Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 975
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
Никакво споделяне при мен. В Канада мъжете с дългове, които гледат да се залепят за някоя сгодна и уредена женица, са класика.

# 406
Е в България не е така. Поне има и мъже, които дават всичко за жената и семейството.
А това той да тича на село, всеки уикенд при мама, също малко биха го изтърпяли.

# 407
От скромния ми опит, не ми се е случвало някой да дава всичко от себе си в секса и да ме разочарова.
Обаче съм имала случай, в който не дава толкова от себе си и не е уау, нищо, че “технически” прави каквото трябва.
Когато човекът наистина иска да ти е хубаво и се старае, дори не толкова необикновените неща са в пъти по чувствени , поне за мен.

# 408
Аз съм имала случай, в който даваше всичко от себе си в секса и ме разочарова главоломно. Въпрос на чест и его.

# 409
  • Paris, France
Е в България не е така. Поне има и мъже, които дават всичко за жената и семейството.

Е, никъде не е точно така. В Канада също има мъже, които дават всичко за жена си и семейството. Проблемът им е, че като се разведат, жената духва с къщата, издръжка, обаче мъжът е длъжен да продължава да плаща ипотеката, освен и нова или наем някъде. Ако има и едно или две деца под 18г, отиде. Ако някое от децата е хронично болно, инвалид, с обучителни особености, издръжката е до гроб, а не просто до 18г. Някои си издържат и пълнолетните, здрави деца и им е кеф (не се гъбаркам).

В Обединено кралство всяка година около 300 мъже се самоубиват поради непосилни издръжки. Докато е женен, всичко е на 6, обаче тръгне ли жена му да се развежда е ужас. Познавах мъже с 6 цифрени годишни заплати, живеещи в гарсониери в крайни, бедни квартали и броящи стотинки.

Такива мъже естествено търсят осигурена, та поне наем да не плащат. Един искаше да ида да живея в гарсониерата му, да плащам наема 2 години докато си стъпи на краката, а после да си го делим 😻 и да си вземем обща ипотека. Можели сме да затрием носа на бившата. Да, бе. Тя ще лапа по £8 000 месечно, а аз ще плащам наема на оглозган дъртьо. 😇

# 410

Е, никъде не е точно така. В Канада също има мъже, които дават всичко за жена си и семейството. Проблемът им е, че като се разведат, жената духва с къщата, издръжка, обаче мъжът е длъжен да продължава да плаща ипотеката, освен и нова или наем някъде. Ако има и едно или две деца под 18г, отиде. Ако някое от децата е хронично болно, инвалид, с обучителни особености, издръжката е до гроб, а не просто до 18г. Някои си издържат и пълнолетните, здрави деца
Горните твърдения са неверни.
Много филми гледате бе хора.

# 411
  • пустинята Гоби
Е случило се е сигурно на някой и дай да обобщим.

# 412
  • Столичанин ама не в повече :D
Е, ако ходи сам и не настоява жена му да ходи с него, може и да е ОК.

Не е ОК. Поне според десетките теми и оплаквания в СО в стил „Той всеки уикенд ходи на село при майка си, още петък вечер заминава, а аз оставам сама (или ние с детето оставаме сами) вкъщи. Не иска да отидем някъде на почивка, на разходка, на спа, само на село си ходи“. Като целта не е задължително да копа, може и да е надпиване с аверите и мама да е само за алиби.
Затова съветвам момичетата да гледат и това, не само парите, имотите и тръпките. Ако не си падат по селските идилии, просто да не се хващат с момчета от село. И обратното важи.
Само дето във въпросната тема, съфорумката го беше напуснала, но беше останала сама и до този момент, а той се беше оженил и с дете на път. Sunglasses А реалността е че жените имат повече нужда от мъжете отколкото обратното, то и заради това жените и да започнат неангажираща връзка винаги стигат до момент в който искат да я превърнат в ангажираща, докато при мъжете не е така. Simple Smile

# 413
Голяма работа, че се бил оженил и забременил някаква заблудена млада и неориентирана женица. Такива типове много лесно си намират млади неопитни гадженца, които забременяват. После като гаджето пусне корем и стрии след раждане същият пич или я зарязва защото била надебеляла и погрозняла или започва да й изневерява. Голяма загуба... наистина.

# 414

Е, никъде не е точно така. В Канада също има мъже, които дават всичко за жена си и семейството. Проблемът им е, че като се разведат, жената духва с къщата, издръжка, обаче мъжът е длъжен да продължава да плаща ипотеката, освен и нова или наем някъде. Ако има и едно или две деца под 18г, отиде. Ако някое от децата е хронично болно, инвалид, с обучителни особености, издръжката е до гроб, а не просто до 18г. Някои си издържат и пълнолетните, здрави деца
Горните твърдения са неверни.
Много филми гледате бе хора.
Аз не гледам филми. Гледам себе си. Горе-долу така се разведох с изключение на издръжката, от която се отказах.
Други обаче не се отказват.
Ако иска да си издържа пълнолетните деца, коя съм аз, та да му попреча? Големи деца аз не издържам.

# 415
Не съм в София..Но много млади си купуват имоти и копат, косят и се радват на това.

Няма нищо чудно. Важното е и двамата да го искат това.
А не след време някой да се усети, че всеки празник, всеки уикенд и всяка отпуска трябва да я прекарва на село и с хора, които не харесва. И започват скандалите, та чак до развода.

Може би защото да си седи на домашния (психо)тормоз от хора, които съвсем пък не харесва е доста по-лоша опция?

# 416
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Като си избирате партньор/ка, човек за връзка, съжителство, брак, произходът има ли значение за вас?
Какво спокойствие ви дава или взима, определящ ли е за сериозните отношения?

*джинс - разг. Род, потекло, произход.
- Е па булката, харна ли е?
- Харна е - кат, дръпне една 100-грамка всичките момци се редят на хорото след нея. Simple Smile
- А младоженяка харен ли е?
- Харен  е! Вселеяк е - като опъне една 100-грамка хорото повежда.
- А като е трезвен?
- А - а- а , ние таков не го знаеме! Grinning

# 417
Скрит текст:
Е, ако ходи сам и не настоява жена му да ходи с него, може и да е ОК.

Не е ОК. Поне според десетките теми и оплаквания в СО в стил „Той всеки уикенд ходи на село при майка си, още петък вечер заминава, а аз оставам сама (или ние с детето оставаме сами) вкъщи. Не иска да отидем някъде на почивка, на разходка, на спа, само на село си ходи“. Като целта не е задължително да копа, може и да е надпиване с аверите и мама да е само за алиби.
Затова съветвам момичетата да гледат и това, не само парите, имотите и тръпките. Ако не си падат по селските идилии, просто да не се хващат с момчета от село. И обратното важи.
Само дето във въпросната тема, съфорумката го беше напуснала, но беше останала сама и до този момент, а той се беше оженил и с дете на път. Sunglasses
А реалността е че жените имат повече нужда от мъжете отколкото обратното, то и заради това жените и да започнат неангажираща връзка винаги стигат до момент в който искат да я превърнат в ангажираща, докато при мъжете не е така.
В интерес на истината всяка връзка започва като неангажираща. И всъщност жените, които се справят с живота доста прилично и сами, са повече на брой от мъжете. Та кой от кого се нуждае по-силно?

# 418
Само дето във въпросната тема, съфорумката го беше напуснала, но беше останала сама и до този момент, а той се беше оженил и с дете на път. Sunglasses А реалността е че жените имат повече нужда от мъжете отколкото обратното, то и заради това жените и да започнат неангажираща връзка винаги стигат до момент в който искат да я превърнат в ангажираща, докато при мъжете не е така. Simple Smile

Първо, темата не е само една – купища оплаквания съм чела през годините. И от моми с гаджета, и от омъжени вече с деца. Мъжът си го влече селото и това си е. Защо жените подминават това в началото? Заради вечната заблуда, че ще успеят да го променят. Много малко успяват и то само ако самият мъж иска да се промени.
За кой от кого има нужда повече няма какво да коментирам, нито пък съвсем погрешните ти изводи. С радио не ми се спори, а и е безсмислено.

Може би защото да си седи на домашния (психо)тормоз от хора, които съвсем пък не харесва е доста по-лоша опция?

Номерът е човек да си отваря очите навреме, за да не се налага да седи на домашен тормоз или да бяга от него.

# 419
Изключително странно ми е било да наблюдавам при някои двойки да се цепи цент-стотинката, например, за две евро при паразуване в магазина, или пък начисляване на дълг за изплащане на половинката, когато момичето е в процес на тъсене на работа и моментно не може да поеме своята част от наема. И двете съм виждала при германци. За мен всичко е споделено, и не, не съм меркантилна жена! На мен умът ми не може да побере как годеникът ти ще води дълг! Но хора разни.
Аз такива хора не познавам - в България, де. В чужбина има всякакви. Например мои близки ги карат да си вземат хотел като ходят "на гости" при родителите на жената, макар че те имат къща, в която могат да настанят 10 човека да преспят.

Но ако трябва да се върна на темата от последните страници, доколкото разбирам мъжът трябва да споделя всичко, което има с жената (доход, имоти, време и енергия, чувства и т.н.) но пък жената не трябва да споделя всичко, защото мъж може да й навлече дългове или да я зареже заради друга и така да отиде нахалост това, което е споделяла.
Ясно. Така и очаквах, де. То и в живота се вижда, че повечето жени така мислят, не само в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт