Априлчета 2024 - Бледа е втората чертичка, но априлско бебче има 🐣

• 48 838
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Искам едни 5 килограма, ако мога да подаря на някого. Никой ли не ги иска Grinning
Мина прегледът, все едно, че ми беше за първи път, вълнувам се много, видя се хубаво жълтъче в добро сакче, термин 19 април.

# 121
Моя корем в 5та и 6та седмица беше много подут, вече се нормализираха нещата, аз и отслабнах 2-3 кг, тъй като нямам грам апетит. Общо взето ям , за да не умра, нищо не ми се прияжда, а съм страшен чревоугодник и обожавам да готвя. Вече съм в трети месец, всеки ден имам все по-малко енергия , чакам този заветен втори триместър и да видя как изведнъж ще стана супер 😀😀 въобще, ако е възможно това нещо.

# 122
Дами, само информативно,
тестът, който съм правила при предната бременност е бил на Пренатест
https://nmgenomix.com/prenatest/

Това е било в края на 2019 година, сега 4 години по-късно, изборът е по-голям и тепърва  след няколко седмици ще му мисля какъв да направя този път.

Двама от гинеколозите ми бяха казали, че всичко е наред и няма смисъл, но ние искахме.
Към онзи момент никой от тях двамата не предлагаха такава диагностика, сега вече предлагат.

# 123
Здравейте ☺️ включвам се и аз в темата.

Следя ви от самото начало, но изчаквах да мине първият преглед, за да се включа и аз. Първа бременност ми е и вълнението е голямо.

В 5 г.с +3, днес видяхме сакче и малката точица вътре ❤️ След 2 седмици се надявам да чуем и сърчице.

Като симптоми имам напрежение в гърдите, подут корем и киселини, които са предимно вечер.

# 124
И мен ме мъчи подутия корем и не знам как да се справя... Имам чувството, че съм в 4ти месец.

# 125
  • София
И аз съм с ужасно подут корем следобед и вечер. ММ се смее, че съм в 5ти месец все едно. Аз гледам да хапвам поне 3 основни хранения и нещо следобедно междинно иначе ми става много лошо и се разтрепервам.
Иначе аз съм 6+5 вече и се появи нов симптом - задъхване и бърза умора. Втори ден съм така и е ужасно.

# 126
Аз съм 7+5 ии ужасно ме мъчи умората, гадене. Корема е съвсем леко подут. Карам го на солети иначе ще припадна, нищо не ми се яде, а ми е гладно и лошо.. ужасно е.

# 127
Абсолютно същата история съм и аз .... 7+5 и освен солети ям и кисело мляко. А корема ми е като за 5-ти месец 🤦

Аз съм 7+5 ии ужасно ме мъчи умората, гадене. Корема е съвсем леко подут. Карам го на солети иначе ще припадна, нищо не ми се яде, а ми е гладно и лошо.. ужасно е.

# 128
Абсолютно същата история съм и аз .... 7+5 и освен солети ям и кисело мляко. А корема ми е като за 5-ти месец 🤦

И аз ям кисело мляко понякога, последно не съобразих и го смесих с мюсли, които ми подразниха на стомаха, което познай как се отрази 🤮

# 129
Аз нямам подуване, но и на мен въобще не ми се яде. Ям, защото знам че трябва Grinning Днес си запазих час за пърият преглед на 04.09, тогава по моето изчисление трябва да съю 6г.с. +5 дни и се надявам да чуем сърчицето и всичко да е наред. 🥰 Напрво не знам как ще издържа две седмици 😁

# 130
Мили момичета, от сърце ви пожелавам лека бременност и да сте здрави!

Загубих Душичката.  

Оттеглям се от темичката и кой знае… След някой месец може би ще се включа в друга.

# 131
Отварям си днес двете теми и гледам най-лошото и тук и в Мартенчетата💔😔 . Искрено съжалявам, бъди силна и бързо възстановяване!
Пожелавам ти скоро отново да видиш двете чертички ❤️

# 132
Мили момичета, от сърце ви пожелавам лека бременност и да сте здрави!

Загубих Душичката.  

Оттеглям се от темичката и кой знае… След някой месец може би ще се включа в друга.

Много много съжалявам. DisappointedBroken Heart
Дано скоро пак забременееш и здраво и добро бебенце на финала!

# 133
Благодаря за подкрепата и куража, момичета! 🌸❤

# 134
Утре съм на втори преглед, първия бе в 5+1 седмица и видяхме бременноста, сега се надявам вече на пулс и ембрион стискайте палцииии 🥹 вече съм 6+4 някъде, та Доки каза още тогава, че след 2-3 дни щяло да чуем пулс,  но за по сигурно изчакахме 10 дни

Пиши как е минал прегледа. При мен в 6+2 не се чуваше , доки каза , че било раничко и съвсем нормално да не чува на този етап. Доста се разочаровах , честно казано … следвият преглед е на 28ми и не знам как ще издържа до тогава. Това постоянно очакване на нещо ме влудява, като първа бременност ми е мн напрегнато и неизвестно всичко 🥺

Минавам за мнение… минах не съм доволна от тази при която бях, но видяхме ембрион и пулс…. Сега обаче от вчера ме е обзело едно притеснени, много ме е страх да не се случи нещо лошо…. Моля дайте съвет как да се справя с това, много искано и чакано бебе е

Общи условия

Активация на акаунт