💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 22/

• 47 166
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Как ще изтървем сериала "Друг човек" Stuck Out Tongue Winking Eye... повече от 2 години чакаме проект на Ханде Sunglasses

На 11 септември сме на първия ред .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от Хафса

Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
  • Кърджали
Благи, Бурак е общо взето харесван. Аз съм писала защо не го харесвам, направо ми се отврати. Иначе признавам добър актьор е, историята звучи горе -долу интересна, но аз съм пас.
Засега за есенният сезон съм си набелязала освен Присъда, сериала със Салих Бадемджи "Камък на желанието", чудя се на един сериал със Серкай Тютюнджу (той ми харесва, ама идеята на сериала не толкова). И общо взето като си сложа предаванията на моето момче Ибрахим Селим (ако го продължи в ютуб, че е поел ангажимент да води едно тв предаване) и седмицата ми е запълнена .

Честит рожден ден на Серкан Болат

Мики, да ти е здрава, усмихната, лъчезарна малката именичка! Все с добро да се споменава името ѝ

# 602
  • София
Ах, тази Аврен! Satisfied

# 603
Почитаме паметта на св. мчци Адриан и Наталия!

Мики, честит празник и от мен за именницата! Да е жива и здрава! Flowers Four Leaf Clover

Честит рожден ден на любимият ни герой, Серкан Болат от Ханде! Gift Heart

За пропусналите да гледат 8 серия , YaÇokSeversen е на
@kanald    тази вечер в 22.45 с повторение на 8-ми епизод!

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 16:57 от didi54

# 604
Още един глас за Бурак .С нетърпение очаквам сериала с Ханде.

# 605
  • София
Поли честита именичка. Да си носи със здраве името и много да ви радва. 

Нали съм си със собствено мнение да си кажа. Аз Бурак винаги съм го харесвала и никой не може да ми промени мнението. Чакам с нетърпение "Друг човек".
Не ме интересува личният му живот, още повече, че ние знаем само едната версия. Аз пак ще го кажа, не се знае Нилпери какви ги е говорила и с какво го е предизвикала. Как пък само с нея се е скарал. Виждаме, че колегите му, сценаристите, режисьорите не го отбягват. Серенай си напарви сериала с него без грам да и мигне окото и то  точно в онзи момент, когато историята се беше раздухала. Нилпери ми се струва, че много преиграва. Чак в затвора ще го вкарва и то за 10 години. Че то тогава в България половината мъже трябва отдавна да са затворени за пиене и псуване. Матьо Пери от "Приятели" да не би да е по-кротък, но това на зрителите не пречи да си го харесват като артист. А и не е само той. Както й да е. Който иска да не го гледа, аз лично ще го гледам.

А тези двамката започвам все повече да ги харесвам не само, като екранни партньори. Дори разликата във възрастта не ми пречи. Кенан Имирзаоолу и Синем Кобал да не би да са с по-малка разлика. Разликата им е 13 години, но това не им пречи да имат едно много стабилно семейство с две прекрасни момиченца. Всичко е до сходство в разбиранията.

# 606
Сладурчета

Ситаре

# 607
Ооо, супер, че групата на ДЧ (друг човек) се увеличава.

Алекс, понеже прочетох доста любими в темата потребители, които се разписахте и явно липсвате много, и казахте, че няма да гледате и си казах: Край, Благунке, сама ще си пишеш и ще си коментираш Grinning

Миси, хем съм се зарекла, че като ти видя ника няма да те чета докато пия нещо и пак се прецаках. Joy Joy
"Но числата могат 4/10" Бива ли??

Слънчице, наистина ли 32 сериала са стартирали миналата есен? Леле! Аз всъщност доста късно започнах да гледам, де, но мислех, че не са повече от дестина. Може би защото рускините основно тях превеждат и коментират. Колко ли ще са тази година?
Скрит текст:
Аз този на Ураз ще погледна. Интересни ще са ми и новите на Баръш от Любов под наем и  на Ибрахим Ч(не му знам фамилията Grinning) но за тях първо ще прочета коментарите и тогава.

Не видях да сте я качвали. От 9 епизод.

И още една. Коментират, че има някакъв пръстен на ръката, но не знам защо. Вълнуват се, де. Може да е от епизода, който ще гледам днес.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 18:33 от Бл@гуна

# 608
  • София

И още една. Коментират, че има някакъв пръстен на ръката, но не знам защо. Вълнуват се, де. Може да е от епизода, който ще гледам днес.

и още една Smiley

Бл@гуна, /ще издам голяма тайна, но.../...  в края на епизода Атеш предложи на Лейля и сложи пръстен на ръката й, когато тя прие предложението му. Sparkling Heart Wear Ring Nature Sparkles

# 609
  • Кърджали
Благинка, моето мнение за Бурак няма общо със скандала с него покрай Нилпери. Писала съм и преди, но пак...
Скрит текст:
Беше сред участниците в куиз шоуто на Ибрахим Селим, заедно със Серенай, покрай промотирането на Шахмеран. Шоуто е тип викторина, забава. Но Бурак явно под влияние на изпития алкохол (снимаше се в бар) ставаше все по-непоносим, направо развали забавлението на хората. Дори Ибо който е ужасно търпелив (и Серенай му е ужасна слабост)го усещах как по едно време започваше да губи търпение (колкото и да се опитваше да не му личи). Това е единственото предаване на Ибо, което повече не съм гледала (а принципно всеки брой го гледам по няколко пъти дори). От тогава аз приключих с Бурак, отврати ми се с държанието си. Като не можеш да пиеш, няма да пиеш, аланколу, никой не е длъжен да ти търпи магариите.

# 610

Стори на Керем

# 611
Коя Берит си днес? Grinning

От официалния профил на сериала в Туитър:
https://twitter.com/yacokseversentv/status/1695453965306024368
"Ние сме там, където всичко започна. Може ли да отворим нова страница?"

Yellow Heart

Purple Heart

# 612
Не пиша в темата , но редовно Ви чета. Имам въпрос към  Вас момичета.Любопитно ми е до кога е договора на Ханде с Nocturne. Направи ми впечатление , че е един от спонсора на филма на Керем ?

# 613
Не знам дали е истина, но тези дни имаше постове в Туитър, че е изтекъл на 15 август и към момента не е подновен.
Не пиша в темата , но редовно Ви чета. Имам въпрос към  Вас момичета.Любопитно ми е до кога е договора на Ханде с Nocturne. Направи ми впечатление , че е един от спонсора на филма на Керем ?

# 614
Здравейте,  момичета, 🌺
Mikipoli, да ти е жива и здрава дъщеричката! Да расте щастлива, игрива и много да ви радва!

Да се отбележа и аз в списъка на тези, които ще дадат шанс на сериала "Друг човек". Дали ще го гледам или не, зависи от това колко ще ме грабне историята 😊. За сега съм много приятно изненадана от видяното. 😃
Колкото до Бурак,  изглежда като човек, който трудно се изтърпява, но Ханде да му мисли щом е приела дя си партнира с него 😅.

Общи условия

Активация на акаунт