Подозирам, че не са от мен 

или поне беше. Никога като "бебе" не ми е отговарял на въпроси от типа "как прави котето, патето... и т.н.", но ги знаеше и ползваше. С времето се научих като теб "подай ми синята кола, чаша" и прочие..
В градината все ми казват колко е хитър и как се измъква от сутуации, понягода съм раздвоена дали да му се скарам като ми отговаря или да се радвам. Говоренето.. изчисти го неусетно даже ми е леко тъжно като се сетя за бисери като папатон (панталон). Все още има думи, които са му трудни - поркотал, кревдрат (квадрат), цаверица, но пак са ми сладки и даже не го поправям.
на 1,5г махнахме дневния, преди 2г и този за дневния сън, но в яслата се наложи да му го върнат и след едно отсъствие казах вече да не му слагат, защото в нас си продължаваше да спи без и нямаше никакви инциденти. Вече не помня кога махнахме нощния, но да е било началото на миналото лято най-късно. Покрай старта на градината имаше инциденти, очаквано. А сега като започне да се разболява пак се изпуска през нощта, но повечето пъти е съвсем малко само в гащичките, чаршафите в повечето случаи са сухи.
Как сте момичета, как са вече порасналите деца? Знам, че някой вече са батковци и какички, а други тепърва чакват, ама може още някой да се похвали 
Иначе като не са болни са страшни диваци, но същевременно толкова много се занимават понякога един с друг, че наисина нищо не правя, както ми бяха казали едно време
Препоръчани теми