💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 160
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мики, Flowers Hibiscus

8 - ми епизод на YCS:Sunglasses

Обикновено бандата е  група, често съставена от близки приятели или роднини, с ясен водач и вътрешна организация, която се занимава с измами и други незаконни и наказуеми от закона дейности. В групата на Якуп не е много ясно дали и какви са връзките между членовете й, само е ясно кой е водачът, главатарят на бандата, който командва действията на всички. И когато властта и водачеството му са застрашени, Якуп без колебание предава един от "своите". Който се е осмелил да оспорва решенията му и да вдигне ръка срещу него. За сплашване, за назидание, за урок на другите.
Мерием и Баръш въобще май не са се замисляли до сега, че вършат престъпления, че Якуп ги "държи" здраво в ръцете си и никак няма да е лесно да се "откопчат" и разграничат от него и участието си в измамите и кражбите /Баръш помогна на Якуп да открадне и продаде роклята от колекцията на Джулиде/. И въобще не ми идва на ум вариант, при който ще бъде по някакъв начин оневинена Лейля, омаловажено участието в дейността на групата. Да му мислят сценаристите!
Smirk

Лейля: Какво направи с Онур? Ти го предаде, нали? Ти ли предаде Онур на полицията?
Мерием: Какво?

Якуп: Да, аз. И какво? Какво? Исках да разберете кой е Якуп!
Мерием: Братко, да не си полудял? В какво е виновен той? Как можа да го направиш?
Баръш: Какво си направил, братко?

Якуп: Той направи всичко, заслужаваше го! Нека плаща.
Мерием: Какъв нахалник! Добре, аз повече не съм замесена в това!
Баръш: Аз също.

Якуп: Просто така? Напускате работата си?
Мерием и Баръш: Да!

Якуп: Не напускате нищо. Аз имам информация! Ако искам, всичките ще ви предам! Достатъчно е едно позвъняване. И ще се отзовете до Онур. Заклевам се, ще ви издам при най-малката грешка! И няма да съжалявам за вас!

Мерием: Той какво говори?
Баръш: Нищо не можеш да направиш, братко.

Якуп: Не мога ли?
Мерием: Каква информация? За какво говори той?

Лейля: Той казва истината. За съжаление, той е събрал информация за всички наши престъпления.
Мерием: И ти знаеше ли?

Лейля: Да, но...
Мерием: Какво „но“? Отговори! Ти знаеше и не си ни казала, Лейля?
Лейля: Как да кажа, Мерием? Мълчах, за да не завършим като Онур. Якуп ме заплаши!

Якуп: Тя говори истината. Можех да ви издам и сега да бъдете до Онур.
Мерием: Нека Господ да те накаже, братко.
Якуп: Не бъди неблагодарна! Аз ви дадох прехрана. Аз ви дадох, Якуп! Без мен ще гладувате.  

Като затворихме темата, кажи ми, Лейля. Ние стигнахме до точка 6 от плана. Как е положението? Кажи ми.

Лейля: Затворена?
Якуп: Да.
Лейля: Затворена? Така ли?
Якуп: Така.

Лейля: Не сме затворили тази тема, окей? Няма да ти простя, че направи това на Онур! Край! Няма да мамим Атеш Арджалъ!

Якуп: Тогава защо стана негова приятелка?
Лейля: Защото го обичам!

Лейля заявява, че приключва с плана, Якуп я обвинява, че е нарушила най-важното правило и я пита, как ще плати за проваления план. Мерием подкрепя решението на Лейля, за Баръш без Лейля няма план, Якуп не е съгласен.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 17:32 от Dilemi

# 631
Мики, Дилеми,

Излязоха седмичните класации на MevcutBilgi Simple Smile Sunglasses
Най-популярните двойки за седмицата (20-26 август)
Скрит текст:

Най-обсъжданите актриси за седмицата (20-26 август)

Най-обсъжданите актьори за седмицата (20-26 август)

Най-обсъжданите продукции за седмицата (20-26 август)

Хектор е на сета днес:

Скрит текст:
Керем с фенка

# 632
Здравейте,
Дами, сърдечно благодаря! Попълвам си пропуските 😀

И един сладур

# 633
Резюме от 40та минута до 1ч и 40минути.

Скрит текст:
Лейля звъни на Атеш по телефона:
- Атеш , много те обичам, но се притеснявам , че нещо може да се случи. Много съм щастлива, все едно съм в приказка и един ден ще се събудя.
- Не се страхувай, нищо няма да стане, аз винаги ще съм тук.

