💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 46 738
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мики, по принцип си абсолютно права, но мисля, че Атеш ще се реши на  фиктивен брак заради децата. Твърде много се привърза към тях, а те още повече към него, за да си позволи да ги разочарова и нарани. А и децата обичат и са много привързани към Лейля и нейното гарантирано с брака постоянно присъствие, ще им донесе още по-голямо спокойствие и чувство, че са обгрижени и защитени. И няма да има повече изчезващи от живота им обичани от тях хора. Но...само сценаристите знаят какво ще се случи. А за нас остава да гадаем и да чакаме развитие на историята. Smiley

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 21:42 от Dilemi

# 646
Flowers Herb Момичета, за малкото отсъствие, моята извинителна бележка!
Прекрасната Рила и нейните очи... езерата!

Попадна ми тази информация, която смятам за коректна ... Бурак Дениз!
Burak Deniz: all the series in which the Turkish actor works
The protagonist of 'Hayat: love without words', along with Hande Erçel, and 'Our story', alongside Hazal Kaya, is one of the most recognized Turkish actors in his country.

Превод с чичко Гугъл ...
Може би той не е сред най-известните актьори в Испания, тъй като сме гледали само две негови творби - Хаят: любов без думи и Нашата история -, но в Турция Бурак Дениз е един от най-известните. Роден на 17 февруари 1991 г. в турския град Измит, сърцеразбивачът на Ханде Ерчел и Хазал Кая, съответно в двата гореспоменати сериала, учи
История на изкуството в университета Çanakkale 18 Mart.

Но преди вече бях почувствал грешката на актьорството. „В гимназията, на 17, започнах да се интересувам и се записах на работилница“, обяснява атрактивният преводач в интервю, което даде преди две години за нашето списание Теленовела. Въпреки че продължава да учи социология, той скоро е открит от известен кастинг директор и така започва актьорската си кариера.

На път да навърши 32 години, той има 10 телевизионни сериала в автобиографията си, въпреки че не започва да се снима до 2016 г., когато става Мурат в Hayat. Последваха други международни хитове, като Nuestra historia или Marasli. Освен това е работил по три уеб сериала и два филма. През 2021 г. той се премества в Италия, за да запише Le Fate Ignoranti, минисериал на Ferzan Ozpetek за канала Disney Plus. И тази 2023 г. той вече подготвя нов проект, İyi Yabancı, който ще бъде излъчен по Fox Tv Turkey и в който той се повтаря с Hande Erçel.

Дениз винаги е бил голям фен на спорта, особено на хокея на лед. Той също така обича животни, музика, филми, пътувания и четене. В нашето интервю той ни призна, че би искал да изиграе емблематичен герой от артистичния свят или някой, който защитава човешките права, като Боб Дилън или Нелсън Мандела. За в бъдеще той иска да използва професионалната си кариера, "за да извлече най-добрата му версия от света".

Въпреки всичките си големи ценности, Бурак Дениз също предизвика раздвижване по някаква причина за противоречия. Например по време на пандемията той беше широко критикуван, че излиза без да спазва карантината с партньора си Дидем Сойдам, като и двамата също бяха заразени. Друга противоречива ситуация, която го заобиколи през 2020 г., беше катастрофа, в която той блъсна мотоциклетист, докато беше под въздействието на алкохол.

Що се отнася до сантименталните му връзки, той познава тази с модела и актриса Дидем Сойдам, която продължи от 2020 г. до година по-късно. По-късно в турските медии се заговори за помирение, но напоследък се говори за сближаване със Серенай Сарикая, с която участваха в Sahmeran.
Та момчето е доста спорна фигура от изнесеното в статията...

На Ханде, хич не и е лесно...
https://www.facebook.com/100005280735506/videos/663593612383491? … y=243965696693243

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 21:43 от Yassy_N

# 647
Още от сета

# 648
Здравейте, момичета!
На всички вас: - огромно благодаря!

На домакинята; на ежедневно носещите новини, усмивки, настроение; на ежемесечно или инцидентно появяващите се; на невидимо пристстващите: - Благодаря за топлината и позитивизма!

Поли, със закъснение, но от сърце: -  Желая здраве и пълноценно и щастливо детство на малката Наталия!

С чудесата (децата) в живота ни всеки ден е специален!

Ако се влюбиш силно...
Заради уникалното усещане и емоцията да гледам заедно с вас сериала по време на излъчването му направих всичко възможно да си освободя четвъртъка, в който се излъчи първи епизод. Но...не ми се получи. На следващия ден изледах серията с озвучаване на руски.
И сега по навик, въпреки огромното закъснение - лични впечатления.
Нестандартна среща и поредица съдбовни случайности. Среща на двама души - единия съзнателно обърнал гръб на семейството, а другия търсещ го с цената на всичко. Двама души неистово нуждаещи се от огнище, смисъл, топлина.
И изгубили себе си по пътя към тях.

Тотална празнота зад маската на безхаберен егоист, човек без корен, без чувство за принадлежност.
Коренът който можеш да прережеш, ако носи гняв, разочарование, болка, но без който нищо няма смисъл.

Зараждащо се любопитство.

Очудване и грижа, прикрити зад леден непукизъм.

Атеш ми е хаотичен. Керем е разнопосочен, раздвоен като игра. Сякаш ни поднася различни етюдни изпълнения. Тук включвам защитна реакция на дългогодишен почитател и си казвам, че вероятно не разбирам сложния, многопластов характер на героя му.😊
Лейля ми е твърде подскачаща и изнервена. Но при тази "работа" и това "семейство", поведението и е напълно разбираемо.
Харесвам играта на бонбон Берит и кака Ългаз. Най-логични са ми образите на децата и г-н Илкер. Възрастните са ми неадекватни и лутащи се в собствените си желания.
В подкрепа на Тина: харесвам Хакан и семейството му. Внасят особен колорит в общия хаос.

За случащото се на екран и извън него в следващите епизоди се информирам само от вас. Нямаше да пиша всичко това, ако  миналата неделя съвсем произволно не изгледах 5-ти епизод. А до днес - всички след него.
Не съм си променила много мнението след първи епизод, но актъорите  постепенно влизат в роля. Отбелязвам напредък в играта на всички и смятам, че интересното предстои.
Най-много харесвам сцените с децата. Те движат историята.

Неподправени и много естествени, чаровни малки актьори. Лара Аслан прави страхотна роля.
Хасан го няма. Флиртът между Мерием и шофьора ме усмихва.
Керем в някои сцени наистина е огън, но в някои сякаш подхожда на шега, разчитайки на опита и името си.

"Лъгала ли си ме някога?"
Тук си представих Лейля в центъра на огромно минно поле. Къде да стъпи, как да отговори, че да защити близките си, любовта си, себе си?

"По рано за мен беше интересно коя си ти, но сега не ме интересува."
На думи е лесно. Но както се подразбира Атеш е узнал за лъжите на Лейля и е в шок. Какво да направи? Как да запази крехкото спокойствие в семейството си? Защото колкото и да не иска да признае пред себе си, той вече има семейство и е отговорен за него. А Лейля е връзката между него и децата, стълб в отношенията им.
Как постъпваш, ако обичаш твърде много?
Предстои да разберем.

Хафсанур е много нежна и крехка. Хубава двойка са с Керем.

Лека нощ!

# 649
  • София
Не се притеснявам за Ханде, защото тя и Бурак са много добри приятели. Той беше един от тези, които отиде на погребението на майка й, за да я подкрепи.

Освен това по време на пандемията двамата направиха един инстаграм лайф и тогава Ханде го пусна. Така че двамата се разбират и никак не е за съжаление нашата Бамби. Дори в едно интервю още миналата година тя беше се изказала доста ласкаво за него. Бурак също винаги е казвал, че с Ханде са приятели. Знаем, че още през 2020 година тя беше на прага да направи с него нов проект, но тогава Керем се намеси и го развали. Ако Бурак има проблеми с някого, то това не е Ханде.

# 650
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 651
Добро утро момичета!
Спорна нова седмица и слънчев и приятен ден.
Сладури

Прекрасните сестри Ерчел

# 652
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Мечтите са онези желания, които държим прибрани в ъгъла на сърцата си, но вярваме, че е малко вероятно да ги постигнем. Всъщност много често ние просто чакаме подходящия момент, за да изведем тези мечти на слънчевата светлина, да им се отдадем и да ги превърнем реалност в живота си."/от мрежата/

Лек ден и спорна нова седмица ви желая! Smile

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 08:16 от Dilemi

# 653
# 654
Здравейте, 🌞

Аз малко се обърках вече..., тук няма ли да се коментира сериалът на Ханде и Бурак " Друг човек"?
Хубав ден на всички!

# 655
  • София
Добро утро и лека нова седмица.

Тина, относно новият сериал на Ханде предполагам, че заради това, че доста от момичетата тук не харесват Бурак, няма да се гледа масово. Видях че има нова тема само за Бурак Дениз и аз ще го следя от там.

# 656
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, как няма да се обсъжда сериала тук? Освен Алекс, Дилеми и Марги, никой не е изказал мнение, че няма да гледа сериала. Сериалът ще си го обсъждам тук. Все пак на Керем проекта обсъждаме, за Хафса се пише, естествено че и за Ханде и Бурак ще бъде така. Чакам с нетърпение да видя какво ще ни предложат.

Спорна седмица! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 12:49 от midnight__sun

# 657
Ааааа, Тина, аз специално проучване направих в темата, ще се гледа и още как. Естествено има и момичета, които не биха го гледали заради Бурак. Но останах с впечатление, че няма проблем да се пише и за ДЧ в темата.
Честно казано нямах идея, че има тема и за Бурак, но аз предпочитам да пиша тук, ако не е проблем.
А, докато пиша и Слънчевото момиче се включи Kiss

Да си кажа, че на мен последният епизод много ми хареса. Диалози,  развитие на сценария. Честно казано не мога да си обясня, какъв е замисълът на Атеш, съмнявам се да се ожени и да си тормози булката, бракът да е само на книга и заради децата. На тях обеща, че няма да ги изсотави нито той, нито Лейла, но никак щастлив не изглеждаше докато правеше предложението.

Пожелавам ви лека и успешна седмица, децата да ви слушат, мъжете и те, колегите да не ви ядосват и да получите приятна изненада от любим човек! Simple Smile

# 658
Привет! 🌺

Новият сериал на Hande Erçel и Burak Deniz, Bamkeş Biri, започна да въздейства на света!
"Не само у нас, но и в много различни частина
света се правят хиляди публикации за
сериала Вambaska Biri. От Индия до Чили има
фенове натурските сериали в различни
страни и култури. Можете да разберете от
публикациите в социалните медии, че новият
сериал, наречен Вambaska Biri,е създал
голямо вълнение сред тази фен база."
https://twitter.com/tvgazetesi/status/1696074891139674533?t=UNs- … vqaZfW-XruzA&s=19
След като се отбелязахме в темата, очаквам активноста на обсъжданията да се повиши ☺️. Само трябва  сценаристите да ни осигурят достатъчно стимули за писане. 😄

# 659
  • София
Да кажа и аз Sunglasses
Всичко, което касае "Другият човек" редовно и почти  веднага се слага в темата от Миси, Слънцето, Мики, Линдето, Благуна и други момичета,/не мога да изброя всички, Smile/, които се интересуват от проекта, за което благодаря. Аз чета и  разглеждам, ако ми "дойде" отвътре, може и да започна да гледам, пък и да пропиша. Никога не казвай никога...  важно правило в живота.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт