Пъзели 57

• 26 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Щом ме са тукашни, значи е врагът.

# 586
Значи съм в грешка 😊.
Ако може и нашия отбор да се фотне и да сложи снимката тук или във ФБ.
Нашите фланелки са по-хубави и запомнящи се 👍

# 587
  • Варна
Те и нашите мацки са по-хубави и запомнящи се от другите. Мога да се подпиша под това без даже да съм погледнала другите отбори.

# 588
А къде ще можем да гледаме?

# 589
  • София, България
Сали, на мен лисичката ми харесва май повече, но и двата са хубави.

# 590
Мона Лиза, тези котета три пъти ги слагах и махах от количката. Айде запази ми ги за някой ден като ги наредиш:)

# 591
А коя е тази фейсбук група? Много ми е интересно да видя отборите.

# 592
В Сподели ми пъзел го има поста както и в Пъзел парчета. Софийската част на отбора да се снимат и те утре ако искат Grinning

Миналата година тук се стриймваше наживо - https://www.youtube.com/@worldjigsawpuzzlefederatio7408/streams

Ъпдейтнали са сайта и вече има секция с предстоящите резултати, пускам линк само от първия, горе може да се цъкат различните категории - https://www.worldjigsawpuzzle.org/wjpc/2023/individual/A

Иии да кажа на варненските момичета, че пъзелите от Евето са у мен, но като се върна поетапно ще се уговарявам да предавам Smile

# 593
Успех, момичета! И да се порадвате и на испанско.
Малко тапас, малко сангрия, малко сарсуела.Grinning

# 594
Утре ще се снимаме и четирите заедно на летището в Мадрид. Там ще се засечем и към Валядолид...

Hug

И аз не съм поствала наредени пъзели, но за редене, редя ли , редя...
Днес реших като за последно да направя едно ударно редене на 2000 ка , който Тони ми раздели.

Благодаря, мамче, и не смей да се разболяваш. Heart

Всички ученици да са здрави и прилежни, а Джо просто си я представих с раницата, майко мила, здрава им гърбина на деца и родители.

# 595
  • гр. София
Sali, на мен ми харесва лисичето повече от котето Simple Smile

Успех, момичета! Вие сте най-добрите! Simple Smile

# 596
След онази мъка на Heye(никога повече!), тази красота сама се редеше(малко ме забавиха само черешите)♥️
Bela, много благодаря!💐
Hot Summer, радвам се, че си му се насладила. Heart Eyes И нас Flowers Cherries ни затрудниха най-много и ни останаха последни.
Успех и от мен на нашите златни момичета! Стискам ви палци да си изкарате страхотно! Flowers Four Leaf Clover

Да покажа и какво наредихме в последно време с помощничката, че се очертава тези два пъзела дълго време да ни държат влага... Непредвидено започнахме ремонт на кухнята заради спукана тръба, та в момента в стаята ми си съжителстваме с тенджери, тави, черпаци, кухненски уреди, столове, пъзели и какво ли още не. Relieved

# 597
Момичета, успех, ще стискам палци, а ако мога и  непременно ще гледам! Знам, че ще се справите! Simple Smile

# 598
Лек път, момичета! Да се заредите с много положителни емоции и преживявания. Най-важното го имате, добрата компания.
Ще стискам силно палци! За съжаление няма да имам възможност да ви гледам, заминавам по същото време в командировка, но ще следя темата за инфо. Прегръщам ви, успех! Hug

# 599
  • София
Аз с кеф ще гледам всичко, че 10 дена ще пазя леглото заради тъпия Ковид, който не изкарах миналата година примерно, ами ще карам сега. Без паника, всичко ще е наред, но тоя запушен нос и това подуто гърло направо ми разказват играта.
Утре ММ ще ми вкара масата при мене си, после наредените ще ги сложа под 20 дена карантина и тогава ще решавам дали да ги продавам или не. Че ще ги редя с маска е ясно (дребосъци са).
На кой каквото имам да давам, ще е в края на месеца най-рано, а дотогава си стоят в кутиите на рафта и никой не ги пипа.

Общи условия

Активация на акаунт