💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 46 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Излезе седмичната класация на DiziWorld за "Най-коментираните сериали за предходната седмица", 21 - 27 август 2023 г.:
"Ако обичаш силни е на първо място", а "Друг човек" е вече в класацията, и то на 4-то. Бързо напредва Simple Smile

П.С.
Тина, в момента не коментираме, защото няма какво. Все още си чакаме официалния постер на сериала. От другата седмица вече, като пуснат първия фраг ще се активизираме Stuck Out Tongue Winking Eye . И към момента нямаме изтървана информация за сериала. Споко.... всичко е точно Sunglasses

Purple Heart

# 661
Здравейте Animal Bee

Как да обсъждам "Друг човек" тук, когато все още не е започнал? Преведохме трейлъра, синопсиса, всички новини, които излизат се споделят, просто не са много на този етап. Grinning От редовно пишещите само Дилеми каза, че няма намерение да гледа в началото, ще следи мненията ни и тогава ще прецени оперативната обстановка. Grinning И в момента в темата има хора, които не гледат сериала на Керем , но пишат в нея. Не е нужно абсолютно всички да гледаме. Останалите момичета, които казаха, че няма да гледат, по принцип се отбиват рядко в темата и просто се отбелязаха, за да знаем, да не ги очакваме. Ще продължат да се отбиват в темата все така рядко, за което съжалявам, но няма как след SCK всички да гледаме едно и също пак.

П.с  s..v  , радвам се, че си се отбила снощи. Само едно нещо не ми стана ясно, гледала си 1ви епизод и после директно от 5ти до 8ми ли? Grinning Ще наваксваш ли с 2-3-4 или викаш нямаш нужда? Grinning

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 12:28 от mikipoli

# 662
Бонбончета

# 663
Малката Ханде Simple Smile

Gift Heart

Purple Heart

# 664
То с новия график на сериала на Керем, първият фраг май щял да е в сряда, а вторият в петък.
Поне на такава информация попаднах в Туитър.
Няколко дни ще е пълна скука 😎

# 665
Ето списъка с турски актьори тази седмица в IMDb Starmetre: (Socipol)

Скрит текст:
Yellow Heart

Gift Heart

# 666
Нова актриса влиза в "Ya Cok Seversen".

Хафса я приветства за добре дошла.

Очертава се от другата събота да има конкурент.

Скрит текст:
Новият епизод от сериала  FOX на Ruhun Duymaz ще се срещне с публиката тази вечер. Според задкулисните слухове, сериалът ще бъде пренесен в събота следващата седмица и ще се реши дали сериалът ще стигне до финала или не според представянето там.

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1696147327205986319?s=20

# 667
В сериала "Ако обичаш силно" влиза нова актриса. Героинята и ще се казва Сара и ще е май майката на Лейла.

# 668
Цялата ми теория, че вероятно майката на Лейля е починала , отива на кино. Grinning

По принцип знаете, че първи фрагман се пуска още след финала на епизода, но в случая при нас почнаха да ги пускат по-късно просто защото изостават с графика и нямат готов материал. Според мен , ако имат нещо готово е хубаво да го пуснат още тази вечер или най-късно утре , да се рекламира повече време с новия ден на излъчване. Даже по 2 фрагмана и сцена имахме в първите серии.

# 669
Мики, чуха те
Ще имаме фраг 😀

# 670
Зад кулисите на заснемането на тийзър #BambakBiri ❤️‍🔥 #HandeErçel #BurakDeniz

В очакване сме Simple Smile

# 671
Дано само пак не го пуснат много късно.

# 672
  • София
Преди да пристигне трейлърът за 9-ти епизод, Sunglasses
още малко от и за 8-ми епизод на YCS: :

Мики, използвала съм част и от твоите думички.Flowers Hibiscus

Лeйля: Деца, какво правите?
Айдос: Събираме нещата си.
Лeйля: Защо?

Илгаз: Ние винаги правим това. Изпращаме дребни неща на Фондацията. За децата без родители.
Лeйля: Каква прекрасна идея. Берит, скъпа, но ти си събрала всичките си неща. Не прави така.

Берит: Какво да направя, Лейля, те нямат родители. Ние също нямаме, но Атеш ще ни купи.
Лeйля: Ах, малката ми с прекрасното сърце. Ела при мен. Ела. Душата ми.

Илгаз: Лейля, донеси и ти някои стари неща. Атеш ще ти купи нови. Ти си новото му увлечение. Ще купи , ще купи.

Хайде , донеси и направи едно добро дело. Хайде.

Берит: Защо разсрои Лейля?
Илгаз: Лейля?

Лeйля: Успокой се, те е дете. Дете е.

Илгаз: Мисля, че малко прекалих.
Лeйля: Илгаз, не знам защо си толкова жестока с мен. Но много обичам теб, брат ти и сестра ти. Ти си добра кака. Имаш много тревоги на плещите си. Разбирам това.

Но колкото и да опитвам да си сближа с теб, ти не ми позволяваш... Не знам как да се отнасям с теб.

Илгаз: Когато дойде за първи път тук, беше бавачка. Сега си любима на Атеш. И ние не знаем как да се сближим с теб, как да се държим с теб.

Лeйля: Разбирам. Да, обичам много Атеш. Но обичам и теб. Въпреки промяната на отношенията ни с Атеш, моето отношение към теб не се е променило. И няма да се промени.

Разбери го. Не се дръж така, моля те.

Илгаз: Айдос трябва да събере още някои неща. Отивам при него.

PS:

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1696156950147342362
"Esra Kızıldoğan се присъедини към актьорския състав на сериала #Ya ÇokSeversen."

Приемам за добър знак привличането на нови артисти към екипа на YCS, пожелавам успех на актрисата:grinning:

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 19:31 от Dilemi

# 673
Привет!
Да си кажа, имам една "претенция" към Керем - прегръща Лейла през рамо, вървейки, а ръката му виси във въздуха...да си възстанови, ако обича, настройките за прегръдките...

# 674
Flowers Herb Привет, момичета...
Идвам с нещо допълващо характера и духа на Керем!
Вижте на какво са обърнали внимание , италиянските му фенове...

CURIOUSNESS:
The place where Ateş lives is called "Glamping Domo", it is a clean ecological construction, which provides solutions to reduce the environmental impact of the construction and maintenance of equipment, both water management, waste management, and energy production, its design is created specifically for blending in with the landscape. I love the consistency of Kerem, who, as a great environmentalist he is, uses his speeches and actions, carrying them into his work. Green Heart
Превод :
ЛЮБОПИТСТВО:
Мястото, където живее Атеш, се нарича „Glamping Domo“, това е чиста екологична конструкция, която предоставя решения за намаляване на въздействието върху околната среда от изграждането и поддръжката на оборудване, както управление на водите, управление на отпадъците, така и производство на енергия, неговият дизайн е създаден специално за сливане с пейзажа. Харесвам последователността на Керем, който като голям природозащитник използва своите изказвания и действия, пренасяйки ги в работата си.  Green Heart
Адмирации ... омръзнаха ми информации, кой и защо развали връзката Ханде-Керем, полу-истини за първа и последвала я изневяра, за неподходящи партньори в личния им и професионален живот...
Гледам "Ако обичаш силно", не защото ми харесва, а заради Керем през призмата на естетическо възприятие. Позволявам си да споделям моите оценки / знам, че на някои от Вас не се нравят /, немога да си изкривя душата, когато е хубаво съм във възторг и то споделям на мига, когато не ми харесва винаги премислям и също бързичко споделям. По същия начин ще следя и проекта на Ханде /информирация бол...нямам нужда от чужди внушения/. По същия начин и със същото мерило ще одобрявам и отричам. В очакване на "Другия човек"...
П.С. Мики с голямо закъснетие, прости не бях изчела всичко в темата, но нищо важна е добронамереността
Живо и здраво детенце с красиво име! Лазурно детство, обичано и щастливо да е!  Animal Dolphin

Общи условия

Активация на акаунт