Хроничен запек

• 11 655
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дълго време пих сок от алое, но при мен не подейства. Пробвала съм какво ли не, сега пак съм на лаксативи ежедневно. Няма спасение, и по-зле ще става, знам.

# 31
Пробвайте с магнезий.

# 32
При мен пък алоето много ми помогна.

# 33
Алое, но на кристали, не сокове, и активен въглен ми помогнаха някога.

# 34
Разтворими фибри добавяйте към всяко ядене, мен също ме дразни алоето получавам и болки в бъбреците, добре ми действа на стомаха, а зле на дебелото черво, който го понася знам също за едно алое дето е сухо на топчета и се разтваря във вода, по-разхлабително е от тоечното. Някои хора са със алергия към мармалада свекърва ми претърпя страшни болки от него, имайте го наум. Мъжът ми и той е като вас със забавена пересталтика и все го боли около пъпа някъде, при спорт се оправя сякаш.

# 35

Реших да не пускам нова тема, за да питам - магнезий на Рошел Херц може ли да взема за запек, или магнетично, нещо друго? Че вече 1 седмица откачам направо....

# 36
Магнезиев цитират разхлабва.

# 37
Аз купих магнезий 500 на  допел Херц, объркала съм.... Сбърках също като изпих цяло хапче, пък дозата била половин. Изобщо.... Нищо не съм направила както трябва оффффф... Дано поне има смисъл за крампите, че доста често получавам.

# 38
Пила съм на допелхерц, не ме разхлабваше, поне не е скъп.
Добре, сложи някаква свещичка за спешна нужда.

# 39
Сложих свещичка, ядох гръцко сладко, пих няколко дни Дулко софт, ядох киви, сутрин пия топла вода с мед..нищо. всяка сутрин ходя по няколко топчета колкото грахово зърно и край. Тежко ми е цял ден... Вече 8 дни. Не знам какво още да направя. Със срдч съм.

# 40
Сложих свещичка, ядох гръцко сладко, пих няколко дни Дулко софт, ядох киви, сутрин пия топла вода с мед..нищо. всяка сутрин ходя по няколко топчета колкото грахово зърно и край. Тежко ми е цял ден... Вече 8 дни. Не знам какво още да направя. Със срдч съм.

За сушено алое на кристали имаш ли противопоказания? Каква ти е физическата активност? Аз забелязах, че като скачам на батут, след около десетина минути започва да ми се ходи по нужда, излизат газове, ако има.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 17:24 от кукумицинка

# 41
Ън, ти си минала по тежката артилерия, цитират чак толкова да ти подейства се съмнявам.

# 42
Вече ме разхлаби и ходих днес 3 пъти, че се чистя, но така ме боли корема, едва търпя. Пих течен аналгин, тушира острата болка, но продължава да боли постоянно, пари вътре, макар и не остро. Вече 10 дни съм а ада. Дано по-- скоро ме пусне.

# 43
Някои антибиотици причиняват стесняване на червата, аз бях така с малки топчици изпражнения. Изписаха ми трибутин, преди година някъде и се оправих, но забелязвам, че и алое на сок много ми помага.

# 44
И на мен ми изписаха трибутин, но не започнах да го взимам, защото ми извадиха жлъчката, а после направо го забравих. Трябва да го започна, не знам колко време е добре да го взимам. При мен запека е заради срдч. Преди това бях 15 години с разстройство, а от тази година премина в запек. Боли ме силно по целия ход на дебелото черво.

Общи условия

Активация на акаунт