Пъзели 57

• 26 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Късмет, много да се забавлявате и да ни зарадвате Hug
Моята пъзел диета отиде на кино. Пуснах вчера пак поръчка от Озон, ама тоя път наистина спирам Grinning

# 571
  • Варна
Момичета, ще стискам палци да ги разбиете останалите. Но да знаете, че за нас, вие вече сте победителки.

# 572
  • София
Успех, момичета!!!

# 573
  • София, България
Момичета, лек път утре! Знам, че ще е незабравимо преживяване! Аз не съм за олимпийския принцип, но пъзелите са си удоволствие, така че наистина е най-важното да усетите тръпката и адреналина и да се забавлявате.

Скрит текст:
Джо днес е за първи ден с новия клас в училище, горката, едва си качи раницата по стълбите, много ми стана жал, но това е положението. Това мина, сега започвам да се притеснявам какво ще яде в стола на обяд. Имам си часови пояси за различни притеснения. Joy

# 574
  • София
Успех на Джо в новия клас!
Ние днес пътуваме към България, състезанието и мина от 13 деца с които пътувахме имаме два сребърни медала. Състезанието беше с 1800 състезатели. Моя няма медал, но емоцията беше голяма.

# 575
  • Варна
И аз съм с подобни грижи, моята кокона е в ново училище, с изцяло нов клас и нови учители. Замина ентусиазирана сутринта, пък да видим на обяд как ще се върне.

В събота отиваме до склада на озон да си взема пратката, в която има само един единствен жалък пъзел и останалото е помагала за 5 клас. И тя застанала на Ф и ми вика "Значи така, за мен учебници, за теб пъзели, ега ти нечестния живот!". Хем ме напуши смях, хем малко жал ми стана за нея, че ще й напукат шушоните от учене в новото школо, хем се ядосах, че не сложих повече пъзели в кашона, поне да си струват конското, дето го отнесох.

Мацки, страхотно преживяване ви чака, сигурна съм, че ще си струва всички усилия, които хвърлихте. Аз съм отпуска тази седмица, ще се постарая да погледам поне част от състезанията, няма да мога всичките, че карам едни онлайн лекции. Успех ❤️

# 576
И моята малката е за първи път на училище днес. Но тя е ПУК, та няма много учебници, но иначе раницата е по-голяма от нея Simple Smile
И аз вчера взех кашона от озон, 4 пъзела и доста тетрадки Simple Smile

# 577
  • Варна
И аз съм с школни емоции. Майката на първокласника вчера я изписаха от болницата, но ще е в карантина още няколко дни, бащата по задачи извън България, остана баба да се заеме с подготовката. Вчера надписвах етикети, пекохме мъфини, подготвяхме раницата. Все се притеснявам да не съм забравила нещо.
Иначе внукът тръгна с много голямо желание на училище. Дано да се задържи така.

# 578
  • София
Бързо оздравяване на всички!
Успешна година на децата! Знам че с Йоана и Сали  ни чака кандидатстване и от сега ме хваща страх какво още могат да измислят.

# 579
  • София, България
Еми показвайте ги тези пъзели!
Аз също поръчах миналата седмица, но забравих да се похваля, може би защото поръчката беше главно помагала.

https://www.ozone.bg/product/paw-drops-and-sugar-mice-1000pc/

https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … p-culture-1148pz/

Реално колкото да не е без хич.

# 580
  • София
Темата от пъзели се измести в родителски училищни неволи. И аз съм във въртележката, нали съм занималня. Нямам подходяща градация, за да опиша мързела и нежеланието на големия. По този повод реших да си купя пъзели, от които нямам нужда Grinning И понеже трябва да допълня с десетина лева, се чудя дали да сложа лисичката, която показа mery, или този.
https://www.ozone.bg/product/pazel-castorland-ot-500-chasti-magical-morning/

# 581
Успех на световното, момичета!

# 582
Видях снимка във ФБ, нали това е нашия отбор? Извинявам се, но не се познавам с момичета, както вие си контактувате в София 😊
УСПЕХ 🍀🍀🍀🍀

# 583
И аз мернах една снимка, но това ще да е другия отбор.

# 584
  • София
Това е врагът Joy Шегувам се, това е друг отбор, момичетата, мисля, редят във Вретено, и в Пъзелмания съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт