Дано да мине бързо

Аз вече тотално се отказах да ходя утре с малкия на изледвания
.Днес аптекарката каза че бил много кофти тоя вирус и температурата стигала до 40градуса Дано болните бързо да оздравяват,а здравите да не се разболяват
Та Мишел готви нещо, сипва, сервира и по едно време я гледам хванала една тенджерка и една голяяма пластмасова лъжица от детското сервизче, тип шпатула за сервиране и бърка в тенджерата и дава на Пипи. Ама така му дава, че натиква цялата шпатула в устата му, ще го разчекне!
В първият момент ми се подкосиха краката, помислих дали не му е дала нещо дребно в устата, после се втрещих като видях размера на лъжицата в устата му, докато накрая избухнах в смях от лакомийката на сина ми и усърдността в грижите на дъщеря ми към малкото братче. Преди няколко седмици пък я хванах да играе на доктор с него и по същия начин му "преглеждаше" гърлото, направо ще му изкара сливиците! Той обаче горкият гък не казва и изпълнява всичко. Между другото продадох си стерилизатора, дъщеря ми много усърдно се зае още в началото да изгради имунитет на брат си срещу всички видове микроби.
от мен че аз си имах нужда до преди малко си имах и тъжен момент сълзи сега пък от смях много ме усвежи нищо че е 22.50
де ще си дирим мъж с тоз размер
ама карай да ни е жива и здрава.
Ама то с това топло време друго не се и очакваше
. Вече сме повече от 9кг. 
Но понякога пак минава номера със залъгалката де
...и падна едно аканеее 

Купон голям е с 2 дечица ама сега 2 седмици-незнам.Изнервящо си е за сам човек.Дано има кой да ти помага 

се започва страшен рев.Аз не я и карам да яде насила,че ще се отврати милото.С каката имах такъв проблем,но преди 15 години като бях млада и неопитна бабите много ни се налагаха
Сега вече не смеят 
,а другото в количка
не му оставаш длъжна " аз също съм била лакома но само когато съм сукала
Мацки 
.този месец си дойде когато си реши 

.Сега смятам да дам на НАМЕ,обаче те нямат само слива.има с комбинация с ябълка.Много ми допаднаха тези пюрета

,и ние го имахме даже наште още го пазят 

А голямата кака не помага ли?