💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви от сърце! ⚘
Благодаря на Мики за помощта. Flowers Hibiscus Комбинирахме от испански и английски, за да е максимално достоверно. Няма да се излагаме я. Satisfied
Вдигнаха летвата високо.

Първи трейлър на "Друг човек" с български субтитри.

https://ok.ru/video/6670496827915

# 466
  • София
Аз бих разменила героите им...Ханде - журналистка...Бурак - прокурор...

# 467
Сърдечно благодаря, момичета!!! Определено е доста различно от любимият ми Ask Laftan Anlamaz. По-красиви, по-устремени, по-зрели и много различни!!! 🥰 Бамби е много красива…не е сладкото лудо момиченце Хаят, тук вече лъха мноооого класа от нея! Нилай определено се е справила блестящо в ролята на неин стилист. Специален проект, имайки предвид, че е втори техен и надявам се не последен. Поне едно 3 за щастие 😄Дано не ни разочароват и да затворят всички мразещи ги усти, въпреки че успехът почти винаги води до омраза 😉
Благодаря на Мики за помощта. Flowers Hibiscus Комбинирахме от испански и английски, за да е максимално достоверно. Няма да се излагаме я. Satisfied
Вдигнаха летвата високо.

# 468
Скрит текст:
Вдигнаха летвата високо.

Страхотни сте момичета 🤗 Благодаря ви за труда, който полагате за да бъдем винаги запознати с най-актуалната информация.
Трейлърът е много добре направен. Дано сериалът е още по-добър. 🙂 Не бях с големи очаквания, но след видяното тази вечер вадя голямата кошница. 😉

# 469
Снимиии, завърна сееее Hug

Слънце Hug
Излязоха сто варианта на превод, надявам се да сме го напаснали вярно. Grinning

Наистина обещаващо изглежда, но ще видим всъщност как ще е. Нямам големи очаквания. Пък и Фокс с тези 12 сериала в 7 дни... Този нож дето Ханде го сложи на сторито си, да не играе накрая по тях. Joy Предполагам, че са си уредили 13 епизода поне по договор.

Коко, сега те прочетох, чак да ги мразят, надали. Но и на двамата личният им живот е "скандален". Joy Бурак особено с последната издънка, но ми се струва, че не губи позиции сред фенове си и колегите го уважават, поне така изглежда. 🤔

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:46 от mikipoli

# 470
Мики, Слънце Kissing Heart
Супер сте!

Purple Heart

От трейлъра лъха на самочувствие.. И двамата демонстрират професионално такова... Заявката е дадена, да видим продължението... Ако целувката се случи в първи епизод, ще бъде смело.. Този трейлър само от първи епизод ли да е или да е компилация от заснетите досега?!

# 471
  • София
Започнаха да я промотират и турските жилти сайтове. Радвам се, че нейните приятели я подкрепят. Очаквам най-накрая "онзи", който се пише за нейният любим в момента, да сложи едно палче в знак на подкрепа. Докога ще се дистанцира. Ако не го направи, ще ми затвърди мнението за него.

Цитат
Коко, сега те прочетох, чак да ги мразят, надали. Но и на двамата личният им живот е "скандален". Joy Бурак особено с последната издънка, но ми се струва, че не губи позиции сред фенове си и колегите го уважават, поне така изглежда. 🤔
Поли защо си мисля, че проблемът между Бурак и Нилпери е по-стар. Не се знае с какво точно Нилпери е подразнила Бурак за да се стигне до това негово избухване. Не го оправдавам, не харесвам насилието и пиянските изцепки, но защо ми се струва, че Нилпери просто го е провокирала с нещо. Тя никак не е лесна. Пък и това си е между тях. Съдът ще си каже тежката дума.

# 472
Мики, абе като почнеш да четеш коментарите в соц. медии, доста злобни тролове имат, особено тя. Всичко си обяснявам с думата завист, особено към Ханде 😉 досега ги четох с преводач под публикацията на Бирсен. Все Ханде, Ханде, Ханде. “Ханде и прокурор? Ха-ха-ха “ и тем подобни..
Бурак не оневинявам, въпреки че от клиповете не видях агресия към жена, а спор между мъже. Има за дялкане, перфектни на този свят няма. Слабото в него е, че показва пред света недостатъците си, нещо, което в този бранш не трябва да си позволяваш. Истината е някъде там, само той и останалите замесени си знаят, ние само можем да гадаем.
Отварям скоба, че така като гледам се засили активността ми тук, а повечето се познавате от по-дълго време. За да обобщя емоциите си, тези тримата(Ханде, Керем и Бурак) са ми мноооого, ама много на сърце. Пиша малко повече за Ханде и Бурак просто защото съм доста развълнувана за това, което предстои с тях. Ще ме прощавате, ако бях дълга, но не исках ветеранките да останете с впечатление, че симпатизирам повече на едни Revolving Hearts

# 473
И Бурак е симпатяга

# 474
  • София
Коко, въобще не се притеснявай. Тук в нашата тема няма такова разделение на новобранци и стари. Всеки новодошъл е добре дошъл. Това е свежа кръв в темата. Нови мнения, от необременени съфорумки. Ние старите достатъчно сме писали и вече дори се повтаряме. Давай, пиши си смело това което мислиш.

Защо ми се струва, че целувката е провокирана от нещо. Стори ми се, че Кенан се опитва да се прикрие с нея. Но това тепърва ще разберем.

# 475
Моля ви, пишете каквото си решите и за когото искате. Никой не брои кой колко постове има за Ханде и колко за Керем. Satisfied

Коко и Тина, направо съм готова да ви предам щафетата. Flowers Hibiscus Ще излизам отпуска, няма ме 3 седмици.

Мъри, от трейлъра не става ясно дали сцените са само от първи епизод. Може и да има от другите два добавени, но ме съмнява.

Скрит текст:
Шегувам се и да ходя някъде няма да усетите. Satisfied Почивката не влияе на активността ми.
Съчетавам си ги. Satisfied

# 476
Коко, понеже те е нямало , да си кажа историята и на теб. Аз станах фенка на Ханде точно от сериала им с Бурак. След него продължих да следя какво се случва и с двамата в професионален план. Бурак обаче ме загуби със сериала си "Нашата история" с Хазал Кая, опитах се, наистина се опитах, гледах го с чужди субтитри, български нямаше. Обаче не можа да ме грабне. Ханде и нейната "Черна перла" с Толгахан също. От "Халка" гледах 1 епизод, после разбрах, че са го спрели и реших да не продължавам. Малко ги отписах и двамата актьори, спрях да ги следя, докато 1 ден случайно не ми излезе реклама, че след 2 дни започва нов сериал с Ханде и някой си Керем Бюрсин. Когато отворих биографията на Керем да видя кой аджеба е този симпатичен младеж, се оказа, че съм гледала цели 2 сериала с него, но не го познах на снимката от постера на SCK. Joy  И в двата сериала не ме беше впечатлил чак толкова, че да му запомня името. Grinning След 1ви епизод на SCK си викам : "къде съм спала, че не съм го отразила Керем Бюрсин?" Joy Все едно за първи път го виждах, преоткрих го. Сега в момента и двамата с Ханде са ми най-интересни за следене от гилдията. Решила си бях да погледна новите проекти и на двамата като ще ги следя само ако ми харесат. Бурак малко загуби позиции за мен с изцепките си, но ще опитам да се абстрахирам от това. Наистина го харесвах много преди.

# 477
Поли, ами ето до това се свежда всичко. Колкото и добър да е един актьор, в баналната дума ”химия” е истината. Или я имаш с някого, или я нямаш(естествено има и други фактори-кондиция, емоционално състояние, настроения и т.н.) Именно за това съм в истерия, еми само SCK и Ask Laftan Anlamaz са ме накарали направо да си вляза в екрана при тях!!! Joy
Слънце, дай Боже всекиму такива отпуски!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:38 от Cocodoggo_mom

# 478
От Туитър

Бруталното убийство на Хамди Атилбай в гората обединява пътищата на младата прокурорка Лейля (Ханде Ерчел), която иска да загърби сложното си минало и да установи нов ред, и амбициозния журналист Кенан (Бурак Дениз), който има структурирана и изпълнен със слава живот. Това убийство обаче е не само вест за краха на любовта им, но и за истините, които знаят за живота си.
Без да знаят, че са попаднали във водовъртеж, в който отчаяно ще се желаят един друг сред конфликти на интереси, тези два амбициозни героя пресичат пътища. Кенан веднага е поразен от красивата и решителна прокурорка от пръв поглед. Лейля обаче е подозрителна към Кенан, който заради журналистическите си амбиции пази това, което знае. Лейля, която изпитва необяснимо безпокойство в него, ще разбере много неща, когато срещне непознатия зад очите на Кенан.
Това, което привлича Кенан в убийството, което разтърси страната, е не само неговата новинарска стойност. Неспособен да се държи далеч от прокурора, когото среща в този контекст, Кенан прави усилия да се сближи още повече с Лейля. Лейля се чувства по същия начин, но много причини, включително фактът, че бащата на Кенан е главният прокурор Туран, я карат да се държи на разстояние от Кенан. Въпреки това Лейла твърде бавно не може да устои да бъде привлечена от мъжа, на когото всички се възхищават.

Продукция: TIMS&B Productions
Продуцент: TİMUR SAVCI & BURAK SAĞYAŞAR
Сценарий: Ethem Özışık
Режисьор: Neslihan Yeşilyurt
Сюжет: Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral, Seçil Çömlekçi

# 479
  • София
Толкова се радвам за Ханде. Това очаквам от нея. Да се захваща за работа, да докаже на антитата, че е добра актриса и може да играе различни роли, а не само ромком. Да им затвори устите. Макар че съм убедена, че ще извадят от 9 кладенеца вода за да ни убеждават, че видите ли не става. С това начало тя ни дава заявка за силна конкуренция тази есен. Другите да му мислят.

Едно много смислено и аргументирано мнение.

Общи условия

Активация на акаунт