Децата събират вещи , които да изпратят на сираци. Берит е дала всичките си играчки.

Берит: Какво да направя, Лейля, те нямат родители. Ние също нямаме, но Атеш ще ни купи.
Ългаз: Лейля, донеси и ти някои стари неща. Атеш ще ти купи нови. Ти си новото му увлечение. Ще купи , ще купи. Хайде , донеси и направи едно добро дело. (Лейля се разстрои и излезе, Ългаз я последва) Мисля, че прекалих малко.
- Не знам защо си толкова жестока с мен, но обичам много теб, брат ти и сестра ти. Ти си добра кака. Имаш много тревоги на плещите си. Разбирам, но колкото и да опитвам да си сближа с теб, не ме допускаш. Не знам как да се отнасям с теб.
- Когато дойде за първи път тук, беше бавачка. Сега си любима на Атеш. И ние не знаем как да се сближим с теб, как да се държим с теб.
- Да, обичам много Атеш, но обичам и теб.
Въпреки промяната на отношенията ни с Атеш, моето отношение към теб не се е променило. И няма да се промени. Разбери го. Не се дръж така, моля те.
- Айдос трябва да събере още някои неща. Отивам при него.

Фюсун праща смс на Лейля: Виж, селско яйце, не ме изнервяй. Не съм ти гадже, което можеш да дразниш, аз съм ти шефка. Донеси ми нещо против Атеш, което може да ми помогне или ще се изправиш пред моята лоша страна, която още не си видяла.
Лейля отговаря: Не се притеснявайте, опитвам се.

Откраднаха чантата на Лейля. (Мислех, че ще има по-голям замисъл в тази кражба, че ще е умишлено изпратен човек от някого, но не...просто уличен крадец. Не виждам смисъл от сцената, явно просто са искали да покажат уменията на Хафса по карате. 😂)
Лейля: Ти може да си супер женкар, но аз съм супержена/супергерой, виж как си взех чантата. 😆

Лейля и Атеш изпускат корабчето за Принцовите острови. Атеш си рови телефона, явно търси частна яхта.

Якуп отива при Фюсун. Взел решение да работи за нея. Можел да намери фалшиви доказателства за пред съда, всичко можел да направи, каквото пожелае. Фюсун иска да наблюдава Лейля, ако забележи , че Лейля не й се подчинява, да я информира.

Лейля и Атеш имитират сцената от Титаник на яхтата. 😆
Лейля не можела да кара колело, Атеш ще я учи.

Мерт, Айдос и Мерием носят събраните вещи в сиропиталището. Айдос си намери нова любима - момиченце от сиропиталището.

Атеш и Лейля:
- Това е хълмът на влюбените. Ако двама вървят заедно по този път ще бъдат щастливи завинаги и всичките им желания ще се сбъднат.
- Защо вървим? Ние нямаме нужда от това. Вече вървяла ли си този път с някого? 😆
- Не съм. Наслаждавай се. Докато вървим няма да говорим, това е необходимо, за да си пожелаем нещо.

Следва тази сцена:
https://m.ok.ru/video/6674937088523?__dp=y

Фюсун праща нов смс на Лейля: Как върви? Атеш каза ли, че ще прати децата в чужбина? Разкажи ми.

Атеш се дразни, че Лейля е постоянно на телефона:
- Ти от токсичните мъже, които ровят в телефоните на приятелките си, ли си ? Защото трябва да знам, ако си.
- Токсичен? Не. Бъркаш ме с някого.
(Bambaska biri казват 😂) Приличам ли на пещерняк?
- Не знам , предпочиташ глемпинг. 😆

Следва тази сцена:
https://m.ok.ru/video/6674939775499

Баръш намери в колата на Фюсун отрязъка от скиците, където е изписано името на майката на Атеш и датата на рисунката.

Ългаз и Берит решиха да готвят любимите храни на майка си, направили са кухнята кочина. 😆 Храната е ужасна, ще поръчват пица.

