Пъзели 57

• 26 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
В Озон са презаредили на Schmidt някои изчерпани пъзели. Видях че пътуващата Дъга я има отново.
А това са заредили специално за petrova17 Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-k … disn-winnie-pooh/

И за sali, спящият Фредерик
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-frederick/

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 13:07 от vox

# 466
  • София
vox, благодаря.

# 467
На мен ми прилоша оня ден като тръшнах една торба пари за училищни униформи
HighSpeeed, ако не е тайна, колко те одрусаха за униформа? Аз отказах да закупя безобразно грозната и скъпа униформа, която ни изнудват да купим и водя разследване има ли по-грозна и скъпа от нея
Извинявам се за спама

# 468
Аnp, нашата също е скъпа. Но при нас има възможност за ежедневната униформа да си купиш дрехи в цветовете на училището и да пришиеш логото само. За официалната вече се плаща. Риза и пола - 100 лв.
Пуснах и аз поръчка, заедно с на детето училищните материали.
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1000-chasti-uyutna-kabina/
https://www.ozone.bg/product/pazel-eurographics-ot-1000-chasti-e … cream-van-p-norm/
https://www.ozone.bg/product/pazel-grafika-ot-1000-chasti-the-untold-story/
И един малък с бухалчета, който взех от Мона Лиза и децата загубиха една част.

# 469
  • София
Днес цял ден навън и накрая почивка с втория Арт (сега ще си чакам поръчката) - за час и 33 минути, а мислех, че този ще го наредя по-бързо.

# 470
Аnp, нашата също е скъпа. Но при нас има възможност за ежедневната униформа да си купиш дрехи в цветовете на училището и да пришиеш логото само. За официалната вече се плаща. Риза и пола - 100 лв.
Е, дабре сте. При нас няма разделение, на за сметка на това има и суитшърт за 70 лв, а ризата не е риза, а фанелка с яка за 36-40 лв. Пола 60 лв. Леко за кварталното училище ми идва прекалено нагло.
Та смятам и аз да се придържам към цветовете на училището. След като ги видя, разбира се, защото ни бяха показани едни утрепани чернобели копия и ценоразпис.
Кремче, моята е 3ти клас, но бях на родителска на племенницата първокласничка и ми скъсаха нервите. Определено има разлика , не само между училищата, но и между класовете

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 16:41 от anp

# 471
  • Свищов
Момичета, щ се постарая да Ви следя, че малко по това време и съм на работа, а и имаме празник на града, но все ще намеря някой промеждутък да гледам.

Колко от вас са с първокласници? При нас вълнение няма грам, поне от нейна страна. Ходих на родителска среща и ми прилоша, особено като видях колко помагала ще искат и колко струва всичко. Другото по-така училище в града искат наполовина помагала и пари. Ама здраве да е. Униформи няма, но аз пък ги предпочитам, че иначе половин час вечер се чудя как да облека детето, че тя няма още усет кога да се съблече и облече.

# 472
Тамън днес с Olia се видяхме за пъзелите и тя ми каза, че са го заредили Joy Слагам си малко спирачки със запасите, че не ми стига времето и за редене, и за четене. Но Мечо Пух ще бъде отворен още тази вечер Joy

# 473
  • Варна
Тръшнах 161 лв за три тениски и един суичър. Отказах да купувам по-големи количества, защото моята расте като гъба и ще й омалеят за нула време. Тя ще е пети клас в едно от уж по-хубавоте училища в града ни, но като направих справка с приятелки, оказа се, че навсякъде е така. Монополисти са магазините с униформи за училища и си разиграват яко коня.

Разгледах тези две нови марки пъзели, които спрягате и въздъхнах облекчено. Не са моите картинки. Сложих 2-3 в любими, но не е като да са 20-30 Simple Smile Следващите месеци ме чакат подновяване на гражданска, зимни гуми за колата, накладки за мотора и данъци, така че ще се запра малко с поръчките, че и много имам неотворени. Все се каня ама все не устисквам. Мислех, че лятото ще имам време да редя, хем на дневна светлина, какво ти редене, спукахме се от работа и обикаляне, за месец имам близо 1200 км на две гуми. Явно ще редя зимата на лампа...

# 474
  • София
Една седмица не съм пипнала пъзел. Отглеждах два броя внуци (пуснах техните малко на живот) и ходихме до Търново.  Гледах светлинно шоу, пълзях  по Царевец и обратно, катерих се по стълбички в Музей на илюзиите  4 етажа нагоре и два надолу, по стълби в Музей - затвор (как не останах долу се чудя),  дояждах и на двамата огромните порции по ресторантите и едвам се прибрах с 200 килограмов сак (добре, че дядото ни посрещна). Вечерта коленете ми пукаха като откъсващ се айсберг. За капак голямата бройка се тръшна вчера с температура.
Днес реанимирам, но успях да сложа един картон на масата и довечера евентуално ще започна пътуващата японска градина.
Видях се с Оля и Neita. Благодарение на Оля си имам къртичето, благодаря!  Neita си получи чепичките Grinning които на кутията на живо изглеждат още по-симпатични.
Разчиствам си графика да гледам нашия отбор на световното, ще пуснете линк, нали? Бухтичка, какво стана с тениските? А малката Бухтичка оздравя ли?

# 475
Sali, ти си баба герой!

Като ви чета и си давам сметка какъв късмет уцелихме с тези униформи. И аз ще имам първокласник, който въобще си няма представа какво го чака. Карам го отсега да подписва някоя страница и само мрънка, а като почне другата седмица не ми се мисли. Тънко ни излезе униформата - 80 лв за две тениски, две с яка и суичър, но ги шие местна фирма. А от училище изискват само по 1 елемент да се носи.

# 476
80 лв при нас са 2 фанелки с дълъг ръкав. Естествено отказах да ги дам. Сметнах, че ако купя всичко с по 3 фанелки от вид, за да ги пера, ще ми излезе съм 500 лв.
Ами, никой не може да ме задължи да направя този безумен разход!

# 477
  • София
Ако съм аз, изнамирам някакъв сходен цвят, лепват ми лого/емблема отгоре и да си гледат работата от училището с 40 лв за детска блузка с дълъг ръкав!

# 478
Ако съм аз, изнамирам някакъв сходен цвят, лепват ми лого/емблема отгоре и да си гледат работата от училището с 40 лв за детска блузка с дълъг ръкав!
Точно това направих. За 100 лв купих 5 фанелки, жилетка и 2 панталона (полата е сложна, защото е каре и трябва да я видя в цвят). Утре нося да ми наслагат лога на фанелките и да видим.
Но съм много впечатлена. Дори в частни училища не очакват от родителите да плащят по 500 лв за униформи

# 479
  • София
Внукът и внучката са в едно училище, с униформи. Не знам точно колко пари дават техните, но сумата е впечатляваща. Добре, че евето се появи с един огромен приказен плик със суитчери за големия и отчасти спаси положението.

Общи условия

Активация на акаунт