Пъзели 57

• 26 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Хайде и за двойките имаме групи. Последната колона пак е началния час бг време.

# 481
  • Варна
Внукът ми ще е първокласни. Дрехите му струваха 285лв. Някои бяха задължителни.

# 482
Florida, какво да кажа. С по 10-30 лв са по евтини от нашите.
Апропо, подреждам един труден красавец на ВесеВесето. Девата с ангелите на Уилям-Адолф Бужеро.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 21:35 от anp

# 483
  • София
Бухтич, добре, че си ти - хората щяха да решат, че София/България е някой град-държава, ако не беше твоята Варна Joy Но пък гледам, че има двойка от град Люксембург в България... чак пък такова разнообразие май не беше нужно Simple Smile
Много се радвам, че стартовият час от 22 ч на индивидуалното не се е паднал на вас, честно! Ясно, че сте в Испания, ама чак пък толкова светлина от къде ще намерят?

# 484
  • гр.София
И моят син ще е първокласник и така като ви чета се радвам, че в неговото училище няма униформи Blush

# 485
Мили майки и баби, през какви само изпитания преминавате с милите дечица - 500 лева и само си ги представям, какви "хубави" и "трайни" ще бъдат тези униформи. Да са ви живи и здрави ученичетата.

Бухтичка, супер сме, ние се паднахме с българското семейство изненада и, или извадихме късмет, или ще бъде голяма греда, ако са някакви таланти. Другите двойки ги знаем как са горе-долу. Успех на всички.

# 486
Весе, и аз това си мислех, извадихме голям късмет от една страна.
От друга страна класирането при двойките за всички ще е МНОГО трудно, така че нищо не ни е сигурно и е възможно българи на финала да няма изобщо. Ако виждам правилно има малко над 100 двойки в група, а на финал ще отидат само 30.
Продължава първия от всяка държава, но само до 15-тия. И държавите ги броих, 34 ми излязоха. Хич няма да е лесно да се вмъкнем в първите 15, но дано.

Тони, според мен са българи, които живеят в Люксембург и просто няма как по друг начин да се отбележат.
За късния час и аз се радвах, че не се паднах, това ми беше най не-предпочитаното време, но истината е, че двете момичета с последните часове са по една българка в група и за тях класирането нататък е почти сигурно каквото и да направят. Така че кофти час, но пък привилегия да са сами и да нямат конкуренция в случая.

# 487
  • София
Два пъти съм купувала униформа, удобно си е. Миналата година на Големия не бяха безумно скъпи по около 20 лв тениска и 35-40 лв суичър. Като смени големия училището и изведнъж се наложи да ходим за дрехи нямаше какво да облича Simple Smile тениските ги носеше за фитнес лятото, на суичърите махнах емблемата и си ходеше на училище.
Поръчах от озон за 250лв помагала за малкия и приятелки и нито 1 пъзел!!! Железна съм.
За световното да стискате палци Simple Smile Аз отворих вчера пъзел за кеф и си върви супер, а с времето нещо не се разбираме.

# 488
  • София
Като Ви чета и съм много щастлива, че в нашето училище няма униформи.
Относно помагалата (моят ще е трети клас) ние купуваме общо 26 комплекта за целия клас от самото издателство и ни правят добра отстъпка, сега за трета година ще го правим. Събираме по 100 лв. началото на годината от тях се купуват, с остатъка се оперира през годината за подаръци за госпожите, за консумативи и почерпки за децата.

Ето това мислих, че бая ще ме измъчи, ама не беше много.
Сови, Deico Games, 1000 части

# 489
  • Варна
На пръв поглед ми се сториха качествени дрешките, шият се от Виктория Уникат, дано да е и така след ежеседмичното пране.
И да не бягам от темата, скоро няма да мога да редя пъзел. Малкото е с майка си в болницата, готвя диетична храна, а в останалото време съм с баткото.

# 490
  • София
Един пъзел за кеф от мен

Флорида бързо да оздравя внучето.
Сали как са децата? Как е ръката на младежа?

# 491
  • София
Еве, нистина е за кеф този пъзел. Рапортувам:
Скрит текст:
 Големият е още с гипс и температура, ниска. Малката щастливо гледа за трети път Барби, защото много я мързи, горката, да чете. Дребосъкът замина на гръцко море преди малко.

Ама какви са тези болни деца, я бързо да оздравяват всички!

# 492
Излязоха и отборните групи, ние сме във втората заедно с другия софийски отбор.

Пак съм много назад със снимките аз.
Aquarium
1000 части
Gibsons

# 493
  • София
Един въпрос извън темата, но е наболял за мен: някой има ли контакти на редовна ВиК фирма в София? Пиша детайли в скрития текст.
Скрит текст:
Искаме да сменим водомерите и за топлата, и за студената вода. Извикахме първо топлинния счетоводител, че трябва водомерът да е задължително негов. Дойде едно старче, което каза, че не може да развие спирателните кранове, и да си ги сменим първо тях. Извикахме "Софийска вода" за спирателни кранове + водомер, дойде един двуметров мъжага - не можел, той имал само кранове един размер - не нашия. Да сме си намерели ВиК фирма, но такава, която ще ни сложи пломба на водомера след смяната на крана.
Е, звъним по обяви в интернет - не слагат пломба и искат 30 лв., за да дойдат и да ми кажат могат ли да го направят.
В момента обмислям смяна на професията - ще се пиша ВиК техник, ще ходя по обекти и ще взимам по 30 лв., задето не умея да правя нищо от поисканото.
Та на въпроса, някой има ли контактите на читава ВиК фирма в София?

# 494
  • София
Ходене по мъките е направо. Аз бих звъннала на Софийска вода с въпроса във фирмата им само един размер кранове ли имат. Може и да не реши въпроса, но ще се разтоваря.

Общи условия

Активация на акаунт