Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 82

• 39 458
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Ако това е кухня и при тази гама, мисля, че ще паснат добре черно-бели стикери за стена от рода на чашки кафе, забавни надпис нещо за кухня и т.н. в този дух. Идеята със снимки е също добра. Ето и тук една идея: https://www.inspio.bg/stiker/drvo-ss-snimki

Етажерки над дивана не ми харесват на мен, нито саксии или подправки.

# 421
Аз си падам по надписи.Понеже е кухня,място на което се събира цялото семейство,аз бих сложила "семейни правила"😊Нещо подобно,като може да са си ваши,лични идеи,което ще го направи много по-ценно Може да бъде поръчан стикер по модел,оринт в рамка,изписан върху дърво или направо на стената.

# 422
Аз си падам по надписи.Понеже е кухня,място на което се събира цялото семейство,аз бих сложила "семейни правила"😊Нещо подобно,като може да са си ваши,лични идеи,което ще го направи много по-ценно Може да бъде поръчан стикер по модел,оринт в рамка,изписан върху дърво или направо на стената.

Или някой цитат , който да ви мотивира , когато го погледнете . Семейното дърво също е добра идея .

# 423
Ей това пък с мотивацията...
А защо трябва изобщо да има нещо, на мен си ми изглежда супер така. То и не се вижда кой знае колко зад тоз хладилник.
Някакво неангажиращо стикерче, евентуално... ама без думи.

# 424
От снимката стаята изглежда малка. Не бих сложила едновременно етажерка с цветя и картина.

# 425
На времето, преди много години, имахме в селската къща тук там цветя на стенна етажерка. Мама се грижеше за тях, но виждах, че много внимава как ги полива, колко почва имат /да не излезе при поливане или по друг повод/, какво точно има под саксията и дали няма да се увреди от протекла вода, при това с пръст...въобще си изискват повече внимание и наблюдение от такива на ниски поставки и без мебели под тях.
Така че е въпрос на преценка и лично виждане дали ще се поемат някои по-големи рискове или не. Аз лично цвете на нивото над очите и ръцете си не бих поставила в затворено жилищно помещение, на външна стена е друго.

# 426
Благодаря много  хубави идеи не бях се замисляла за стикери и пана изглежда много красиво.

# 427
Никакви рафтове и етажерки не са ми приемливи над място за сядане. Помисли за картина, някакво пано, стикери, голям стенен часовник (има с интересен дизайн), колекция декоративни чинии за стена...

# 428
Никакви рафтове и етажерки не са ми приемливи над място за сядане. Помисли за картина, някакво пано, голям стенен часовник (има с интересен дизайн), колекция декоративни чинии за стена...
И при всички случаи добре закрепени, особено тежките.

# 429
Не само от страх да не паднат, но усещането е неприятно. Да не говорим за бърсане на прах и поливане - как ще се балансира и гази по седалките.

# 430
Не само от страх да не паднат, но усещането е неприятно. Да не говорим за бърсане на прах и поливане - как ще се балансира и гази по седалките.
Точно. Аз над главата си нищо освен картина не търпя. Ако са порцеланови чинии, има да се озъртам, пък цветя - още повече. Нашите бяха в ъгли без мебели отдолу и необитаеми от човеци, далеч от места за сядане и движение. И въпреки това поддръжката си беше по-трудна.

# 431
Надявам се да не засегна някой, но тези дървета с птички, снимки и ....са ми доста кичозни! Аз бих сложила нещо подобно

. Незнам какво лошо има в празните стени Simple Smile!?

# 432
  • Street of Dreams
Дайте ми готина идея за това  пространство. Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя. Картини е ясно

Малко цвят на стените, вазичка на масата, диванът леко напред и зад него пердета, цветен килим и възглавници и вече няма да е стерилно.

# 433
Присъединявам се с две ръце към последните два поста!

# 434
  • Враца
Дайте ми готина идея за това  пространство. Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя. Картини е ясно

http://n-art.bg/product/92830/stenno-metalno-pano-s-ptitsi-130x2x47.html

Общи условия

Активация на акаунт