💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 161
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Не знам дали е истина, но тези дни имаше постове в Туитър, че е изтекъл на 15 август и към момента не е подновен.
Не пиша в темата , но редовно Ви чета. Имам въпрос към  Вас момичета.Любопитно ми е до кога е договора на Ханде с Nocturne. Направи ми впечатление , че е един от спонсора на филма на Керем ?

Днес в Twitter някой беше написал, че Ханде е изтрила от IG профила си "Nocturne", и наистина го няма. Преминава към следващия договор за марката “Laverne”!
Хубава вечер! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 20:53 от didi54

# 616
Благодаря на всички за пожеланията. Kissing Heart
Скрит текст:
Много ми се иска да споделя снимки на децата, знаете , че преди го правех, но напоследък доста лоши неща се случиха и аз като Гамзе и Джанер реших да не ги показвам децата и в своя личен профил дори.

m@_ri, радвам се , че се включи. Не се притеснявай да пишеш в темата, вярно, че сме малко като секта и вече всички си се знаем, но винаги се радваме на включвания от нови хора. Hug
По въпроса - феновете забелязаха, че Ханде е изтрила папката на Nocturne от инстаграма си, затова предполагат , че  договорните им отношения са приключили. Рекламните снимки в профила й обаче все още стоят. Предполагам, че скоро и тях ще изтрие. Не виждам какво общо има това със сериала на Керем? Nocturne имат право да работят с когото преценят, не знам дали са спонсор на сериала, но техни дрехи участват в стайлинга на актьорите, а това си е реклама.

Благуна, не знам изобщо как можа да си помислиш, че само ти ще гледаш "Друг човек". Аз също ще гледам първите поне 3 серии, ако ми хареса, ще продължа. Толкова време чакам Ханде на екран, естествено, че ще му дам шанс и  й желая успех. Flowers Four Leaf Clover

# 617
m@_ri, хайде по-честичко ако обичаш се разписвай. Flowers Hibiscus

Благи, наистина бяха 32 сериала. Не пазя скрийншота от Дизилах, но всеки ден имаше по минимум 4 сериала. В някои дни бяха повече.

Вчера в Туитър видях, че от средата на септември ще се излъчват 21 сериала като ще се пускат и още. Нищо чудно да минат 30. Ще те информирам за статистиката. Satisfied

Миналата година помня, че четох някаква клюкарска статия, че Ханде е предподписала с Nocturne за още една година. Не ги е отследвала, не си е трила снимки, само е махнала "акцента на историята" (ако така се води) за Nocturne. Наскоро си мислех, дали ще продължат сътрудничеството си, защото тече вече трета година. Мисля, че марката повиши стойността си покрай Ханде, повиши качеството и цените. Излезе на междуродния пазар, отвори магазини в Дубай и Прищина доколкото си спомням. Имаха чудесно сътрудничество, симбиоза беше тяхното, но си мисля, че Ханде вече има нужда от нещо ново. Много хубави снимки, рекламите ми идваха леко еднотипни. Сякаш тази с автобуса ми е най-запомняща се.
Както не ми се гледаше вече Керем с Lipton, така е и при Ханде с Nocturne. Време им е за нови рекламни начиния. Satisfied Не виждам какво повече биха могли да си дадат един на друг.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 21:00 от midnight__sun

# 618
Като си говорим за отследване, .. и Керем махна Lipton от Тик ток профила си. Време е за нещо ново Simple Smile

Фенско творчество:

Purple Heart

# 619
Благодаря Ви за информацията. Много сте отзивчиви  и мили .  Аз също ще гледам  филма с Ханде и Бурак . Сценарият ( от информацията, която се споделя в социалните мрежи ) ме заинтригува. Трейлърът е много
впечатляващ. Бъдете здрави.

# 620
  • София
Паралели...Sunglasses

Мики, Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 23:32 от Dilemi

# 621
Като гледам, доста хора ще гледат предстоящия сериал... Не е хубаво да сме предубедени, но пък аз няколко пъти се насилвах да гледам "Любовта..", но не успях... Не ми допадна Бурак  с неговата странно полюшваща се походка и, лично за мен, неопределено излъчване... Нали знаете, има хора, които не харесваш, но не можеш да определиш защо... Та и аз така. Всъщност трейлърът беше силен, бяха подбрали подходящи моменти да заинтригуват. Ако сценарият е интересен, последователен, завладяващ, сигурно ще го поглеждам.. Още повече, че съм фен на криминалните романи... Надявам се да са добри сценаристите, та въпреки всички условности, да има какво хубаво да кажем и за играта на Бурак, а не само да коментираме личността му....

# 622
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

# 623
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Прекарваме живота си в очакване нещо да се случи... и единственото нещо, което се случва е, че ние не разбираме стойността на моментите, докато не се превърнат в спомени. Така че правете това, което искате, преди да се е превърнало в това, което бихте искали да сте направили. "/от мрежата/

Лек ден ви желая! Satisfied

PS: Sunglasses

ÖzgünAkaçça и LaraAslan чрез Instagram Story
https://twitter.com/i/status/1695553838852251785
https://twitter.com/i/status/1695511060357275924

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 09:18 от Dilemi

# 624
Добро утро!
Усмихнат ден ви пожелавам.

Мелиса с колегата Халил Ибрахим(Яман от Наследство),  които се готвят за новия общ проект помежду им .

Мая

Ситаре

# 625
  • София
8 - ми епизод на YCS:

Самата тя без подкрепа, все още съмняваща се в Атеш и не вярваща, че той наистина ще се погрижи най-вече за Айдос и Берит,  Илгаз яростно и смело защитава постигнатото крехко спокойствие на по-малките си брат и сестра. Предпочита Атеш да се махне, докато те не са се привързали още повече към него и към Лейля.

Сцената много добре пресъздадена от Лара Аслан и Керем.
Nature Zap

Илгаз: Какво правиш?
Лейля: Нещо случило ли се е?

Илгаз: Никой не говори на теб!
Атеш: Лейля, ще ни оставиш ли?

Илтер: Г-це Лейля, нека поговорят.
Лейля: Разбира се, разбира се.

Атеш: Илтер, ти също, ако обичаш.
Илтер: Да, разбрано.

Атеш: Какво става?
Илгаз: Заради теб сме опозорени! Опозорени сме в социалните медии! Разбираш ли това? Ти ни опетни!

Атеш: Нека не говорим за срам. Иначе, аз ще ти припомня как прибрахме теб и твоят приятел от полицията.
Илгаз: Прави каквото искаш, не ми пука! Но не можеш да ни отнемеш всичко!

Атеш: Какво имаш пред вид?
Илгаз: Ти се опитваш да си създадаш нов живот тук, без нас. Но Айдос и Берит се привързаха към нея! Лейля е бавачка! Тя не е приятелката на Атеш! Какво ще се случи, когато скъсате? Какво планираш да правиш? А?! Ще ти стане скучно и ще я напуснеш! И какво ще стане след това? Берит отново ще спре да говори! Не може да ни отнемаш всичко!

Атеш: Илгаз, няма да ви оставя. И Лейля няма да напусне, може да бъдеш спокойна.

Илгаз: Аз мисля, че е по-добре за теб да си тръгнеш!
Атеш: Аз ще реша това.

Илгаз: Ти не можеш сам да вземаш решения, които ще повлияят на живота ни!
Атеш: Това, за което говорим, е личният ми живот. Не можеш да се месиш. Окей? Ти си права, разбирам те. Но Лейля се привърза към всички вас. Следователно, тя няма да ви разстрои. Нито аз, нито тя.

Илгаз: Ще видим. Ще видим. Между другото! Ако разстроиш брат ми и сестра ми, ще си имаш работа с мен, Атеш Арджалъ! Ясно ли е?

Атеш: Добре.
Илгаз: Наистина ще се сблъскаме!

Sunglasses

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 14:22 от Dilemi

# 626
"Първият епизод на #BamkazanBiri (Друг човек) с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз е готов.."

Purple Heart

# 627
Здравейте Animal Bee

Дилеми Hug , как правилно предположих още на живото гледане , че Ългаз е притеснена от връзката на Атеш и Лейля заради децата. Не иска да загубят Лейля, а това неизбежно ще стане, ако с Атеш се разделят , което също неизбежно ще стане скоро , ако съдят по биографията на Атеш.Grinning Ългаз е хем дете,което се кара с брат си постоянно за пълни глупости,  хем е поела и ролята на майка им в тяхното малко семейство и ги защитава, иска да ги предпази. Все още не е разбрала дали може да вярва на Атеш , дали ще остане, дали утре няма да си тръгне. И е права да се съмнява в него. От първи епизод тя реагира най-рационално от всички към случващото се.

Днес най-накрая ми остана време да гледам епизода.
Резюме на 8ми епизод до 40та минута.
Скрит текст:
Якуп се обяснява пред Атеш защо са арестували Онур: Винаги иска да спаси другите. Стана бой , искаше да спаси своя приятел , но го хванаха.
Атеш: Ако е невинен да се обадя на адвоката и да отидем в участъка.
Измамниците отказват, вече наели адвокат.

Атеш: А какво правеше Онур там? Защо викаше Лейля? Знаете ли?
Мерием: Отиде при Баръш и е видял Лейля..
Лейля: Сигурно се е паникьосал , когато е видял полицията.

Ългаз и Атеш - Дилеми качи сцената Hug

Лейля обвинява Ягуп, че той е предал Онур на полицията. Якуп си призна. Мерием и Баръш искат да напуснат тогава, Якуп ги шантажира, че има информация и за тях и едно обаждане било достатъчно. Лейля се отказва да мами Атеш, казва репликите от фрагмана, че е влюбена, но сякаш и тя самата се изненада от думите си.

Айдос показва на Атеш стаята, която му приготвиха с Берит. Като за първа вечер нямало да го оставят сам, ще спят при него децата. Атеш се съгласява.

Якуп казва, че Онур щял да излезе след няколко месеца, той щял да се грижи за семейството му, да не преувеличавали толкова. Отново споменава, че Мерием има дете. 🤔 Искат да си ходят, но заради Фюсун решават да останат в къщата, но няма да мамят повече, остават , докато решат какво да правят по-нататък. След  това всеки да си следва пътя. Якуп не е доволен.

На другия ден рано-рано сутринта Фюсун пак звъни на Лейля да я притиска, че нямала време. Лейля я нарича "сестра на дявола" 😆

Атеш е спал успешно в новата стая. Лейля ги събужда с Берит.
Берит: Казах ти, че те обича. 😏

На закуска:
Берит: Айдос , знаеш ли, че Атеш и Лейля са гаджета?
Айдос: Ако зависеше от мен и аз щях да съм с Лейля. Загубих заради възрастта си. 😆 Но тя е и моя. Лейля ми е по-голяма сестра сега, нали? (Много е мъдър малкият не направи никаква драма)

Баръш и Ългаз
Ългаз: Лейля дойде в семейството ни след загубата на родителите ни. Децата не могат да я загубят. Разбираш ли?
Баръш: Разбирам. Всички имаме хора, които не искаме да загубим.

Умут говори с Фюсун дали новата връзка на Атеш няма да попречи на плановете им:
Фюсун: За съжаление всички освен нас ще страдат. Това зависи от мен.

Илтер ще наема нов човек за охрана. Якуп му помага.

Всички в офиса говорят за Атеш и Лейля.
Биге: Това е типично за Атеш, ще се отегчи след 2 месеца и ще избяга.
Умут: Наистина ли го мислиш или се надяваш?
Биге: Мисля така, защото познавам брат ти. И Фюсун също го познава. Със сигурност има нещо зад това мълчание. (Вероятно са очаквали Фюсун да вдигне олелия до небето при новината)
Умут: Мисля, че си права, замисля нещо.
Биге: Добре. Чудесно.

Лейля звъни на мед. сестра да пита за г-н Салих, няма развитие, още не говори, сестрата да я информирала , ако има промяна.

Нов смс от Фюсун: Лейля, изостави ме. Разстройвам се.

Лейля иска да види Онур, моли Мерием да я покрие за малко.
Мерием: Принцесата се събуди и най-накрая си спомни за Онур! Може би , ако си беше спомнила по-рано, нямаше сега да го посещаваш в затвора. Не те обвинявам, ядосана съм ти. Очаквах всичко от Якуп, но от теб? Наистина ме изненада много. Ако отново ме излъжеш, кълна се, че няма да ти простя. (Става въпрос затова, че Лейля не е споделила с Мерием, че Якуп я е шантажирал и има доказателства за измамите им )

Мерием вижда опашката от кандидати за охрана:
- Сигурни ли сте, че искате да работите тук? Последният път откриха един от охраната в безсъзнание. А този , който работи преди беше задържан от полицията. В тази къща се случват странни неща. Вие имате деца, семейства..

Атеш в офиса:
- Приятели, разбирам ви. Всички много обичат да клюкарят, но истината е, че на мен не ми харесва. Изобщо! Да, Лейля е моята любима. Но тази ситуация не засяга нито вас, нито фирмата, нито никого. Ако искаме да работим , ще работим тук, в офисите или на друго място. Но , ако казвате :"Не, искам да клюкаря.", вратата е там. Може да си вземете нещата и да продължите с клюките навън. Разбрахме ли се? Чудесно. Благодаря.

Биге: Виж за какво говорим на работа.
Умут: Невероятно. Значи това не е временно увлечение.
Фюсун: Ще почакаме и ще видим.
Умут: Ще почакаме. Ще наблюдаваме с вълнение. 😂

Онур и Лейля в затвора.
Онур:  Направи своя избор. (Атеш) Защо дойде? Ще постоя няколко месеца и ще изляза, не е страшно. Всичко е по вина на Якуп, заложи ми капан. Мислех, че полицията те е задържала. Затова дойдох.
- Дойде, за да ме спасиш? По-добре щеше да е да предаде мен, а не теб. Аз не си струвам.
- Ти струваш всичко. Не съжалявам. Надявам се и ти да не съжаляваш.
- Ако зависеше от мен, щях ли да се влюбя? Вреди на всички и най-вече на мен. Много пъти мислех да приключа играта, но се влюбих. Извинявай.
- Не се извинявай. Разбирам те добре.

Атеш и Биге в офиса.
Атеш: Кажи каквото ще казваш. Не го пази в себе си.
- Личният ти живот не ме интересува, Атеш. Приятели сме от години. И научавам важни неща за личния ти живот заедно с журналистите. Ние сме приятели. Мислиш ли, че има някакво противоречие тук?
- Така трябваше да бъде.
- Защо не ми каза, че си във връзка, когато ме отхвърли у дома. Продължих да настоявам. На глупачка станах. Отиде и избра бавачка за децата.
- Името й е Лейля.
- Лейля - Мейля все едно.
- Не разбирам. Очакваш приятелство от мен, но не  показваш никакво уважение нито към мен, нито към жената на живота ми.
- Кой те е молил за неискрено приятелство? Не ми ли казваш винаги: "Биге, да си останем приятели. Биге, искам да те имам като приятелка в живота си."
- Не ми ли каза "да продължим" в отговор. Ако не можем да продължим приятелството, кажи ми го ясно. Мисля, че не трябва да продължаваме изобщо. Няма нужда. Каквото и да е, приключваме го. Наистина не искам да се карам повече с теб.
- Идваш в живота ми след толкова години. Знаеш какво чувствам към теб. Даваш ми надежда. Идвам от Париж. След това разрушаваш всичко. Как си винаги прав? Не разбирам. Чувствам се използвана. Вредиш ми, Атеш. Наистина.
- Добре. (И ето я сцената с чупенето на телефона от фрагмана, заради спора с Биге е )
Фюсун: Разрушителният Атеш. Любимият ми.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 14:09 от mikipoli

# 628
Ех,дочетох Ви
Много сте бързи.....
Само две думи ми направиха впечатление от всичко написано /не ми се сърдете/ и това са:
" отчаяно ще се желаят един друг "Blue Heart
Задължително ще се гледа!:smiles:

# 629
Здравейте! Flowers Hibiscus

Oğulcan Arman Uslu се появява пред публиката в ролята на Онур в популярния сериал на Kanal D "Ya Çok Seversen". В момента актьорът се готви да участва на филмовия фестивал във Венеция с новия си филм “Tereddüt Çizgisi”. Разговаряхме с Услу за вълнението му както от сериала, така и от филма.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/ya-cok-seversenin … in-abisi-42319822

Играете роля в популярния телевизионен сериал на Kanal D "Ya Çok Seversen". Как се почувствахте, когато за първи път прочетохте сценарият на сериала?

Прочетох добра първа глава. Има две „семейства“ в центъра на основната история. Една от тях е банда за измамници. Чувствах, че може да е забавно. Защото ако имате такава банда има и възможността за възникване на много странни истории, които не можете да предвидите къде ще доведе краят им. В допълнение, фактът, че членовете на бандата са почти „семейство“, поставя връзката между членовете на по-дълбоко място. Има причина да правят измамата. Това са хората, които са натиснати тук в живота си. Може да се нарече партньорство на съдбата. Освен това е поставен вътре и забавен елемент. Това, което героите всъщност правят, е да правят пари, като се преструват на някой друг. Те са нещо като актьори. Има много материал и реших, че ще бъде забавно да се справя с персонажа като актьор.

Вие давате живот на характера на Онур. Как бихте го описали?

Онур е братът на бандата. Характер, който изглежда по-предпазлив и защитен към живота. Някой, който трябваше да свърши тази работа. Той пое отговорност за майка си и братята и сестрите си. Той прави това за тях. Чувства същата отговорност към членовете на бандата с течение на времето и стана охраната на екипа. Интелигентен, находчив и съвестен. Има структура, която не обича да поема рискове, въвежда ред и се грижи за всички. Когато става въпрос за близките му, той се превръща в човек, който поема всички рискове за тях и нарушава реда. Това е като два края. Гневът му излиза наяве, когато изгуби баланса си в живота. Това може да е най-голямата пречка. Той е ясен в комуникацията. Той може да се изразява добре при всякакви обстоятелства, но ситуацията е различна по отношение на сърдечните въпроси. В това отношение Онур е от тези, които говорят по това, което правят, а не по това, което говорят. Да видим какво ще направи. Ще видим изненади около Онур.

„Ами обичаш силно“ привлича голямо внимание в чужбина, както и в Турция. Как ви се струва този интерес? Какво ви кара да видите положителните реакции на зрителите към драмата в социалните мрежи?

Разбира се, това са много мотивиращи неща. Надявам се да стане още по-добре. „ Ако обичаш силно “ има своя публика. Чуждестранните реакции показват това особено. Той има много високо взаимодействие в социалните медии. Благодарим на нашите зрители за проявения интерес.

Ако проявявате интерес в линка по-горе има подробности за участието му на филмовия фестивал във Венеция.

Общи условия

Активация на акаунт