Пъзели 57

• 26 823
  • 735
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Бухтичка, изненадах се като не те видях във временното класиране, но си имаш оправдание Wink
И понеже сърце юнажко не трае, добавих десетина в любими за отскок, но кога ще поръчам не се знае

# 526
Новите пъзели не съм гледала, като заспят децата довечера, но снощи мернах състезание в Фейса и май ще се присъединя към групата.
Кое е състезанието? Ние вече сме в София и мисля още довечера да започна да си редя един пъзел, който от 2 седмици стои само сортиран Simple Smile

# 527
  • София
Новите пъзели не съм гледала, като заспят децата довечера, но снощи мернах състезание в Фейса и май ще се присъединя към групата.
Кое е състезанието? Ние вече сме в София и мисля още довечера да започна да си редя един пъзел, който от 2 седмици стои само сортиран Simple Smile
Реди се пъзели я една от групите със линия в началото при отварянето, по средата и нареден пъзел . Като редя за време хич няма кога да спирам да снимам и не участвам Simple Smile
И само да кажа все още не съм гледала Озон за нови пъзелииииииии

# 528
Аа да, сетих се. Хубаво е, но почна началото на септември, точно преди морето ни, та реших, че много ще изостана и няма да се включвам.

# 529
  • София
Готова е японската градина, снимката както винаги е на ниво Grinning Хепи, благодаря.
Йоана, ще го вземеш ли?

# 530
Готова е японската градина, снимката както винаги е на ниво Grinning Хепи, благодаря.
Йоана, ще го вземеш ли?

Ех, преди час бях в Младост. Освен утре да мина да го взема, става ли?

# 531
  • София
Става, нали ми имаш телефона?

# 532
Готови сме за състезание,
И вие всички идвате с нас. Sunglasses

# 533
  • гр. София
Много добре е станала тениската Simple Smile Успех и да се забавлявате много Simple Smile

# 534
И цветът е много як Heart

# 535
Ехеееее, много е яка! Какво приключение ви предстои само, завиждам благородно! ☺️

# 536
Много яко, да отнесете първите места към България;)

И един мечо, който започна да се показва

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 22:40 от Hot Summer

# 537
  • София
Благодаря за подкрепата момичета!

Днес съм изпратила един кашон на Бухтичка за Варна Simple Smile
И една Магнолия от мен

# 538
Леле, жестоки тениски. Много успехи момичета и да се забавлявате. Разбийте ги. Кога летите натам?

# 539
  • София
Летим на 19-ти натам и на 25-ти обратно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт