На море в Турция - тема 80

• 71 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Да се включа и аз в темата. В неделя се прибрахме от най-кошмарната ни лятна почивка до момента! От 20 до 27 август бяхме в Турция, Алания, хотел Lonicera world. Почивката ни я организира фирма “Бояна-МГ”! Те ни препоръчаха този хотел! Бяхме аз, мъжът ми и синът ни на 10 години. По ужасяващ хотел до сега не бях виждала!!! Стаята в която бяхме настанени беше толкова малка, че нямаше къде да се разминат двама души, детето ми бе принудено да спи на едноместно разтегателно диванче, което бе толкова тясно, че няколко нощи пада от него!!! Въпросното диванче не бе оправено когато пристигнахме и се наложи да извикаме камериерка на която да ПЛАТИМ за да донесе чаршафи и възглавница и да го оправи!!! В стаята нямаше гардероб, а само две три рафтчета, тока че багажа ни стоеше основно по куфарите и се налагаше ежедневно да ги отваряме по сто пъти за да вадим каквото ни трябва!!! Банята!!!!!! Ужасяваща!! Тясна, с душ кабина, която имаше едно отворче, през което трудно влизаше и излизаше 10 годишното ни дете, какво оставаше за мен и мъжът ми!!! Нямаше шампоан, от началото до края!!! Поискахме няколко пъти-не ни дадоха! Купихме си сами! Нито веднъж за целия престой не ни смениха чаршафите!!! Кърпи ни смениха веднъж и то ни оставиха само два броя за двама души!!! Много често не ни хвърляха и боклука, който трябваше да събираме САМО в едно малко кошче в тоалетната!!! Wi-fi НЯМАШЕ!!! А беше описано че има!!! Свързахме се още в денят на пристигането с туроператорите на местно ниво и на следващият ден с “Бояна-МГ”! Поискахме да ни преместят в друга стая или в съседен хотел от комплекса!!! Казаха, че не можело, няма места! Поискахме да ни презаверят билетите за връщане и да си тръгнем незабавно! Пак не можело, трябвало да стоим до края!!! Чувствахме се като заложници! Нито веднъж представител на “Бояна-МГ” не ни потърси за да попита дори само добре ли сме!!! Едва изтърпяхме до края! Сега съм пуснала жалби и до фирмата и до КЗП!
Но да ви предупредя фирма “Бояна-МГ” е абсолютно некоректна фирма, не представя вярна информация, абдикира при проблем и ви оставя в чужда страна да се оправяте сами!!! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА “БОЯНА-МГ”!!!!!!!

# 211
  • Варна
Ами какво очаквахте от най - евтиния хотел с поне 500 българи във всяка смяна ??? Съответно най - калпавия и щом не сте чели поне малко да се ориентирате , абсолютно всички  жалби и до фирмата и до КЗП са безполезни защото всичко от което сте се оплаквали много пъти е описано на само в бг.сайтове ами и всички руско , немско , англоезични .....

# 212
Ами какво очаквахте от най - евтиния хотел с поне 500 българи във всяка смяна ??? Съответно най - калпавия и щом не сте чели поне малко да се ориентирате , абсолютно всички  жалби и до фирмата и до КЗП са безполезни защото всичко от което сте се оплаквали много пъти е описано на само в бг.сайтове ами и всички руско , немско , англоезични .....

Разбира се, че съм отворила и прочела преди да направя резервация! Но такива отзиви не видях, единствено прочетох за интернета че е слаб! За 500 българи честно казано не видях да има толкова! С нас бяха още две семейства само! Пълно бе с руснаци да! Освен това се доверих на фирма Бояна-МГ! Все пак ги попитах дали хотела е ок и дали според тях отговаря на стандартите! Винаги до сега туристически фирми които сме ползвали са ни ориентирали точно!
Да добавя, че изобщо не бе най-евтиния! Това също бе едно от нещата които ни накара да мислим, че е добър хотел!

# 213
  • София
Svetla G, благодаря за подробния отзив! Така много други клиенти ще могат в бъдеще да си спестят вашите негативни преживявания! Съжалявам, че почивката ви е била провалена. Надявам се все пак да сте успели поне малко да се забавлявате, независимо от лошите условия!

# 214
  • Варна
аз не съм чувал за положителен отзив за Лонисерите
ха , ха , ха страхотно положителен факт че някъде имало много руснаци или румънци

# 215
  • Beyond the Frontiers
Бояна МГ са много стара фирма, но мисля, че в случая са само агент.
Лоницера си е читав бюджетен хотел. Но никой не го продава като луксозен такъв със сигурност.
Децата често се настаняват безплатно, реално за тях се плаща транспорт и застраховки, и са на допълнително легло. Разбирам, че явно не е било комфортно.
При чартърите няма такова нещо смяна на билет. При прекратяване на пътуване по желание на клиент, той си поема разходите.

# 216
Лоницера си е читав бюджетен хотел. Но никой не го продава като луксозен такъв със сигурност.
Децата често се настаняват безплатно, реално за тях се плаща транспорт и застраховки, и са на допълнително легло. Разбирам, че явно не е било комфортно.
При чартърите няма такова нещо смяна на билет. При прекратяване на пътуване по желание на клиент, той си поема разходите.

Ние не бяхме с чартър, а с редовен полет на България еър! И на отиване и на връщане!
Освен това ние поискахме да си платим каквото е нужно и ако ни преместят в друга стая и ако си тръгнем веднага! Не сме искали да е без пари нищо! Освен това сме си платили за детето! То е на 10 години, не на 1!
Да, точно защото Бояна-МГ е стара компания решихме да й се доверим! Но явно служителите й са неподготвени достатъчно! Те работят с Тез тур и през цялото време двете компании си прехвърляха отговорността, като едните казваха ние нямаме нищо общо да се оправят другите! Така или иначе аз съм правила резервация при Бояна-МГ, които се отнесоха крайно безотговорно към нас като техни клиенти!

# 217
  • София

Ние не бяхме с чартър, а с редовен полет на България еър! И на отиване и на връщане!
Освен това ние поискахме да си платим каквото е нужно и ако ни преместят в друга стая и ако си тръгнем веднага! Не сме искали да е без пари нищо! Освен това сме си платили за детето! То е на 10 години, не на 1!
Да, точно защото Бояна-МГ е стара компания решихме да й се доверим! Но явно служителите й са неподготвени достатъчно! Те работят с Тез тур и през цялото време двете компании си прехвърляха отговорността, като едните казваха ние нямаме нищо общо да се оправят другите! Така или иначе аз съм правила резервация при Бояна-МГ, които се отнесоха крайно безотговорно към нас като техни клиенти!
може да сте летели с България Еър, но както Галактик уточни ТОВА Е БИЛО ЧАРТЪР.
Защото само Пегасус имат директни полети от София до Анталия.
Въобще Вашето мнение много ми намирисва на мнение, което е инспирирано от конкуретна на Бояна МГ туристическа агенция. Защото като гледам Вие специално днес, тази сутрин сте се регистрирала във форума с една единствена цел: да оплюете тази агенция, като между другото го отнася и хотела, но основното е колко лоши, некадърни и каквото още се сетите са тези клети хорица от Бояна МГ.
По-добре да си бяхте пуснали мнението не в темата На море в Турция, а в темата Туристически агенции- черен списък.

# 218

може да сте летели с България Еър, но както Галактик уточни ТОВА Е БИЛО ЧАРТЪР.
Защото само Пегасус имат директни полети от София до Анталия.
Въобще Вашето мнение много ми намирисва на мнение, което е инспирирано от конкуретна на Бояна МГ туристическа агенция. Защото като гледам Вие специално днес, тази сутрин сте се регистрирала във форума с една единствена цел: да оплюете тази агенция, като между другото го отнася и хотела, но основното е колко лоши, некадърни и каквото още се сетите са тези клети хорица от Бояна МГ.
По-добре да си бяхте пуснали мнението не в темата На море в Турция, а в темата Туристически агенции- черен списък.

Писах тук, защото в Турция бях на море! Не на планина! Не оплювам никого, просто представих нашите впечатления с оглед други хора, които ще почиват там да го имат в предвид! За Бояна-МГ съм писала и на други места! Не се притеснявайте!
По отношение полета. Нашият бе директен до Анталия и в него бяхме общо три семейства пътуващи за този хотел конкретно! Останалата част от пътниците не бяха почиващи! Регистрирах се днес, защото уви в Турция нямах Wi-fi!

На Вас Роже Ви пожелавам безпроблемно пътуване с Бояна-МГ!

# 219
Трябва ли големия талон на колата да е с нас при влизане в Турция?

# 220
  • на Мелмак
Не, само малкия.

# 221
Благодаря, и аз така знам, но снощи един, уж много пътуващ, ми обясняваше, че за Турция е задължително да сме с големия.

# 222
  • Пловдив
Svetla G Явно не правите голяма разлика от чартъри и други полети до Анталия!!! Съмнявам се ,че сте прочели и отзивите за хотела преди да резервирате.А тази агенция за първи път я чуваме повечето от нас.Супер неизвестна.Поне за тези които сме от провинцията.

# 223
  • Sofia
И аз за първи път я чувам. И за съжаление България Еър нямат полет до Анталия. Иначе много хора тук щяхме да сме щастливи да го ползваме.
Това е било чартър с превозвач България Еър. Но може да ме опровергаете, като посочите дестинацията  и полета на сайта на България Еър Simple Smile

# 224
  • София
Аз се включвам с бърз въпрос. Искам да запазя билети от сайта на легендите , имате ли представа как мога да се придвижа до там? Ще бъдем в мегасарай белек, виждам , че е само на 5 км от легендите, дали има маршрутки или транспорт от хотела някакъв ?

Общи условия

Активация на акаунт