Пъзели 57

• 26 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Напоследък, много се наслаждавам на нестандартните части, ето още един с такива.
Морски Фарове, Eurographics, 1000 части

# 556
  • София, България
Много се вълнувам от предстоящето заминаване на нашия отбор! Сигурна съм, че ще ги разбиете!

Аз редих в Айтос още 2 пъзелчета, които се оказаха супер яки. Това са някакви супер миниатюрни части, 367 ли бяха май.

Не си личи по снимките, но пъзелчетата са супер малки, хич не бяха лесни.

# 557
  • София
Нали помниш че ги искам Simple Smile да не ги обещаеш на някой друг Simple Smile
Аз пътувам с малкия на състезание и в понеделник ще се върна да събера багажа и вторник да излитамееееее

# 558
След онази мъка на Heye(никога повече!), тази красота сама се редеше(малко ме забавиха само черешите)♥️

Bela, много благодаря!💐

# 559
Ама какво толкова й имаше на тая мечка, аз само катерицата съм редила от серията преди и си беше приятна?

# 560
  • София, България
Предполагам е сглобката, всичко влиза навсякъде и настава купонът.

# 561
Да, всичко влиза навсякъде + разминаване на частите в големината и замазан едноцветен фон. Рамката я пренареждах няколко пъти. Успях чак накрая да я направя, като пак ми изглеждаше, че има грешка.

# 562
Как сте, отбор България? Стегнахте ли багажа? Simple Smile Пожелавам ви отличен тонус в правилния момент, ведрост и супер настроение! С вас ще сме през цялото време, ще усещате подкрепата ни! ❤
"Чепичките", както ги нарича Sali, са готови. За пръв път редя Nova puzzle, хареса ми. Лъскавичък е, но на мен това не ми е проблем. Добра сглобка, добре пресован, хубави цветове.

# 563
Пъзел Black Sea от 1000 части - Мелодия с аромат на цветя

# 564
Тази сладурски лисана не ми беше много лесна, но пък е разкошна

Момичета от отбора, много късмет и запомнящи се моменти! Ние ви стискаме палци 🍀🍀🍀🤞🤞🤞

# 565
Момичета, успех на състезанието!
Тениските са много готини Heart

Falcon 1000 части - Newquay Harbour

# 566
Добро утро, кой спал - спал, за мен сънят приключи Laughing
Айде, тъкмо се подсетих да се чекирам, готова съм Smile

Аз само да кажа, че успях да я завърша Пролет, към седмица я влачих. Снимка друг път, че пак съм много назад. Отворих Моне, първото ми впечатление е, че е мнооого по-цветен, но не съм сигурна, че това означава и по-лесен Satisfied За съжаление ще трябва като се върна да го довършвам.

# 567
  • Русе
Добро утро 💐
Късмет момичета🍀🧩 Стискаме палци за отлично представяне 🇧🇬

# 568
Стискам палци, успех!

# 569
  • София
Добро утро и лек път на състезателките Simple Smile Чакаме снимки с добро настроение!

Аз съм с болно гърло на море, днес май и на плаж няма да ида (че ако не се и приберем преждевременно)…. Поне ще гледам първия ден от състезанието, ако така стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт