Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Ето я пилата за ходила:
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VslPWwGgq5J … 18730005824290816

Може да й поръчаш и допълнителни абразиви, аз взех от тези:
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VslP6bbzfBL … 18730284319719424

# 406
Мерси! Аз имам от Орифлейм май беше, много ми е удобна и лесна за ползване. Но по-нататък ще взема такава.

# 407
Наминавам с един понеделнишки маникюр. Предният беше на две седмици и не беше мръднал, но ноктите ми станаха много дълги и исках да ги скъся. Използвах база на Коди mint и един брокат на бг марката Дама.

Усещам, че това може и да ми е последният летен маникюр, сякаш вече искам нещо по-убито, по-есенно, макар че много се точа на едно бонбонено розАво в стил Барби, та да видим 😁

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 18:06 от Mini Me

# 408
Айде сега шопинг маниачките да ми пуснете на лични адресите си. Ще ви черпя по 1 ластик. Слагате си го на ръчичката и като искате да си поръчвате нещо го опъвате, ама до край и пускате рЕзко🤣. И понеже съм добра приемам претенции за цвета на ластика. Айде да не е спам. Снощи се правих по нощите и ефекта е катастрофален. Даже палеца делнах днеска. Борих се с 1 стикери. Бе не бяха толкова лоши като ги купих 1 време. Сега са станали като сополи та такъв голичък ще е. И съм се мазала та знае ли се. Абе няма да го държа много, много 😄

# 409
От superDeals-a поръчах този боклучак- не знам колко ще върши работа,но ще е по-добре от това,което имам в момента

Излезе ми 25 лв с доставката..

Пускам и стар маникюр с матов eggshell топ на MyLaQ,база Клареса и SunOne корал
На мен тази боклука ми върши чудесна работа, само с кожичките не се оплавям много, но може и от фрезите да е,но нямам друга за да сравня Joy
Ти каква ползваш сега?

# 410
Напускам темата, ще обявя банкрут ако продължавам така! Joy Joy Joy
Докато съм се сетила: ползвате ли си ел пилите за педикюр и с какви накрайници? За петите имам предвид, за ноктите е ясно, че може по същия начин като на ръцете, но на мен не ми се занимава. Лятото и сандалите обаче се отразиха много кофти на ходилата ми този път и се чудя как да ги върна в нормалния им вид... приемам съвети и за маски или препарати за сваляне на мъртва кожа...

Тези си поръчах аз и съм доволна:
https://www.aliexpress.com/item/1005005471063755.html?spm=a2g0o. … 48.6a831802shlVlu

Venislava Todorova
Аз тази машнка си поръчах, за под 20 лв и все нея използвам откакто я взех. Объркала съм и съм поръчала за европейски контакт, но се намери въщи адаптер и се зарежда идеално. Едно зареждане дърни 2 месеца поне, правя и педикюр понякога. Иначе всяка седмица все оправям кутикули, а веднъж месечно - нокти.
https://www.aliexpress.com/item/1005005356573055.html?spm=a2g0o. … 80.6a831802shlVlu

# 411
Тази не е ли от хвалените тук Thinking
Само като я гледам и си мисля, че ще е по добре от другата, интересно ми е да чуя мнението на момичетата тук Blush

# 412
Аз като твоята не съм имала, имам JSDA. Купувана е много отдавна, то тогава нямаше други.
Но тази с батерията много ми харесва, лека, удобна, не е нужно да влачиш кабели, ако решиш набързо да поправиш нещо. Но постепенно преминах само на нея. Удобна ми е и е достатъчно мощна, аз съм с гел и отгоре с гел-лак. Както писах по-горе и педикюр правих нея.

# 413
Ох, май стана объркване Sweat Smile
Коментарът ми беше за пилата, която Обичах си е поръчала(черната). Интересно ми е нейната пила в момента каква е?

# 414
Моята е от онези най-най- големите боклуци

Свикнала съм и на чалъма и вибрацията, но е мъчна история.
Не ми се затварят повече пари иначе бих взела нещо по-читаво и прахоуловител за да не свалям все на терасата 😃 (за да не диша детето прахоляка)

# 415
Момичета нещо се филмирах.  Запознати ли сте как стоят с нещата с алергиите към гел лакове?
От 5 дни съм се направила и днес забелязах ,че ми се бели кожата на кутретата и на двете ръце. Преди това съм ходила редовно на маникюрист и съм нямала проблеми.
прилагам снимка

Мога да ви посъветвам да свалите напълно покритието от ноктите и да ги оставите така поне месец. През това време наблюдавайте какво се случва с кожата около ноктите. Мажете с нещо, което регенерира кожата и избягвайте да мокрите ръцете, поддържайте ги максимално сухи. Знам, че за една жена това е мисия невъзможна, обаче в случая говорим за здраве. Твърде е вероятно да проявявате алергия към някой от продуктите, който ползвате. Ако топ лака ви е с лепкав слой, към неполимеризирания слой също се проявава алергия, ако не се изтрива правилно. Така, че съвет - свалете покритието и оставете ноктите поне месец чисти

# 416
При вас на клареса четката такава ли е ? Егати боклука.

# 417
Не. Имам и праймера на Клареса, и доста лакове на марката - никоя четка не е изглеждала така.
Да не би да си я оставила под светлина от слънце/лампата за маникюр и да се е полимеризирала?

# 418
При вас на клареса четката такава ли е ? Егати боклука.

Моята е същата

# 419
Не съм я оставяла. Излиза от шишето в нормална форма, като нанеса на нокътя и четката остане без особено количество материал по нея и се разслоява. С този боклук не мога да мина нито един нокът. Наложи се да използвам от четките, които си бях купила. Ще търся по натам друг праймър. Чудех се вие как се мажете с нея. Не знам каква партида ми се е паднала, или какво ли.

Общи условия

Активация на акаунт