💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 185
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Линде, аз пък съм обратно. Какво има да доказва на антитата? Satisfied Те ли ги поддържат с Керем или такива като нас? Да доказват на нас, че с право сме ги харесали и тема им въртим. Satisfied

Ханде и Бурак са публикували трейлъра в профилите си. Много колеги са ги поздравили, но утре ще ги носим нещата. Миси има утре да се вихри. Satisfied

https://www.instagram.com/p/CwS1wWfNYqP/
https://www.instagram.com/p/CwS2PCZs9Z-/

Лека нощ! Nature Sparkler

# 481
  • София
Слънчице, ние отдавна сме си ги харесали и като ревностни техни родители можем, както да ги критикуваме, така и да ги браним от зложелателите. Но ние дори и да ги критикуваме, го правим точно защото ги обичаме много и ни боли, когато виждаме че грешат. Докато антите го правят от злоба. Затова искам сега Бамби да изиграе една много силна роля. Усещам, че тази есен ще им покаже, какво може.
Иначе че темата им въртим, това е ясно. За една година и половина цели 22 "епизода" им спретнахме. Нека някои други да се похвалят с такова постижение.

Ето това са две професионално изиграни целувки. Така го правят професионалистите.  

# 482
"Въпрос на вкус казало кучето и ..."
Коко, съгласна съм, че химията играе огромна роля , но все пак всичко зависи и от очите на гледащия. Различни очи - различно виждат. Мен също точно тези два сериала ме развълнуваха много, но разбирам и хората, на които не са им харесали. Избор голям има, на който каквото му е интересно да гледа.

Готино клипче са пуснали с Керем и Хафса, някаква игра пак от типа "кое предпочиташ?". Няма превод още, сигурно утре ще излезе и ще го кача.

Бл@гуна, къде се изгуби? Cry

# 483
Сладури

Изгледах трейлъра . Много ми хареса. Ханде и Бурак много си отиват в този проект. Изглежда ще бъде интересен.
Керем ще има сериозна конкуренция с новия проект на Ханде. Така мисля.

# 484
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 485
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Преди време, повлияна от споделеното за филма „Любовта не разбира от думи“ се опитах да го гледам. Не се получи, не ме грабна. Сега предстои новият съвместен проект. Радвам се на ентусиазма от трейлъра на "Друг човек". Добре е направен. Аз, по всяка вероятност, няма да гледам филма. Не ми харесва Бурак като излъчване. Бих го преглътнала, но да е главен герой и непрекъснато да го гледам?! В началото ще се задоволя да ви чета и да гледам снимки и клипчета, после пак ще преценя. Така си мисля сега, пък после ще видим.  Thinking

Лек ден ви желая! Smiley

# 486
Здравейте, 🌞

Дадох своя принос за "Ако обичаш силно" в Туитър, ако ме пусне след 6 часа пак ( дано има някаква полза, а не си губим времето).
Хубав ден на всички!

# 487
# 488
Знаете ли кога ще пуснат плаката?

# 489
Когато числата говорят .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Sparkling Heart

# 490
Здравейте Animal Bee

Споделяне и от Али Билгин - Пабло , бившият вече режисьор на "Ако обичаш силно", споделено от нашата режисьорка Неслихан. Подкрепят се колегите.Blush

# 491
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, не съм видяла информация за постер. При всички случаи трябва да е скоро, ако не тази седмица, то другата.

Нося скрийншотове под публикациите на Ханде и Бурак.

Все позитивни отзиви. Тук-там има някои хейтъри, но закъде без тях. Satisfied

# 492

Това какво ще рече? Че само, където туитвахме досега...
И защо продукцията ни прецаква така?

# 493
Пуснаха хаштага за епизода тази вечер: #AşkNadir ( Любовта е рядкост)

Инфо:
Атеш е № 1 Nature Fire

П.С.
Тина, по принцип такава е практиката. Страницата на сериала пуска хаштаг и тогава се започва с туитването. Досега беше нещо "нерегламентирано". Всеки епизод е с отделен хаштаг, който се пуска в деня на излъчване, няколко часа преди началото на сериала.

# 494
Тина, хубаво се туитва, но се е започнало от полунощ и ще продължи до края на деня. 24 часа за 500 хиляди? Няма обявен хаштаг, това е хубава самоинициатива на феновете. Когато един сериал е интересен и събере публика, тези туитове стават за час-два-три, без напъване. Личи си, че се стараят и туитват, за да не спрат сериала. Надявам се, че числата влияят на Канал Д. Повече биха повлияли рекламодателите и продажбите навън, ако са в договорка с продуцентите. Moneybag

Ново от Ханде

Резултатите

Общи условия

Активация на акаунт