Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 807
  • 881
  •   1
Отговори
# 120
Нектарът е по-овлажняващ, а Циментът точно обратното - по-протеинов!

CHI Infra  е прекрасна овлажняваща към балансирана серия за мен. Нито ми утежнява, нито ме оплита, за капак не е и скъпа на фона на някои изтрещели цени  - винаги си я поддържам!  И винаги Ш+Б (+коприната и някои финиши)! Но напомням, че ароматът е много унисекс и много траен - аз си го обичам страстно, но не всеки си пада по него! Wink

# 121
  • София
Благодаря ви! (Агент, много се надявах да се включиш 😊) ами май ще го пробвам… аз нямам Цимента, само Нектара, който всъщност доста добре завърши протокола с Терапист…

Тази серия на Chi Infra много ми се върти пред погледа напоследък, четох стари мнения на Агент за нея, а сега и Мелисанде похвали шампоана, та любопитството се надига 😄 С коя друга може да се сравни примерно?

Добре идва нектара след терапист понеже е хидратация както кза агента и вкарва баланс като косата преди това е на протеин.
Аз лично само него ползвам, на мен цимента не мисе отрази добре, нито серията архитект.

А относно споменатите по долу колагена - аз си бях поръчала nude finisha им, много е хубав като финиш но ме изпъпчи яко, а моя приятелк стигна до дерматолог заради подкожни пъпки вследствие на нощната им маска.
Та си имам едно наум с тях.
Разбира се моята кожа лесно се изпъпчва от продукри съдържащи spf така че може и това да е причината

# 122
  • София
Това е косата ми. Ще се радвам за препоръки за цялостна грижа . Косата е суха по дължините. Тънък косъм, лесно губи обем.🙂

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 17:12 от _мариана

# 123
  • София
Препоръки за какво?  Не конкретизирате проблем.
Иначе по снимка няма как да се гадае..

# 124
мариана аз виждам малко поизгорели дължини.Дали от преса или от изрусяването не знам.
Първо към тях се насочи.Иначе косата си изглежда добре.
Не знаем и какви продукти ползваш,рутини...
Щом косата лесно губи обем разреди ползването на хидратиращи шампоани и такива с много силикони.

# 125
Един малко страничен въпрос-как се пазарува с точки от картата в Златна рибка? Мога ли да използвам всичките точки, които имам и да доплатя остатъка с пари или трябва да имам достатъчно точки за да платя цялата си поръчка само с тях? Дали ме разбрахте-не знам

# 126
Може да се доплаща.
Броя точки които имате го разделяте на 20 и така получавате реално сумата в лева като отстъпка.
Ако взимате поръчката си от магазин - ба касата казвате, че искате да използвате точки и ви начисляват остъпка.

# 127
Един малко страничен въпрос-как се пазарува с точки от картата в Златна рибка? Мога ли да използвам всичките точки, които имам и да доплатя остатъка с пари или трябва да имам достатъчно точки за да платя цялата си поръчка само с тях? Дали ме разбрахте-не знам
Както са ти обяснили по-долу, само с уточнението да си ползваш точките с доплащане само във физически магазин, онлайн не можеш да доплащаш, или само точки, или само пари.

# 128
  • До морето...
Здравейте.Ще бъда благодарна, ако препоръчате шампоан против пърхот, който да е подходящ за 12 годишно момче?

# 129
Момичета, да посъживя темата с новата ми чуденка, че гледам скучаете 😂😂
Снощи видях една мацка с дълги изрусени коси с такъв бистър цвят и блясък, че ми останаха очите 😍
Чудя се - какво е това чудо - някакъв избистрящ цвета шампоан? Аз съм пробвала блондинския на Лореал, той имаше точно такъв ефект, но много ми раздразни скалпа и го разкарах...
Имате ли си вие такива “тайни оръжия”?

# 130
аз едно време си бях боядисала бретона чисто бял и го тонирах със син шампоан на Joanna, който ми препоръча фризьор

Беше си съвсем чисто бяло след него, ако визираш махането на жълти оттенъци
Блясък обаче нямах, но то на бяло няма май как Grinning

А този шампоан беше много нежен, не ми раздразни кожата

# 131
Не за жълти оттенъци, за “избистряне” на цвета, ето така:

# 132
  • Somewhere far away
Някой може ли да даде отзиви  за този продукт ?

https://www.zlatnaribka.com/direkten-pigment-v-tsvyat-med-milksh … =milkshake&page=4

# 133
  • София
Момичета, да посъживя темата с новата ми чуденка, че гледам скучаете 😂😂
Снощи видях една мацка с дълги изрусени коси с такъв бистър цвят и блясък, че ми останаха очите 😍
Чудя се - какво е това чудо - някакъв избистрящ цвета шампоан? Аз съм пробвала блондинския на Лореал, той имаше точно такъв ефект, но много ми раздразни скалпа и го разкарах...
Имате ли си вие такива “тайни оръжия”?

Не мисля че има шампоан или маска които да “махнат” жълтите нюанси.
Обикновенно  те се получават, ако не се изсветли достатъчно косата, или ало това е целта разбира се.
Забелязала съм че доста жени харесват жълтеещи нюанси и златно русо.
Принципно има два избистрящи шампоана за които се сещам - прозрачният на Керастас и един на Joico който ползвам и много харесвам.
Този на Керастас така и не съм пробвала, този на joico препоръчвам но поне при мен не наблюдавам “избистряне”. Но това е защото аз поддържам пепеливо перлени нюанси и не харесвам златно или натурални русо и винаги съм тонирана.

В момента съм с прясно боядисана коса (от вчера) която нямах време да тонирам. Прилагам снимка

Такъв цвят получвам и след като тонера се измие с metal detox примерно. Свали ми целия тонер и останах по пигмент.

Сега ще се тонирам на слвдващо измиване и съм силно изкушена да пробвам един розовеещ тонер на престиж ама ме е страх да не стана като пинко 😂😂😂

# 134

Една мацка в друга група беше получила разкошен нюанс на русото, но с розовия вариант на този пигмент. Личен опит не мога да споделя.

Намерих един Clarifying на Ланза, който е за такъв резултат, някой пробвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт