Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 989
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris, France
Е, веднъж или два пъти седмично е супер, Раве. Сега си представи да ти е в къщата и да помпа по час всеки ден!

Аз само да разделя пика от потребността от раждане на поколение. Иначе да, даже расте Laughing

Да, от 30 докъм 45г расте. Потребност от раждане не изпитах никога.

Скрит текст:
Кое по-точно? Естествено от прости хора няма как да излезе добър материал. Ако има псих. заболявания, серийни убийци, да важно е,но и генът не е определящ а моделът и личния пример. И аз така не гледах та си изпатих.То как да стане в родата изнасилвачи, затворници, алкохолици, комарджии, зарязани деца, а пък поколението да е цвете. То какво да види? Нищо хубаво, все пак човек не си избира родата, но и проятелския кръг е важен. Ако видите някой заобграден от пропадняци бягайте.

И аз така съм възпитавана, но в днешно време е трудно да се види целия род, който е пръснат по цял свят, ако изобщо го има. Имаме по много малко деца. Едно е да има наследствена болест в семейство със 7 деца, при която все при някое ще се появи, а друго да имаме едно или две деца. Единствено дете и единствено внуче съм. Може децата, които бабите ми, леля ми, майка ми и баща ми не са създали да биха били болни, но те не съществуват. Има генетични тестове, които дават по-добра представа какво ни грози.  

Наличието на алкохолик, пушач или комарджия може да погнуси децата дотолкова, че въобще да не пипнат алкохол, цигари и хазарт. Единият ми дядо е бил алкохолик, а баща ми и сестра му не слагат и капка алкохол в устата. Родителите ми не пушат, а аз пуша. Децата ми ненавиждат цигари покрай мене. Алкохол също не употребяват, никакъв. Казват ми, че е за клошари и пияндета.

За мене беше важно мъжът да е здрав, да не е хронично болен, семейството да са здрави до 50 или 60г, примерно, да не са кавгаджии, криминално проявени, да ценят образованието, да владеят езици и дотам. Е, едното ми дете хич не обича да учи езици.

А за пари и състояние няма гаранция. Най-богатият ми прадядо умира най-беден. Страх ме е от болести, залежаване, войни, земетресения, природни бедствия, но от европейско безпаричие не ме е страх.

# 376
Е, веднъж или два пъти седмично е супер, Раве. Сега си представи да ти е в къщата и да помпа по час всеки ден!
Неве, не е честно да вкарваш такива представи в главите ни насред лятна нощ и да докарваш безсъние на порядъчни около 50 годишни дами. Че и на порядъчните им 50+ съпрузи, в някои случаи. 😂

# 377
Никога не съм държала мъжът да има пари и богатства, държала съм всичко, което има да иска да го сподели с мен.
Нещо не ми се връзва математиката.
Ако един има 100 и дава всичко, а друг има 300 и дава само половината, то кое е повече и кого би избрала?
Като не говоря само за пари - всичко друго, дето се дава и споделя, го нормализираме в някакви мерни единици, кое е повече - цялото от 100 или половината от 300?

# 378
  • София
Любовта не е математика, затова не ти излизат сметките.

# 379
  • пустинята Гоби
Споделянето е писала потребителката, че е важно, а не даването на всичко. Да даваш всичко е малко прекалено, добре е човек да гледа и себе си.

# 380
  • Sofia
Ако един има 100 и дава всичко, а друг има 300 и дава само половината, то кое е повече и кого би избрала?
Пак първия. Този, който днес разполага със 100, утре може да има 1000. Wink

На мен също ми е изключително важно мъжът да е съгласен всичко в семейството да е за общо ползване. Делене не мога да понеса.

# 381
Никога не съм държала мъжът да има пари и богатства, държала съм всичко, което има да иска да го сподели с мен.
Като не говоря само за пари - всичко друго, дето се дава и споделя, го нормализираме в някакви мерни единици, кое е повече - цялото от 100 или половината от 300?
И двамата трябва да дават по нещо, не само единият, тогава сметката излиза.

# 382
Не даване, а споделяне - първият, този със 100. Разликата между този, който дели всичко с мен и е до мен и ме подкрепя на 100% - и другият, с когото си делим сметките и който си пести чувствата.
Това са мерните единици.

# 383
Пак първия. Този, който днес разполага със 100, утре може да има 1000. Wink
А може пък и да спадне на 50, нали. Или пък другия от 300 да качи на 600.

Не говоря за пари. Например в секса - един може дава всичко от себе си, но пак да си е дърво в леглото. А друг да го прави не от цяло "сърце и душа" а от половин, и пак да е по-добър от предния.
И кой от двамата - този, дето се раздава напълно?
Ей сега ви повярвах. Поне ако стъпя на това, което досега съм чел от жените в този форум.
Но и за парите е същото. Някой беден музикант/художник/поет, който е влюбен в тебе и споделя всичко, което има (т.е. нищо) - или богатия и успешния, който обаче е скътал половината в офшорни сметки?
Когато видя в живота първите да са по-желани от вторите, тогава ще повярвам каквото ми казвате тука.

# 384
  • София
Нещо май хич не ни разбираш.
Нерде отдаден партньор, нерде тревоман музикант.

Обаче, каквото пък ние сме чели от теб, стиснатия сребролюбец си ти, остави на нас художниците.

# 385
Крис, какво е чудното, не разбирам. Търсят се свестни хора.
Тези супер богати скъперници повечето жени нямат никакъв шанс да ги срещнат, за да избират между някой такъв и колегата-работар, със сходни на нейните доходи, който гледа влюбено над папките.

# 386
А ако се съди по темите в СО, май главният критерий е мома от града да не се хваща с ергенин от село. Защото него все ще си го влече натам, а и да не го влече, техните ще го привикват всеки уикенд да си ходи да копа. И той ще тичка, къде ще ходи.

# 387
Факт. Но моя мъж от село не се прибира да копа, като го викнат. Прибира се понякога да си види котките.
На моята приятелка мъжа от град, ходеха семейно на село всеки уикенд да копат.
И тук не е на 100%, но съм съгласна. Както го научиш.

# 388
не е гаранция и гражданин да е..
ако каже, че имат семейна вила еди къде си, същата работа.. всеки уикенд там

# 389
Вилата пак си е семеен избор.

Общи условия

Активация на акаунт