Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 964
  • 735
  •   2
Отговори
# 510
Да, за 30 лв тази бялата безжична пила е супер. И аз я препоръчвам. Хем бюджетна, хем върши добра работа за правене у дома.

Кармилла, ако успееш да изнамериш керамични 5 в 1 фрези форма царевица на нормална цена, цена няма да имаш Heart Eyes

# 511
За момента в търсенето имам успеваемост 60%. Дебел чадър/вулкан, керамичен за 5 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005003614817239.html?spm=a2g0o. … gUid=ozJu1nmPX9Bl

И тия изглеждат яки, но са от онзи синия материал карбид ли го водеха на бг, не помня:
https://www.aliexpress.com/item/1005005675056003.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 13:41 от karmilla

# 512
Показаните от мен и Есмералда имат и смяна на посоките на въртене и заключване, регулиране и пр. Показаната за 30 не заключва фрези, вибрира и ще те излъжа дали сменяше посоки на въртене, но май не.
Аз моята от както я получих от али не съм я зареждала, а както си дойде. Вече се съм направила 2 педикюра и 3 маникюра поне и има 2 черти на батерията. И лилвата с едно зареждане поне 6 маникюра правя. МОга да ти подаря първата си пила. Ръкохватката и на фона на по-хубавите ми пили не ме кефи, но като за първа пила става и  сравнение с тази за 30 лв е по-добре. Аз не я ползвам и на фона на другие ми празнавам не я и хресвам(имам 3 други). Единствено, ако е по еконт/спиди да се поеме доставката ми е условитето.  
Пилата е такава:
https://prettyzone.net/maniciur/uredi/elekriceski-pili/elektricheska-pila-master

За търсещи от али бюджетна пила. Бялата в момента е 14 и нещо евро. Има доставка по 9 евро и купон отстъпка за 9 евро и реално цената остава същата. Както и преди съм писала, пилата хич не е лоша като за цената си, не вибрира, достатъчно мощна е за дом. употреба. Не ме кефи копчето за оборотите, което само се  върти, защото се разглезих с дисплей, на който се изписват оборотите.

https://www.aliexpress.com/item/1005005356573055.html?spm=a2g0o. … BG%21193624107%21

Относно фрезите-боклуци са и не стават. Максимално шкурките стават за ползване, някои съфоруимки ги предпочитат.
Трябват ти керамичен жълта или червена насечка и диамантена фреза чеврвена ансечка капка/пламък и /или безопасния накрайник. Топчето ще ти е излишно, според мен.
Да, разбира се , че я искам. Много ти благодаря, че искаш да ми я подариш. Така ще видя реално какво е да ползвам пила и ако ми харесва в бъдеще ще си взема тази от емаг. Ще си поема куриерската доставка естествено. Ако желаеш на лични да изпратя данни?

# 513
Напиши ми ги на лични и ще гледам към понеделник да я пратя, днес вече няма да успея. Пак казвам, имам забележки вече към тази пила, сравнена с другите, но върши работа и си работех нормално с нея преди да науча за наличито на други. Ползвала съм я година и малко. Само боиклучавите фрези ги няма, защото ги разкарах, ще погледна дали случайно няма в другата пила такива да сложа, ако искаш.

# 514
Karmilla, супер мило и благородно от твоя страна да подариш старата си пила тилефонче. И аз имах такава съвсем в началото на работата ми с ел.пили (то каква ли не съм имала, шопинг маниак Scream) и потвърждавам, че върши работа за първа пила, като качество на работа е като показаната от мен от Емаг.

Аз да се изложа публично, че не си удържах на обещанието повече да не купувам лакове до края на годината (неочаквано, нали?), тъй че моля ви, линчувайте ме. Два нови цвята на Семилак взех от колекцията им HEMA free. От следващия маникюр мисля да ги пробвам, защото са предимно есенни цветове, и ще дам отзиви.

# 515
От мен един среднощен маникюр:

Още по-евтини пили има във фейсбук групите за маникюр, но трябва да внимаваш да не те "метнат" с някоя пила, дето не става.

HoneyBee33 много красив маникюр.
Гел или гел лак сте ползвали и какъв?
Гел лак - цветна каучукова база на Коди, цвят пастел 06. Един изравняващ слой само.

# 516
Здравейте! Наминавам и аз да покажа какво сътворих и как издържат моите нокти.
Това бяха ноктите ми на 3 седмици преди да ги сменя. Ако на някого му е полезно, слагам хубаво праймер/ултрабонд на краищата, след това-два слоя каучукова база( защото ноктите ми са прекалено чупливи) и независимо дали има декорация или не, преди топ слагам пак ултрабонд по краищата. По този начин няма отлюспване от свободния край.
А това са новите ми нокти:

Само имам следния проблем: топът, който ползвам no sticky top coat на kodi ми се струва прекалено течен и се разлива отстрани, макар че по четката почти няма продукт. Моля ако някой ползва същия да ми пише, за да знам дали да поръчам друг:)

# 517
Аз го пробвах преди няколко дни за пръв път, от любопитство. Иначе си имам друг любим топ, който не сменям, но реших да взема и на Коди без лепкав слой. Да, разлива ми се. Това че е течен не мисля че има отношение, даже предпочитам топ лак с една идея по-течна консистенция. Пак сравнявам с любимеца на Гелиш, който е още по-течен, но не се разлива дори когато го нанеса на 5те пръста и тогава изпека, а не един по един.
Кодито вероятно ще го ползвам за мостри по-нататък. Тепърва ще му тествам блясъка и издръжливостта.

# 518
И при мен се разлива, не ми харесва. Топът на sunone ми харесва повече откъм нанасяне и блясък. От него ще си поръчам пак, от всички които съм ползвала досега той най ми харесва.

# 519
Моят последен топ без лепкав на Коди пък е значително по-гъст от предходния и именно затова не ми харесва.

# 520
Първият ми работен ден, мацки!! Яйце ми се печеше на д-то. Имах и една клиентка за сваляне на стар гел и почистване на кожички, без лакиране и не я снимах. Закъснях с времето, но хората бяха търпеливи и ме изчакаха. Поради тази причина и не сложих червеното плътно до кутикулата, не беше с ши лак, а гел лак на CND Creative play, който е по-рядък от ши лака, повече се хлъзга и се разлива и реших, че отиде ли към кожичките, край, няма чистене. За база сложих на Thuya Soak-off gel clear, а като топ - на CND без лепкавия слой. Но на живо не личеше да има голяма празнина, някак на снимката изглежда повече. Сега зверски ме боли кръста!!

# 521
  • Шумен
Браво Море прекрасна работа!Много доволни клиентки ти пожелавам!

# 522
Браво!
Вски следващ път ще става по-бързо и по-добре!
Успех!

# 523
Тази е моята. Ако някоя я набара на промоция, да я взима. Зарежда се и после си карам 5-6 маникюра без жици. Има смяна на посоката, заключва добре приставките и си и мощна. Направо се родих след 2-3 писалки боклук. Беше ми спешна на мен и се ръснах 130лв от бг сайт, но 100% я има в али.

И да се оплача. Снощи се боядисвах (черна) и са ми били дефектви ръкавиците. Ноктите дадоха фира, та с буфер махнах почернелия топ и върху светлия лак кляпнах потал базата на Моон и отгоре топ. Станаха по- дебелички, ама поне не са черни. Експресна поправка😃

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 22:32 от Part_Of_Me

# 524
Море, супер са! Съчувствам ти за кръста. Аз съм с дискова херния и мен ме боли. Това е и единствената причина да не се занимавам професионално с маникюр. Просто повече от 1 маникюр на ден не може да ми понесе кръста Sad .
eli_34, много свежарски  маникюр. Як е!
HoneyBee33, много е нежно и тази форма много ми харесва на твоите ръце. На моите е невъзможна.
Наруших си въздържанието от поръчки и многооо съжалявам. Поръчах си тези : Розовото става на черти. Това е първият лак на sunone, който пробвам. Жълтото се отдръпва от свободния край, зеленото се обели. Днеска на една приятелка на ноктите се мъчих, мъчих....Изнервих  се и аз и тя. Снощи ги пробвах на мостра и с зеленото и жълтото нямах проблем на мострата. Розовото още тогава го видях, че не става.

Общи условия

Активация на акаунт