Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Така е, всеки луд с номера си.
Току що ми звъннаха и за лампата, пускат я днес, в понеделник сигурно ще дойде.
Тази поръчах:

# 121
Здравейте, извинявам се предварително за невежия въпрос...
Понеже от скоро реших, че ще поддържам маникюр, записах си час при различна от предходния път маникюристка, а те ме пита няколко неща, докато ми запише час, та пита ме тя, какво искам да направя и аз отговарям - гел лак. След което последва въпрос от нея "с гел или само печен лак". Та въпроса ми е, каква е разликата? Rolling Eyes Т.е. нали и гел лака се пече и пак е печен лак, та какво е "само печен лак"?

Изумявам се на маникюристки, които използват термина "печен" за лак. Материала е полимер и той се полимеризира в лампа (а не се пече в печка!!!!). Дами, които си правят сами маникюр у дома е допустимо да използват неправилните термини, но професионалистите - НЕ!
Моля, споделете след това какво е имала предвид мацката под "само печен лак", интересно ми е

# 122
Вероятно маникюристката го е обяснила така лаишки с идеята да е по-лесно разбираемо за клиента, а пък то става точно обратното. Grinning

Печен лак вероятно визира гел лак, а другото е гел + гел лак.

Между другото, мен най-много ме радват, като кажат на лампата "фурничка" Joy

# 123
Много съм доволна от ГР! Определено ще взема още цветове от тях. Покривни, нанасят се много лесно, с хубава четка, пекат се идеално. На двата е базата на Милано, която Бътърфлай ми прати, хареса ми и тя. Ще си я ползвам с кеф! А да я похваля, че имах и много сладък подарък в кутията. 🥰 Та ето ми го бързия маникюр:

# 124
Бързо , лесно и ненатрапчиво

# 125
Много съм доволна от ГР! Определено ще взема още цветове от тях. Покривни, нанасят се много лесно, с хубава четка, пекат се идеално. На двата е базата на Милано, която Бътърфлай ми прати, хареса ми и тя. Ще си я ползвам с кеф! А да я похваля, че имах и много сладък подарък в кутията. 🥰 Та ето ми го бързия маникюр:

Супер нежно е станало! Аз също се чудех за ГР, но вече няколко човека ми казват, че трябвало да се комбинират с база и топ на марката, че да се пекат добре. Набелязала съм си няколко цвята, че взема и аз да пробвам.
Gray, цветето рисувано ли е, много ми харесва!

# 126
Момичета, положението не е добре.
Наредих си всичките лакове ... и това е след преместване, като съм продала/подарила/изхвърлила около 1/3-1/4 от колекцията. Grin Flushed Rolling Eyes

Моля ви, кажете, че не съм сама ... Покажете си колекциите и да основем клуб на анонимните ноктохолици.

# 127
Ехе, Anyyyone , този ГР колко пъти е нанесен, доста наситен изглежда и без черти, супер е! Ще взема да го пробвам и аз, от къде го взимаш - ДМ ли?

Да не е спам, пускам и един мой маникюр. Цвета е някак неопределен между розово и лилаво, като че ли, но многоо ми допадна и на тена на кожата ми седи добре.

Есмералда, не съм вкъщи, но ще снимам кутията и аз, вече голяма част даже и не ги ползвам (Блускай, купувани преди), та ще трябва и аз да ги разкарвам и пренареждам.

# 128
Наистина ти стои супер този цвят. Heart Eyes
Кой е на безименния пръст с блясъка? И кога успя да направиш още един маникюр, не сменяхме ли двете лака си в неделя. Grinning

# 129
При предния с омбрето имах проблем с акригела, отстрани започна да се отчупва леко изграденото и нямам идея защо. Ползвах тази база, която е специално за акригел на Коди, но на няколко пръста започна да се повдига и руши отстрани на нокътя. Полудях, понеже тези дни не съм в София и още вчера си го спретнах. Grinning
Направих поддръжка, както аз му казвам, махнах с пила по светлия лак, понеже в краищата беше омбрето с този сега, доизградих на проблемните места с полигел и ще видим колко ще държи. Другата седмица (събота) съм на сватба, дано издържи, ама съмнявам се… Joy
Иначе, безименият е с пудрата на Индиго (GlassMe® - Volcano).

# 130
Есмералда, маникюристката ми нямаше толкова лакове, а е топ маникюристка😄 ама аз мерак да си ги правя сама. Така...айде сега някоя да се изкаже с издържал маникюр с лак ва ГД, че и аз ги мернах в 1 магазин и мисля да пробвам. Та държи ли лака с други марки бази или топ, както сподели, че е чула Mini Me.

# 131
Два слоя е нанесен този цвят, а бялото е на три тънки, не съм укрепвала. ГР дори и на един беше добре, но аз си харесвам плътен цвят и повторих. Взех го от една местна верига, Финес, но и в Лили ги има. За ДМ не знам. А и онлайн май ги имаше, провери. Определено ще се връщам тези дни да взимам още. В тази връзка, Есмералда, не си сама. 🤪😂
Аз съм с базата Милано, а топ на Коди без лепкав слой. Ще ви кажа след време как е ситуацията.

# 132
Моя ГР си беше съвместим с база и топ на PNB. Не беше мръднал цвета две седмици. Но после го смених. Бях нанесла само един слой, беше си достатъчен. Взех си и още два техни цвята, но не съм ги пробвала на нокти още, само на мостра. Единият е жълт неон и е малко по-прозрачен на един слой, но на два си е супер. Другият е тъмно син с много фини бляскави частици. На един слой си е плътен и се изпича добре.

# 133
Не, не си сама! Това е новият куфар с по-малкото лакове. Другият е пълен със още толков, но с разликата че където сега има четки и пилички има лакове и долу съм прибрала още, защото горе няма място :/

# 134
Това са една част, другите ползвам по-рядко. Имам  ообикновени и гел лакове. Най- интересното е, че имам по много бройки от една и съща гама. Реално ползвам нещо в нюд, крал, червено и тъмно кафяво. Много успокояващо ми действа да купувам лакове, нищо че повечето дори не ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт