Пъзели 57

• 26 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Птичарката,
Скрит текст:
ако тук никой не успее да те снабди с контакти, според мен можеш да питаш и в строително-ремонтните теми Wink

Утре трябва да ми пристигнат новите пъзелииии Simple Smile

# 496
  • София
Ходене по мъките е направо. Аз бих звъннала на Софийска вода с въпроса във фирмата им само един размер кранове ли имат. Може и да не реши въпроса, но ще се разтоваря.
Да, Софийска вода има само един размер кранове и нямат свързващи елементи.

# 497
Ето табличка с нашето участие по часове бг време.
Сивите с наклонен шрифт са потенциално участие ако се класираме. Черните са сигурни.

# 498
Един весел и бърз пъзел, който първоначално ме стъписа. Определено Блубърд не са ми любими.

# 499
Добро утро, аз отворих Пролет, наредих рамката и съм дотам Joy Определено си надцених възможностите мислейки, че ще завърша и двата пъзела за седмица Joy

Kitchen Chickens
1000 части
Eeboo

Много пирятен пъзел, честно казано го бях отписала вече, но Евето ми го донесе лично от София Grinning

Въпросът е сега накъде, аз питах Самърчето, но ако някой друг във Варна го иска да казва. Иначе към кого да го върна?

# 500
  • София
Добро да е, Бухтич Nature Sunny
Ако няма желаещи из страната, връщай към мен (с още един ще ги продам и ще взема някой нов пътуващ, като си харесаме) Simple Smile
На 21-ви няма да мога да ви гледам, но се надявам следващите дни да мога!

# 501
  • София
Бухтичка може да комбинираш с този от Съмър за мен. Simple Smile

# 502
Добре, така ще станат един за Евето (от Съмър), един за Тони, един за  Мимок пазя и имам два за Мона Лиза по принцип. Ако искате да пращам?

# 503
  • София
Аз съм За, стига да не адресираш пратката до мен, че малко ще отсъстваме.

# 504
  • София
Ако е до петък и аз мога да я поема  пратката

# 505
Хайде на масата Grin Пъзелът ме изненада още миналата седмица, но точно в деня, в който трябваше да пътуваме до Белоградчик, та наистина си е пътуващ пъзел, взех го, разходих си го до там и си го прибрах в Свищов, а сега е готов да потегли към Варна. Hot Summer, ще очаквам адрес за доставка на лично Blush

# 506
Майка ми реди пъзели. Е, всеки й отнема по няколко месеца, но тя купува...очевидно сме болни от едно и също Joy
Та в тоя ред на мисли си го харесала новия на Блек сий с храната и го поръчала. Даже нейния пристигна преди моите и бях много възмутена Joy Мисълта ми е, че може да ме прескочите спокойно във Варна, мога да го взема от нея по-нататък.

# 507
  • Варна
Аз също ще го пропусна. Един по един окапваме болни.

# 508
Днес се прибираме след дълга почивка на морето и започвам редене. Така ми липсва 😀

# 509
  • София
Ох, Йоанко, този плаж е само за една маса с пъзел върху нея...

Общи условия

Активация на акаунт