💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 46 222
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • София
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1691442230387748864
Снимки от 7-ми епизод:

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 17:56 от Dilemi

# 121
# 122
Честит имен ден на всички,които днас празнуват!!
Миси,честита да си и благословена!
Малко мръдна като,че ли сценарият,но все още е далеч от желаното
Да видим..

# 123
  • София
Привет на всички прекрасници в темата на днешния голям църковен празник! Flowers Hibiscus

На всички вас с името Мария и неговите производни пожелавам крепко здраве, усмихнати делници, прекрасни празници, вълнуващи пътешествия, искрени приятелства, споделена любов! И много сияйно щастие! Наздраве от мен!

И ... нека в живота ви винаги да има по един невероятен Керем Бюрсин който ви гледа така влюбено, замечтано, страстно, очаровано, красиво:

Весел празник! Tropical Drink:beer:wine_glass:

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 18:50 от nrgmama

# 124
# 125
  • София
новият режисьор на Ya Cok Seversen ?Thinking

Керем е работил с него: Sunglasses

# 126
Филмов режисьор е последвал официалния профил на сериала в инстаграм. Подозират, че той ще е новият режисьор за след 7ми епизод.

Доколкото виждам от профила му, досега е режисирал друг летен сериал, чийто финал обявиха и даже май излъчиха последната серия или ще я излъчат тези дни.

Дилеми Flowers Hibiscus

Едит: Вчера е била излъчена последната серия на този сериал.

В края на месеца и два от летните сериали на Фокс ги финализират, съответно на 8ми и 10ти епизод...

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 19:04 от mikipoli

# 127
Това е добра новина,  може да оправят нещата.., все още има шанс 😀
Новите персонажа дали остават или с новите хора в екипа , отпадат от сценария?
Още снимки от 7 еп

# 128
Щом ще идва нов режисьор може би има надежда, че няма да го спрат след още 2 епизода.
Ако ще го приключват е важно дали просто ще дръпнат шалтера или все пак ще завършат някак. Може да забързат историята и за две серии да ги подредят.
Вчера от рейтинга на сериала на Бурджу също зависеше дали ще го спират. Още падна, та и той няма да оцелее. Май също е на Фокс, но те са на 4ти епизод.

Аз от самото начало някак не мога да приема този интерес на границата на влюбването от Атеш, а след последния епизод пък съвсем. И аз се надявам, че по някакъв начин тайната на лелята с откраднатите скици ще излезе наяве и ще е контра коз в ръцете на Лейла или на цялата банда.
Биге явно ще прави панаир след като Атеш обяви, че това е новата любима. Grinning

Има две клипчета от заснемане на постера на Непознатите, ЛейКен са те. То са само сенки всъщност. Нямам търпение вече.

От режисьора. На Кенан гардероба доста черен, на Лейла и той монохромен, но в светлите цветове.
И тук Лейла Grinning
Докато излезе обаче техният сериал, този може вече да е приключил Sad

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 19:39 от Бл@гуна

# 129
На мен това влюбване на Атеш ми е толкова неестествено. Нереалистично някак се развиха отношенията им. Атеш така да припадне по бавачката за отрицателно време. Satisfied До такава степен, че да обяви за неговата любима. Някак неадекватна ми е цялата работа, не добре написана.

Според мен може да изкарат спокойно до края на септември. Желателно ли е, не знам. Повече от 13 епизода не ми се вярва. Достатъчно са, за да продават навън. Макар че само две държави са закупили сериала - Израел и Русия, за която днес писахте, че го е спряла.

Ето ги сторитата със сенките.

https://twitter.com/gecelenelim/status/1691485646362226693

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 23:02 от midnight__sun

# 130
Всичко зависи от рейтинга в четвъртък. Ако е над 2 - всичко е наред и сериалът продължава.
Ако е под 2 - епизод 9 е финален.
/ инфото е от рускините, досега са познали за останалите летни сериали /

# 131
Дано е над 2 тогава, за да имат още епизоди, за да си доразкажат историята. Така само с още 2 епизода съвсем не е добре.

# 132
Дано, вярвам, че новият екип ще раздвижи малко нещата,  ще вкара малко интрига и динамика. Че май като се замислиш за тези 6 епизода над 60 % беше пълнеш и можеше  спокойно да минем и без него.
Според мен я нямаше тръпката от влюбването, претупаха нещата много бързо, повечето персонажи не се знае защо изобщо са там.
Стискам палци най- искрено новият екип да оправи нещата поне малко и в четвъртък да видим разликата. 😀 и на феновете наистина да им харесва, а не да се мъчат, само защото участва Керем. 😉

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 20:07 от tina-latina

# 133
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави, щастливи, успешни!

Линде!🍀

Миси! Честита бъди! За постоянството, за доброто настроение и за усмивката с която чета ежедневния ти сутрешен поздрав - Благодаря!

Приятна вечер!

# 134
Инфо:
Според седмичната класация на Адба: Хафсанур е на Първо място, Ханде е втора Simple Smile

къде се намира "Ако обичаш силно" в седмичната класация:
Скрит текст:

Керем с фенове:

Работата по плаката на "Двама непознати" е в разгара си:

Gift Heart

Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт