Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 82

• 39 429
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
https://youtu.be/JqnhaqrfXzE?feature=shared
Има такива механизми, доста дълги може да станат масите, тук бях срещала в някой от Интернет махазините на такъв принцип, обаче не помня къде, не съм сейвнала. Но може и да си поръчате.

https://youtu.be/zJ9Qh0LcKo4?feature=shared

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 23:58 от Angel_Dust

# 481
  • София
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … rup-90x190/280-db
Такъв беше модела, но тази е 90/190 и се разтяга до 280. Имаше съшия модел 90/90, като горния плот се издърпваше и отваряше като книга и ставаше два пъти по - дълга като се разтвори - много лсно и елементарно отваряне, а много стабилно, но в момента я няма. Миналата година съм я изпращала на една приятелка.

# 482
Днес ходихме до един мебелист в Троян. Поръчахме от размер 100/100 ще става 100/200, т.е. две парчета по 50 според нуждите. Не са правили точно такава, но уж ще я направят. Дано да ми хареса. Благодаря ви за идеите

# 483
Здравейте! Строим къща и вече сме на етап обзавеждане и по-точно “кухня”… Разглеждам различни мивки за кухнята и не мога да разбера какви са разликите и какво да избера. Предлагат ми мивка от НаноГранит или от ФатГранит. И на двата материала съм попадала и преди, но не се бях интересувала каква е разликата и кой е по-добър. Ще се радвам ако някой ми разясни? ☺

ПП. Предлагат ми и смесител от Наногранит. Мнения? 🤷🏻♀

# 484
Здравейте, простете на нелепия въпрос, но.....
Как търсите в Пинтересет/интернет цветови комбинации, кой цвят с какво би се отивало? Например:
мебел бяло и светъл дъб с какво си отива. В случая искам да видя бяло и пастелно розово с какво би си отивало. Какво точно изписвате на английски? Става въпрос за бебешка стая Simple Smile

# 485
Color palette
Примерно white and pink color palette

# 486
Как ги виждате тези цветове през вашите устройства?

Много ми хареса тази комбинация 🥰🥰🥰
Разполагам с този каталог от цветове

Снимките са взети от този инстаграм акаунт:
https://www.instagram.com/newflatnewhome/

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:56 от payla🤍

# 487
Аз много харесвам този цвят, стаята на сина ми е такава.Скоро боядисах спалните в друго наше жилище
по същия начин.Само помислете кой точно нюанс, дали да е по-светъл.В стая с много светлина стои много приятно, меко , с стая с по-малко светлина идва една идея тъмно:

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 10:59 от ДХ3

# 488
Основният цвят е от гамата на бежовото със сив и розов оттенък. Комбинацията е много хубава на снимките, но ако направиш всички стени с този цвят ще е тъмно, поне според мен. Осветеността на стаята също е от значение.

# 489
Едната стена ще е светлия цвят, две ще са така разделени и една с тъмния (реално тази стена ще се осветява от прозореца)

# 490
И аз виждам основния цвят като бежов, при мен - мляко с какао /не кафе/.
Имам хол и коридор в точно такъв цвят, холът е с югозападно изложение, висок етаж, стои добре и не е тъмно. Прецени си за твоята стая дали трябва да нюансираш с още изсветляване и най-добре направи мостри на стените с три съседни нюанса на същия цвят.
За да избегна евентуално затъмняване, мебелите около стените са бели, а в средата на стаята - масив с цвят орех. Мека мебел и килими - в нюанси на зеленото. За моя си вкус съчетанието изглежда хармонично.

# 491

За да избегна евентуално затъмняване, мебелите около стените са бели, а в средата на стаята - масив с цвят орех. Мека мебел и килими - в нюанси на зеленото. За моя си вкус съчетанието изглежда хармонично.
Бебешката кошара е бяла със светъл дъб (Лорели), тя ще е на стената с двата цвята. А на другата стена с двата цвята ще е скрин. Нямам още купен, но ще е бял. Тези стени са съседни Simple Smile

# 492
Основният цвят е от гамата на бежовото със сив и розов оттенък. Комбинацията е много хубава на снимките, но ако направиш всички стени с този цвят ще е тъмно, поне според мен. Осветеността на стаята също е от значение.
Не е тъмно, имам цяла спалня такава, над 20кв е.Но е добре осветена:

# 493
Как ги виждате тези цветове през вашите устройства?
Скрит текст:

Цвят на бабешки чорапогащник, много капризен, лесно може да съсипе интериора дори с леко неподходящи или неподходящо подредени мебели.

# 494
Payla, пиша на лично.

Общи условия

Активация на акаунт