Пъзели 57

• 26 826
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
А аз веднага си представих как духа и ще отвее парчетата Joy

# 511
А аз веднага си представих как духа и ще отвее парчетата Joy
Хаха, няма грам вятър, ама пък слънцето е силно, ще изгориш. Ако се облечеш e жега, а се с две думи - гадно е😂

# 512
Привет, момичета!
Не съм писала дълго време, но редовно ви четях и лайках хубавите ви пъзели.
След лятно дълго прекъсване, вече дойдоха температурите, при които мога да седна и да редя.
Започнах с един от 500 ч

Много се радвам на състезателките ни и им стискам палци! Дори и да не стигнат до финала, за нас те са победители!
Записах си кога ще се състезават индивидуално и по двойки. Само ще помоля някой да пусне линк за онлайн следене на състезанието в първия ден.
Поръчах от озон и днес ще ги взема, но дълго време не бях купувала и съм пропуснала факта, че вече безплатната доставка е от 50 лв нагоре 🤨
Хубав ден ви пожелавам и приятно занимание с любимото хоби ♥️

# 513
Хайде най-сетне и последната принцеса

Aurora
1000 части
Ravensburger

# 514
Ето ми новата поръчка - за всекиго по нещо 😊
Най-много ме кефи Алиса.

# 515
  • София
Момичета, имам въпрос: някой в София има ли свободна от онези сгъваемите дъски на Равенсбургер? За назаем, не завинаги Simple Smile

# 516
Моята поръчка с новите пъзели на Black Sea вече е на работното ми място, а аз съм вкъщи и боря някакъв вирус
За сметка на това успях да наредя дървения пъзел. Много е красив

Някой има ли идея как се лепи дървен пъзел

# 517
  • София
Има доста нови пъзели в Озон!

Ето го паунът, който е с много хубави цветове Simple Smile Само дето му засичах време и направо ме е срам да съобщя, че го редих 3 часа и 9 минути Simple Smile  

# 518
Някой има ли идея как се лепи дървен пъзел
С хартиено тиксо на гърба би трябвало да стане.

Ехаа, какъв паун!

# 519
  • София
Паунът го добавих в Пътуващите, за да видим дали някой иска да го реди. Ако не, отива към Мона Лиза (назаем или покупка, както тя иска).

# 520
  • София
Тони, точно щях да питам дали вече е спазарен.
Сериозно зареждане в Озон, наистина. А що за марка е това Yazz Puzzle?

# 521
  • София
Не ги знам какви са, звучи ми да е турска марка. Сложих 5 в Любими Simple Smile

# 522
Добро утро, аз най-сетне да пиша за Енджой, радвам се, че все пак нещо заредиха, въпреки че далеч не е цялата колекция. Те някои се изчерпаха генерално преди да ги заредят тук. Метнах някои шаренийки в любими, ще видим по-нататък.
Тези Yazz били на Магнолия. Гледала съм ги преди по немските сайтове, но не съм взимала. Имат някои интересни, но като цяло повечето са ми твърде изкуствени.
Има и малко Шмидове и Клементони. Както и нова колекция Блек сий премиум на преордър, мотивите са предимно български, едни подправки за цвят.

# 523
  • София
Завръщам се и аз в редиците, за радост мина и едната родителска среща.
Новите пъзели не съм гледала, като заспят децата довечера, но снощи мернах състезание в Фейса и май ще се присъединя към групата. Имам някои 2000-ци разделени по 500 и се надявам да наваксам късното включване Relaxed
Записах се за пауна, впечатляващ е Тони Nature Rainbow

# 524
Happy eyes, успех, аз го отписах това състезание Smile Няма как сега точно да му обърна особено внимание.

За Магнолия забравих да пиша, има няколко техни качени, но не са от най-новата им колекция. Те в момента ги показват в инстаграм новите, но са на различни места и ми е трудно да ви ги покажа. Има отново Роми Лерда (Алиса) и Дейвид Матю (дъгите), но има и разни нови интересни шаренийки. Някои се виждат тук - https://www.instagram.com/puzzlemagnolia/

Behind the Scenes
1000 части
Ravensburger

Общи условия

Активация на акаунт