Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 82

• 39 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Всъщност сега мерих и открих един съвсем нов проблем при мен.... Не мога да имам нищо по-дълбоко от 40см (със се врати и тн в коридора...) това е чудесна дълбочина за обувки, но не и за гардероб, в който реално да се побират нормално количество зимни дрехи на закачалки, то не може и закачалка на лост нормално да се побере. 😩😩😩
Сега не знам, т. е. Лятото зимните якета ще трябва да са сгънати по рафтове... 🤷‍♀️ Вакуумирани... 🤷‍♀️ 😂 Или да си висят целогодишно по открити закачалки и да оставя само едно гардеробче за обувки... 🫣☺️

# 406
В старото ни жилище закачалката за дрехи беше показаната по-горе от мен релса за плитък гардероб .В една ниша над ел. котле беше.Ми за мое учудване събираше доста якета, а е било сигурно толкова-40 см.

# 407
  • София
Е колко якета(зимни дебели) ще съмереш, като махнем, гръб и врата в 36 да кажем см, с такава - 5?

# 408
И моят гардероб за текущи дрехи в коридора е дълбок толкова и е широк 1 м. Палтата подреждам с лице към вратата, а не странично. Побира 2 закачалки за шалове /от тези, съставени от свързани отделни кръгчета за всеки шал/, 4 мои палта и 2 на ММ. За преходните сезони побира и повече. Останалите палта стоят в друг гардероб.
Т.е. за текущи дрехи, а не за основно съхранение на всички зимни дрехи, си е ок.

# 409
Е колко якета(зимни дебели) ще съмереш, като махнем, гръб и врата в 36 да кажем см, с такава - 5?
Нямам идея за твоите якета, казах моя опит с такъв шкаф и моите дрехи.При мен нямаше вариант за друг шкаф и направихме такъв.Учудена бях, че събираше доста връхни дрехи.

# 410
  • София
Ами ще го мисля, аз точно го исках за съхранение на не сезонните. Другите не ми пречат да си висят отвън... Не, че имаме безкрай много дрехи.

# 411
Според мен светлия под е по добре от тъмния. На тъмния мн се вижда всичко.
Като минеш с белите чорапи няма значение какъв цвят ти е пода 😁

# 412
  • Враца
Преди доста време, беше публикувана детска стая , в тъмно синьо и с доста лед осветление. Имаше си геймърски стол, бюро легло. Ако някой си спомни и може да ми помогне да я открия, много ще се радвам. Едно малко приятелче, много иска такава и ми се ще да му я покажа.

# 413
Angel, в 42 см. гарадероб спокойно половината дрехи ми са с по-тесни закачалки а другата половина с едни метални ес образни кукички/много по удобно се закачат, стига дрехите  да не са мокри/. Всичко е затворено, не се виждат дрехи да ми дразнят очите.

# 414
Дайте ми готина идея за това  пространство. Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя. Картини е ясно

# 415
Дайте ми готина идея за това  пространство. Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя. Картини е ясно
Аз може и да звуча едностранчиво, но съм си почитател на живописта и веднага бих предложила картина или група картини, семейни снимки /според твоя замисъл кое е по-подходящо/.
Цветя, особено повече от едно, на високо на стена не бих сложила, че ще им е трудно обслужването, може да протече вода, да се посипе почва и т.н.

# 416
Комбинация от декоративни чинии за стена , някакви по- раздвижени етажерки с подправки
(живи или в бурканчета).

# 417
Дайте ми готина идея за това  пространство.
Скрит текст:
Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя. Картини е ясно
http://n-art.bg/category/46/pana.html

Метално пано, купено преди време от горния сайт, на стената в офиса. (светлината е кофти, иначе листата и птичките са златни и медни)

Аз лично чинии по стените не харесвам, етажерките ще събират прахоляци.

# 418
Ами то освен етажерка със снимки или картини какво друго да сложиш . То точно над дивана .
Или една голяма красива картина или някакви завъртулки .

# 419
Дайте ми готина идея за това  пространство. Мисля си за някаква метална етажерка с висящи цветя.
Просто си вземи един или повече рафтове за стена от тези дето не им се виждат подпорките и качи няколко саксийки с висящи цветя там.

Общи условия

Активация на акаунт