# 372
Аз пък съм чувала, че 35 били пикът на женската сексуалност, най-високите нива на женското либидо с отглед създаване на поколение, оттам нататък нещата отивали на надолу. Не знам доколко е вярно.

Сори за офф-топика.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 03:29 от Анонимен

# 373
  • София
Аз само да разделя пика от потребността от раждане на поколение. Иначе да, даже расте Laughing

# 374
Бе не ме е оставило либидото, а чукнах 53 в началото на месеца. Ама си е до мъж. Някои държат 3 минути, а други устискват между 30 мин и час. Добре, че се виждаме само 1 път седмично, че съм като разглобена после.😆

Общи условия

Активация на акаунт