Айдос: Батко Атеш, вече не съм влюбен в Лейля. Може да се успокоиш.
- Благодаря, Айдос.
- Чакай малко, нарече ме Айдос , а не "средния". Изглежда, че и ти също започваш да ме виждаш като брат, нали?
- Може би. (Айдос прегръща Атеш 🥰) Ще бъда честен с теб. В началото ме беше страх, че ще застанеш между мен и Лейля.
- Когато порасна малко много ще ревнуваш от мен. Както ти каза, ще опитам да разбера чувствата си. Мисля, че съм влюбен в друг човек. Затова съм супер женкар като теб. 😂

Нов смс от Фюсун към Лейля: Къде си ? Защо не отговаряш на обажданията ми? Шегуваш ли се с мен? Обади ми се възможно най-скоро. В противен случай ще те изпратя в твоето село, ще видиш.

Лейля изрови от боклука заявлението на Атеш за изпращане на децата в интернат. "Знам как ще се справя с теб , Фюсун Арджалъ."

Берит е цялата в пъпки. Атеш и Лейля ще я водят в болницата. Якуп звъни на Фюсун да й каже, че детето го водят в болница:
Фюсун: Да не ме видя в съня си.
Якуп: Не, слава богу, отдавна не съм имал кошмари. 😂

Берит се оказа алергична към гъби.
Фюсун идва в болницата. Атеш и Лейля се чудят кой й е казал.
Атеш: Алергична е към гъби. Губиш си времето , проблемът е решен.
- Мисля, че проблемът е твой.
- Да, защото сега си много близо до мен. 😆 Ще разбера как си дошла. Кой ти е казал, много ми е интересно.
Берит: Не съм казала аз. 😂

Ългаз е ядосана, че не са й казали за Берит. Фюсун идва и в къщата да досажда. Лейля избяга в кухнята.
Атеш: От Фюсун ли бягаш?
- Личи ли си?
- Малко. Съжалявам, защото ще те оставя с нея сега. Трябва да отида във фирмата.
- Отивай. Бягай. Спаси се. 😂

Лейля се разписва на заявлението вместо Атеш: "С кого си мислиш, че си играеш , Фюсун. Използвай този фалшив документ и да видим какви проблеми ще си докараш. Тя си го заслужава."

Лейля дава документа на Атеш, но моли Фюсун да не искала нищо друго от нея. Фюсун й напомня, че тя ги решава тези работи, тя е шефът. Да не казвала нищо на Атеш, ако не иска тя и приятелите й да отидат в затвора.

Фюсун казва на Ългаз, че Атеш планира след делото да ги прати в интернат в чужбина. Да не се притеснява, тя щяла да се погрижи, нямала да остави Атеш да направи такова нещо.

Лейля пита Якуп дали той е казал на Фюсун , че карат Берит в болница. Той признава.

Ългаз е ядосана заради лъжата на Фюсун, ако било така , тя сама щяла да си тръгне. Вече кандидатствала за университети (в чужбина), но си променила решението, за да е близо до брат си и сестра си.
- Явно съм сгрешила. Тръгвам си. (Показват някакъв документ на телефона, явно се записа в университет някъде )

# 634
  • София
8 - ми епизод на YCS: Sunglasses

Децата, останали без родители, харесали и заобичали почти веднага по-големият си брат Атеш,  инстиктивно усещат причините за неговото притеснение и нежелание да живее в къщата. Опитаха се да подпалят палатката, не се получи, сега с мисъл, внимание и грижа за него му подготвиха стая и са готови да стоят в стаята му с него, за да не се чувства сам. Разбира се, инстиктивно мислят  и за себе си, защото видяха в Атеш упора, спокойствие, сигурност, забавления и разбира се, много обич!
Така с вглеждане в другия, с внимание и любов лека-полека ще се изградят неразрушимите връзки между децата и Атеш.
Nature Zap

Айдос: Братко Атеш.
Атеш: Да?
Айдос: Чакаме те.
Атеш: Мен?

Айдос: Да, искаме да те изненадаме.
Атеш: Каква изненада?

Айдос: Да тръгваме. Те ще ти покажа. Подготвихме за теб тази стая. Трябваше да е изненада.
Атеш: Каква стая?

Айдос: Тази. Само че Берит спи, така че тихо.
Атеш: Берит е заспала?

Айдос: Да. Добре, как е?
Атеш: Хубаво е.

Айдос: Моля те, стой тук с нас. Виждаш, Берит също много се постара.
Атеш: Добре тогава...

Айдос: Не се притеснявай, това е първата ти нощ и ние , разбира се, няма да те оставим сам.

Атеш: Добре, ще остана.

# 635
Резюме на последните 40 минути. Имам вътре и един въпрос. Сложила съм го в дебел шрифт, моля , който е гледал епизода вече , да ми отговори. Blush

Скрит текст:
Атеш иска да разбере кой е изпратил открадната рокля на майка му. Нямало информация все още.

Ългаз отива в офиса на Атеш ядосана:
- Преди да ме изгониш аз сама ще си отида. Само подпиши. Ще ни отпратиш след делото. Все още си играеш на голям брат.
- Ългаз , не знам кой какво ти е казал, но нещата не са такива, каквито ги мислиш.
- Не били така нещата. Как може дори да ти хрумне такова нещо?
- Да, планирах го, но си промених мнението, няма да има такова нещо. В началото беше много трудно за мен. Беше трудно за всички, но си промених мнението, няма да го направя. Няма да ви оставя. (Къса документа й за университета в чужбина)

Айдос снима филм - "Какво мислиш, че е любовта?"

Илтер:  Любовта е мистерия, г-н Айдос.

Мерием: Любовта е, когато не те интересува нищо. Когато светът гори , а ти не искаш дори вода да донесеш. Това е любовта. Любовта е когато си способен да предадеш своите заради твоето лично щастие.

Мерт: Мисля, че любовта е като море в теб. Чувстваш, че се задушаваш от чувства. Но ако тя също те обича, нищо не може да спре влюбените. И дори водата ще прегърне влюбените.

Якуп: Любовта е пари. Парите са щастие. Ако нямаш пари си просяк. А когато си беден си нещастен. Затова можеш да бъдеш щастливо влюбен с пари. Можеш да направиш щастлив другия човек, разбираш ли? Най-голямата любов са парите.

Обаждат се на Атеш. Получили са позволение да погледнат камерите от куриерския офис.

Ългаз казва на Баръш, че остава, няма да заминава. Той е доволен, можели да продължат уроците по шофиране, предлага й да излязат някъде, да вечерят, на кино. Айдос ги тормози да ги снима за филма.

Атеш разбира, че Лейля е върнала роклята: " Как я е купила? Как я е намерила?"

Мерт иска аванс от Илтер, за да купи пръстен на Мерием. Илтер го пита съпругът на Мерием знае ли , че той ще й купува пръстен? Мъжът й идвал да я търси в къщата преди. (Не мога да си спомня за такава сцена, но явно Мерием е излъгала Илтер за нещо преди време) Мерт търси сметка от Мерием защо не му е казала, че е омъжена. Тя казва, че е недоразумение, но не може да му каже и истината.

Мерием е тъжна, Лейля я успокоява.
Мерием: Какво стана с нас? Не съм късметлийка като теб, дори не можах да се насладя. (На любовта)
- И аз предполагаемо се наслаждавам.

Мерием гледа на кафе на Лейля - добри новини, изненади, животът й щял да се промени. Нещо много хубаво щяло да се случи.

Гледат семейно филма на Айдос.
Берит: Срам ли те е или си влюбена в Баръш?
Ългаз: Не говори глупости, Берит.

Берит: Любовта е като ягодов сладкиш, но със сигурност без гъби. Гъбите предизвикват алергии.

Лейля: Любовта не се отказва каквото и да се случи. Тя е силата, за да преодолееш всички трудности. Бъди силен.

Айдос: Ако си на 11 години и си влюбен, то тогава животът наистина е много труден.

Айдос: Бате Атеш, питах всички, но не и теб. Какво е любовта?
Атеш: Любовта е да избереш своята история. Всъщност вече разбрах за роклята, благодаря. (Ха, това  последното изречение не го очаквах. Моля за справка как е в другите преводи , Атеш казва ли й че е разбрал за роклята? 😳)

Една седмица по-късно.
Атеш към Лейля: Искам да те представя на някого днес. Изненада е. В 8ч в хотела.

Баръш намира скиците на Жулиде в къщата на Фюсун.

Якуп звъни на Фюсун, че Лейля е отишла на среща с Атеш в хотела. Нея не я интересува, да не я занимавал.

Атеш и Лейля в анасьора:
- Какво би било, ако имаме възможността да изживеем всичко отново? Ако ти не беше вързана за никого, а аз бях в хармония с миналото си. Как щеше да протече тази нощ?
- Чакай малко, на никого няма да ме представяш, нали?

Фюсун показва на Умут документа, който Лейля й даде. Умут й казва, че това не е подписът на Атеш. Дори не приличал на него.
Фюсун: Свършена си, Лейля.

Биге си тръгва, Умут я кани на вечеря, тя се съгласява. Той е супер изненадан. (Миличкия, беше свикнал да го отхвърлят 😆)

Атеш и Лейля вечерят. Следва тази сцена.
https://m.ok.ru/video/6674148493835?__dp=y
Продължението:
Лейля: Но ти ме излъга. Каза, че ще вечеряме с италианците и когато дойдох, се оказа, че ги няма. Помниш , нали?
- Да. Аз съм човек, който не се срамува от миналото си, от историята си и каквото и да се случи, никога не лъжа. Ела. Лейля, ще се омъжиш ли за мен?
- Да.

# 636
  • София
Мики, има го и в епизода с англ. субтитри. Аз го чух още на директното излъчване /гледах с руска озвучка/, но си помислих, че Атеш си го казва на ум. Не, казва го гласно, Лейля го чу и го изгледа изненадано.

Между другото, на тези кадри Лейля ми изглежда много разхубавена. Smiley

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 19:06 от Dilemi

# 637
Благодаря, Дилеми. Значи със сигурност Атеш не е ядосан за тази лъжа, научил е цялата биография на Лейля в тази една седмица, вече съм убедена. Преди да й предложи й казва, че той не се срамува от миналото си и никога не лъже. Сигурно в следващите серии ще имаме ретроспекция как и какво точно е научил за Лейля.

Като цяло мнението ми за епизода е положително. Определено беше по-раздвижен от предходните 2 епизода, имаше доста интересни диалози, то и по резюметата си личи, доста писах този път. Grinning Да видим какво са ни приготвили за 9 епизод. Залагам на раздяла, но може би към края на епизода.

# 638
  • София
Благодаря, Дилеми. Значи със сигурност Атеш не е ядосан за тази лъжа, научил е цялата биография на Лейля в тази една седмица, вече съм убедена. Преди да й предложи й казва, че той не се срамува от миналото си и никога не лъже. Сигурно в следващите серии ще имаме ретроспекция как и какво точно е научил за Лейля.

Като цяло мнението ми за епизода е положително. Определено беше по-раздвижен от предходните 2 епизода, имаше доста интересни диалози, то и по резюметата си личи, доста писах този път. Grinning Да видим какво са ни приготвили за 9 епизод. Залагам на раздяла, но може би към края на епизода.

Но нали Атеш обеща на Илгаз, и то няколко пъти, че нито той, нито Лейля ще ги изоставят, разстроят или наранят. Аз залагам, че ще  й предложи брак, да се оженят и да създадат семейство заради децата. Фиктивен брак. Тежко и на двамата, както обичат да се докосват непрекъснато, да се прегръщат и целуват. Това ще бъде изпитание и наказание и за двамата. Smirk

Какво се случи в 8-ми епизод на YCS:

# 639
Ново:

Ханде и Бурак в "ELLE India"

Simple Smile

Purple Heart

# 640
Излезе нова снимка на Керем с фенка

# 641
  • София
Сладураната Аврен!

https://twitter.com/i/status/1695775388952035788

има и видео, подписва снимка. Grinning
https://twitter.com/i/status/1695830793497530411
Излезе нова снимка на Керем с фенка

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 20:11 от Dilemi

# 642
Ново от сета

https://twitter.com/TheBursin_rey/status/1695836107361968495

Коментар от Неслихан, режисьор на "Друг човек".

"Ханде, виждаш се през моите очи."

# 643
От Хафса, с надпис "детенце"

После ще се дописвам, а сега само да ви благодаря за репортажите и споделеното.  С удоволствие ви чета Simple Smile

# 644
Дилеми , не знам. 🤔 Атеш ги даде тези обещания преди да разбере истината за Лейля. Аз ако съм имала връзка с човек, който ме е лъгал толкова много , не бих му имала доверие за нищо. Как Атеш да е убеден, че Лейля наистина обича него и децата? Тя не е лъгала за това нещо, но той как да знае? От биографията й се вижда, че е патологичен лъжец. Аз, ако съм на негово място, бях я държала далеч от себе си, от семейството си, а не обратното, което той прави. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт